Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Mariborčanke kje so kake puhovke za otroke? 11.11.2008 16:34:38
|
|
|
|
Maleal
|
Včeraj sem pol mesta preletala,pa nikjer ne najdem puhovke za našega pikeca,pred 2 tednoma sem še jih videla v HM,a zdaj o njih ni ne duha ne sluha,bila sem še v Okaidiju,obeh HM,Zari,C&A,kam še naj grem,a ima Takko kaj?Kik odpade,mi imajo nekvalitetne cote.
|
|
RE: Mariborčanke kje so kake puhovke za otroke? 11.11.2008 17:58:23
|
|
|
|
zvesta
|
Turbolimač ti še ostane, pa Aladin...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke kje so kake puhovke za otroke? 11.11.2008 18:50:29
|
|
|
|
ALINA55
|
Baby Center - imajo oranžne. Jaz vse kupujem v BC ker je kvalitetno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke kje so kake puhovke za otroke? 11.11.2008 20:38:15
|
|
|
|
frutka_
|
Benetton jih ima. Moj mali ima že tretjo po vrsti menda. Lahko jih strojno sušiš in pereš v stroju. Pa preko riti so, to se mi zdi fajn.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke kje so kake puhovke za otroke? 11.11.2008 21:40:43
|
|
|
|
marelicaa
|
A nima sedaj spar neke akcije?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke kje so kake puhovke za otroke? 12.11.2008 14:54:25
|
|
|
|
ježek
|
V Championu jih imajo. Stane 59 evrov, polnjena je s pravim perjem pa kapuco ima z muco. Pa ful ne zgleda debela. Taprava je.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke kje so kake puhovke za otroke? 12.11.2008 21:54:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Letos se mi ne zdi nobene prave izbire glede bund, jaken, puhovk. Vse je nekam čiračara popisano ali je pa barva tako obupna da nikamor ne paše.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke kje so kake puhovke za otroke? 13.11.2008 8:35:10
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Jaz sem jo vzela v Intersportu, Etirelovo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?