mesecnica
|
Bajsa - hvala za pestke. Pa za super noč. Nizy - kako pa to, da vaša pupa včeraj še ni spala ob pol polnoči ? Suzi* - za Žano in en zate, ker nikakor ne morete zaspat. Misar - sem se nasmejala tvojemu ugibanju, kaj bi lahko matralo Lano. Pa za samostojno vsedanje in za prvo besedo. Februarka08 - zate. Le nabavi si laptopa. Jaz tudi razmišljam, da bi ga imela. Ampak ne zato, ker bi me moj preganjal, ampak zato, da bi lahko na sedežni ordinirala . Dolenjka - za super noč. Še več takih. Pa super, da ti spet lepo je. Ella79 - tudi tebi za prespano noč. Naša pa ponavadi standardno spi zjutraj do 9-ih ali 9.30. Bungavilea - za tvoja otročka, da sta se lepo navadila stajice in se sama dva zamotita. Pa , da ti zobobol čimprej mine. Lillchy123 - pridna, da si vse za nazaj prebrala. Pa hvala za . Pa za Lukca, da tako lepo je. Janey - za oceno. Listek1 - super, da ti je David spet začel jest. Saj bo... Aha - vidim, da kosilo pa ni šlo . Larisa - Pa res nimate sreče s tem štemanjem. Mogoče ti bo pa Nejc spet drugač začel spat čez kakšen dan in bo OK. SN - za 5 . Mi smo imeli danes sistematski. Naša ima 8300g in 70cm. Jo je P pohvalila, da lepo napreduje. Pa rekla je, da je zahteven otrok . Ne vem po čem to sklepa (saj ne da bi se zmotila ). Pa urin smo dali, kri bomo pa drugič, ker ni dolgo kar so jo kontrolirali. Pa nobeden nas ni vprašal, če znamo pomahat, ploskat, rozino pobirat, stat, plazit se . Mi ni nič jasno. Mene še nikdar ni noben nič vprašal. Mahhh... So si res vsi zdravniki različni. Pa danes naša ultra štrajka z GH. Zjutraj po 4 urah od zize ni hotela tudi povohat ne jabolka z riževimi pahuljicami. No čez pol urce je pojedla mogoče 40ml. Da ne govorim o kosilu - mogoče tudi 40ml. Noro. Ne vem, če jo tako zobki matrajo ali kaj je. Zdaj pa spi. Bomo videli, če bo kasneje kaj bolje. Drugače sem pa klicala v Ljubljano na Alergološko za izvide. No in je jajce (rumenjak in beljak) še vedno pozitivno, mleko tudi, pšenica tudi. Pa naknadno so testirali še krompir, ki je tudi pozitiven in banano, ki pa ni. Ne vem več kaj bom kuhala za in zase . Aja - pa vprašala sem na alergološkem, če mi lahko napišejo kakšen predlog za podaljšanje pa nočejo. Pravijo, da tega ne delajo, da naj samo izvide predložim. Pa P mi je isto rekla. Tako, da bom samo vse izvide kopirala in jih priložila in potem upala na najboljše. Drugače smo bile tudi malo zunaj. Je še kar OK vreme. Upam, da proti večeru ne bo še dežja, da bomo šli še malo ven. Razmišljam, če je še kaj novega...mahhhh...ne vem....