ZvezdicaZaspanka -> RE: Dormeo ležišča (12.11.2008 12:54:52)
|
No, super da je ta tema ravno zdaj, ko se že dva dni ukvarjam z Dormeom. Midva sva ga kupila pred petimi leti in se nama je zdel ok. Še prav hvalila sem ga okoli. No lani, ko sem bila noseča, sem začela noro švicati ponoči...ampak to sem pripisovala nosečnosti in hormonom. Po porodu je bilo malo bolje ampak še vedno švicam vsako toliko (prej v 30 letih nisem nikoli švicala ponoči...pa že drugače tudi težko zašvicam, ampak ok - emšo je pač emšo ha ha ha ). No, par mesecev nazaj je tudi mož začel švicati ponoči...in vedno bolj. Zadnjič, ko sem pa malo pospravljala po spalnici in sem menjala tudi posteljnino, pa malo dvignem jogi, da bi posesala prah....in me skoraj kap! Na spodnji strani je bil moj jogi čisto plesniv...ko sem ga povohala je pa smrdel po plesni. Robovi so tudi že rumenkasti...in tisti ´zračniki´ (železni knofkli ob strani - al ne vem kaj so že) so tudi že zarjaveli. Možev jogi je v malo boljšem stanju ampak ga je tudi ža načela plesen. Zdaj sva v dilemi, ali jogije reklamirava ...ali kar vse skupaj vrževa stran in kupiva kakšen bolj običajen jogi. Res je, da ima dormeo 12 l garancijo...ampak premišljujem, če je že ta po petih letih ratal plesniv...verjetno bo tudi novi. Imava pa vse tako kot so priporočali...torej lesene letvice, da zrak lahko kroži. Res ne vem v čem je problem in sploh ne vem kaj naj zdaj naredim... vem pa da me je kar malo strah spati na tej plesni, sploh pa ker se tudi tamala dva včasih valjata po najini postelji.
|
|
|
|