Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 21:20:35
|
|
|
|
lillchy123
|
nizy, jst mam eno viška. sam ne mojmu povedat, ker pol je ne bo več on tud misli, da je nutela zato v lončku, da se z žlico je. ella, jst sm razmišljala o unmu sedežku za na sanke, sam kupit ga še mormo. kje pa jih majo? Moj je pa vsake tolk učke odpre, pa čist panično, s kom si dopisujem? Z Vin Dislom!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 21:20:42
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili Taj je pa glihkar šele zaspal. Jst ne vem kaj je s tem otrokom? Bil je pokonci od 16.20. Pa še tko vesela sm bla, da se je glih pravo uro pop. zbudu, da bo šel lepo ob 20.30 spat. No, pa kdaj je šel??? Bučman mali moj ti je mogu družbo delat, da ti ne bo dolgčas
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 21:21:16
|
|
|
|
Maj78
|
Kako pa vceš kdaj dobiš novo zvezdico? Hvala za recept bom sprobala jutr pa še kako banano notr fliknla, sej men tud ni šla banana pa čokolada skupi do te torte ampak je bombastično
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 21:22:31
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 maj, tle ti pa žal ne morem pomagat, ker men banane pa čokolada nkakor ne grejo skup čokoladne banance so pa ja dobre lillchy nisem še nič gledala za sedežek, pomoje se da tudi pri kakem ribenčanu dobit
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 21:22:42
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: jencili Taj je pa glihkar šele zaspal. Jst ne vem kaj je s tem otrokom? Bil je pokonci od 16.20. Pa še tko vesela sm bla, da se je glih pravo uro pop. zbudu, da bo šel lepo ob 20.30 spat. No, pa kdaj je šel??? Bučman mali moj ti je mogu družbo delat, da ti ne bo dolgčas zelo lepo od njega, sam ni glih rabu
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 21:23:12
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 ta črna sem mislila da si šla ti na odvajanje, k si že prava odvisnica ratala v enem tednu aja, pa ne od milke, ampak od RR a ti veš koliko moram še jaz naklofat, da pridem do tretje, kaj šele do pete ... in če vsakič pojem toliko čokolade se bom čez kak teden kotalila, pa ne bo razlog Res se moram mal odvajat, pa več za knjigo prijet, a ne gre. Mi je tko fajn
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 21:23:44
|
|
|
|
jencili
|
že tko sm lačna k vovk, pol me pe še ve tle rajcate s hrano babji. Zdej si grem pa narest toastke s tuno - njami
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 21:23:45
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maj78 Kako pa vceš kdaj dobiš novo zvezdico? Hvala za recept bom sprobala jutr pa še kako banano notr fliknla, sej men tud ni šla banana pa čokolada skupi do te torte ampak je bombastično k ti vsi čestitajo uuuu ti boš mogla pa še velik čvekat, če boš hotla tri imet
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 21:24:00
|
|
|
|
Maj78
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: jencili Taj je pa glihkar šele zaspal. Jst ne vem kaj je s tem otrokom? Bil je pokonci od 16.20. Pa še tko vesela sm bla, da se je glih pravo uro pop. zbudu, da bo šel lepo ob 20.30 spat. No, pa kdaj je šel??? Bučman mali moj ti je mogu družbo delat, da ti ne bo dolgčas zelo lepo od njega, sam ni glih rabu Ti paše mal miru a ne?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 21:24:53
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili aja, kaj bom pa jst spila? Eno kozliček bo kar uredu, pa še fajn mrzuga mam v hladilniku kok si jih pa ti že spila? ella, dobiš dobiš
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 21:25:22
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: ella79 ta črna sem mislila da si šla ti na odvajanje, k si že prava odvisnica ratala v enem tednu aja, pa ne od milke, ampak od RR a ti veš koliko moram še jaz naklofat, da pridem do tretje, kaj šele do pete ... in če vsakič pojem toliko čokolade se bom čez kak teden kotalila, pa ne bo razlog Res se moram mal odvajat, pa več za knjigo prijet, a ne gre. Mi je tko fajn lahko ti jaz zračunam, kok morš še čvekat, k matematiko sem mela pa zmeri pet, no sam na faksu mal več
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 21:25:26
|
|
|
|
Maj78
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Maj78 Kako pa vceš kdaj dobiš novo zvezdico? Hvala za recept bom sprobala jutr pa še kako banano notr fliknla, sej men tud ni šla banana pa čokolada skupi do te torte ampak je bombastično k ti vsi čestitajo uuuu ti boš mogla pa še velik čvekat, če boš hotla tri imet Ma jaz sem šele začela pa mam že dve!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 21:25:26
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 maj, tle ti pa žal ne morem pomagat, ker men banane pa čokolada nkakor ne grejo skup čokoladne banance so pa ja dobre lillchy nisem še nič gledala za sedežek, pomoje se da tudi pri kakem ribenčanu dobit Mogoče pa v Baby centru, ker sem vidla v katalogu, da imajo sanke pod ugodno. A sploh ne vem koliko drugače stanejo. A katera ve?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 21:25:30
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maj78 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: jencili Taj je pa glihkar šele zaspal. Jst ne vem kaj je s tem otrokom? Bil je pokonci od 16.20. Pa še tko vesela sm bla, da se je glih pravo uro pop. zbudu, da bo šel lepo ob 20.30 spat. No, pa kdaj je šel??? Bučman mali moj ti je mogu družbo delat, da ti ne bo dolgčas zelo lepo od njega, sam ni glih rabu Ti paše mal miru a ne? uffff, ne sprašuj...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 21:26:14
|
|
|
|
lillchy123
|
ella, pozabljaš, da bom dva dni brez mojga kričača. Lubi bo delu, jst bom pa zvezdice zbirala!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 21:26:44
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: jencili aja, kaj bom pa jst spila? Eno kozliček bo kar uredu, pa še fajn mrzuga mam v hladilniku kok si jih pa ti že spila? ella, dobiš dobiš pomoje se ji od lakote že mla blede ona bi raj enga kozlička aja, mogoče je pa šrotkota mislila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 21:27:11
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: jencili aja, kaj bom pa jst spila? Eno kozliček bo kar uredu, pa še fajn mrzuga mam v hladilniku kok si jih pa ti že spila? ella, dobiš dobiš sej sm prov napisala...no, vsaj to besedo, skanjanje spreglej
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 21:27:25
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: jencili aja, kaj bom pa jst spila? Eno kozliček bo kar uredu, pa še fajn mrzuga mam v hladilniku kok si jih pa ti že spila? Jaz sem tudi to pomislila, potem pa sem si rekla ziher je pivce... za živce Jaz bom pa zdaj enga smileta odprla.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 21:27:59
|
|
|
|
lillchy123
|
jst grem naši Caci maci antibiotik dat, pa pridem nazaj. razen, če se bo moj zbudu...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 21:28:26
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maj78 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Maj78 Kako pa vceš kdaj dobiš novo zvezdico? Hvala za recept bom sprobala jutr pa še kako banano notr fliknla, sej men tud ni šla banana pa čokolada skupi do te torte ampak je bombastično k ti vsi čestitajo uuuu ti boš mogla pa še velik čvekat, če boš hotla tri imet Ma jaz sem šele začela pa mam že dve! sej na začetku gre hitro, da že takoj volje ne zgubiš
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 21:29:04
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: ella79 ta črna sem mislila da si šla ti na odvajanje, k si že prava odvisnica ratala v enem tednu aja, pa ne od milke, ampak od RR a ti veš koliko moram še jaz naklofat, da pridem do tretje, kaj šele do pete ... in če vsakič pojem toliko čokolade se bom čez kak teden kotalila, pa ne bo razlog Res se moram mal odvajat, pa več za knjigo prijet, a ne gre. Mi je tko fajn lahko ti jaz zračunam, kok morš še čvekat, k matematiko sem mela pa zmeri pet, no sam na faksu mal več No super, te bom čez kakih 1000 postov prosila. Do takrata se pa ne splača
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 21:29:42
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: jencili aja, kaj bom pa jst spila? Eno kozliček bo kar uredu, pa še fajn mrzuga mam v hladilniku kok si jih pa ti že spila? ella, dobiš dobiš pomoje se ji od lakote že mla blede ona bi raj enga kozlička aja, mogoče je pa šrotkota mislila no, no, da ne bom kej rekla
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 21:29:58
|
|
|
|
lillchy123
|
jencili, pol pa še slovenske podnapise dej! men je to ena žvalca na 4ih tačkah, k kr luštn smrdi. mamo doma 2.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 21:30:34
|
|
|
|
ella79
|
maj očitno ti jezik dobr teče ga skoz mal podmazuješ blacky kok pa je to pocen za sanke mi sanke mamo, zic rabmo, al pa enga da bo sanke vleku, da bom jaz z njo na njih sedela lillchy ti sam upam, da se bo katera hotla te dva dneva s tabo pogovarjat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 28.11.2008 21:31:29
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: jencili aja, kaj bom pa jst spila? Eno kozliček bo kar uredu, pa še fajn mrzuga mam v hladilniku kok si jih pa ti že spila? Jaz sem tudi to pomislila, potem pa sem si rekla ziher je pivce... za živce Jaz bom pa zdaj enga smileta odprla. se vid, da sva ble dost blizu doma, da se razumeva
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Čestitke in verzi ob rojstvuKaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Generacija Beta je prispelaLeto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?