Kinokija -> Diabetes, part 36 (28.3.2005 15:50:33)
|
Ohoho, končno nas je nekdo dvignil z dna pozabe četrte strani! Veseli me, da se medvedja družina lepo drži, kar tako naprej, pa bodo kmalu zrasle želje še po enem kričaču, kaj ne? BTW, še vedno en vem, kaj sta imeli Katja in Tomažička, da ji je dala tak nasvet. To ne sprašujem iz firbca, ampak resnično nisem opazila, da bi se dr.T. nagibala k enemu otroku, tudi v pogovoru s PDC-jevkami sem bila izmed šestih edina, ki mi je to prva nosečnost. pa so bile skoraj vse tip 1, tako da...Upam, da se bo vse uredilo :miska: Alja, kaj zdej, je bil rezultat za Hb v LJ kaj višji? Vseeno, zdej bo pa res že čas za nosečnost, čas ni na naši strani ;) Jaz sem danes svečano vstopila v 16. teden, zdaj se mi pa to že res pozna, hočeš-nočeš sem ratala debela v predelu trebuha in pika. :zmeden: Ko se gledam v ogledalu, me vsako upanje na kakršnokoli vitko postavo po nosečnosti navdajo z naslovom Misija nemogoče... Pa je še več kot 1/2 pred mano. No, samo, da bi bil otrok zdrav, še vedno se ne upam pretirano veseli nosečnosti, ko ggre pa lahko še toliko narobe, mah kaj češ, večni skeptik. Tejka, kaj pa ti, otrok, kg, razpoloženje? Vsem en lep začetek tedna, pa lepe cukre! Lp M.:nosecka:
|
|
|
|