Čupka -> RE: A si spet noseča? (12.11.2008 12:04:38)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nobeden Me je vprašal včeraj znanec. Še danes prihajam k sebi, ker me je čisto dol potolkel s tem vprašanjem. Že tako sem slabbe volje zaradi tega trebuha, ki je ostal po dveh porodih, potem pa to. Res je, da ima ta mlajši že skoraj 7 mesecev, pa vseeno je trebuh še viden. Ostala sem prav brez besed. Zdaj pa študiram kaj mu bom naslednjič rekla. A se vam tudi to dogaja? LP Predvsem mu naslednjič nič ne reči. Zamudila si vlak, se temu reče. Mene je tudi neka znanka v trgovini enkrat pomenljivo pogledala v trebušček in rekla...pa ne že spet...(bila sem cca 10 mesec po tretjem porodu), pa sem se nasmejala in povedala, da sm pač samo malo debela. Ona ni bila v zadregi, jaz pa tudi ne. Obe sva se prav fletno narežali. Ne vem, zakaj bi bila zaradi tega tako paf in prizadeta? Te žuli, da imaš trebušček? potem pa naredi kaj, da ga ne boš imela. Če pa ne, ga pa imej rada in brez sramu povej drugič, da si samo malo debela[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|