Pikice po telesu (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Urška* -> Pikice po telesu (26.3.2005 21:19:03)

Ojla!

Prej sem pri kopanju opazila take male rdeče pikice pri Žanu. Ima jih po trebuščku, nogicah in bradi, pa malo po ritki, tu pa tam pa še kakšna na hrbtu.
Vročine nima. Danes popoldan je bil zelo tečen in se je dosti :((. A je to povezano?

Kaj bi to lahko bilo?:zmeden:

lp:)

Anonimen -> Pikice po telesu (26.3.2005 21:23:52)

če je imel kak dan dva nazaj vročino, je to 6. bolezen. moaja je bla tut sitna ko :hudicek:, pa j edrugač angelček 9nebesa

lp, lara

Urška* -> Pikice po telesu (26.3.2005 21:24:49)

LARA, ni imel vročine. Sploh še je ni imel odkar je na svetu.:)

puncica -> Pikice po telesu (26.3.2005 21:26:41)

Možn da je kaka alegija al kej podobnega:((

Anonimen -> Pikice po telesu (26.3.2005 21:28:51)

al pa je nis porajtala a je možno? k js sem jo tut skor spregledala, če ne bi mož extra zvečer ugotavljal da je nekam topla.
mogoče je pa res kaka alergija?? a je kej posebnga jedu? al pa ti če dojiš?

*HONEY* -> Pikice po telesu (26.3.2005 21:33:25)

Joj,upam,da ne bo kaj resnega in da je samo reakcija na kako hrano npr.:(
Sej boš vidla,kako bo ponoči.Če bo še naprej nemiren in bo dost:(( pa da bo še zjutraj imel pikice,se pojdita raje na Vošnjakovo(k dežurnim)pokazat...

LP

Urška* -> Pikice po telesu (26.3.2005 23:05:23)

Jedo ni nič drugega kot pa ponavadi. Dojim ne več,mu pa dajem dodatek, in to Novalac. Sem ga skoz uporabljala, tako da to pomoje ni.

Ne vem no kaj bi to lahko bilo. Upam da bo jutri minlo.

Hvala vam punce!

Anonimen -> Pikice po telesu (27.3.2005 13:47:01)

so še pikice? a že izginevajo in se samo še bledo poznajo?

puncica -> Pikice po telesu (27.3.2005 14:34:04)

Mene tud zanima a so zginle?:bravo:

Urška* -> Pikice po telesu (27.3.2005 20:59:55)

Ojla!

Smo komaj ob 20:00 domov prišli.

No, pikice izginjajo.:bravo: Vročine tudi ni imel, in je bil dobre volje tako kot ponavadi.:bravo:

Z mojo mamo sma ugotavljale če je možno, da bi to bilo od švica. Namreč imamo zeloooooo vroče v stanovanju in ko sem ugotovila da mu je vroče sem ga preoblekla in ga tudi potem manj oblekla. Je pa imel bodi vlažen, saj je revčku blo vroče.
No, če je to možno, sem jaz kriva.:(:ups:

Aja, ZELO LEPO da vaju je zanimalo če je vse ok!!!:bravo::bravo: Se mi je zelo dopadlo.:rozica:

tania -> Pikice po telesu (27.3.2005 21:24:49)

Naši so pa ratale pikice po telesu ene dva mesca nazaj ko sem jaz jedla mandarine. Ker sem jo pač dojila, zgleda da je dobila pikice zaradi tega. Minilo je čez dva dni samo od sebe.
Sedaj ko že je gosto hrano sem ji en dan probala dat en košček mandarina, samo za probat, če je bilo res to, in je drugi dan spet dobila pikice. No spet so naslednji dan minile.
Zdaj sem sigurna da je zaradi mandarin, tako da ji ne bom več dajala.
Pozdravček:sloncek::sloncek::sloncek:

puncica -> Pikice po telesu (27.3.2005 21:25:04)

:bravo::bravo::bravo::bravo: Samo da ni kej hujšega, upam da se ne bo ponovilo.

Stran: [1]