Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Bolniška-po kolikem času komisija 11.11.2008 11:24:32
|
|
|
|
Goldy
|
Jaz sem enkrat sicer enkrat bila in mi je dala komisija potem odločbo za nazaj. Amapk je bil res izjemen primer, ker sem bila v bolnici in ne kar tako doma. In je bila moja zdravnica kar prestrašena, če mi vseeno ne bodo dali bolniške za tisti teden dni, ko je šlo čez 30 dni.
|
|
|
|
RE: Bolniška-po kolikem času komisija 11.11.2008 11:39:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Daj zavrti eno ali dve strani nazaj tega foruma in boš dobila vse odgovore. Zakaj tolko smetite in ne pogledate, ker te teme so bile že MILIJONKRAT obdelane. Hvala za razumevanje!!!
|
|
|
|
RE: Bolniška-po kolikem času komisija 11.11.2008 11:52:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Draga anonima 2 - sem veliko tem prebrala. Ampak- vedno je dilema ali gre za 30 koledarskih dni ali 30 delovnih dni. Če gre za delovne dni ni panike. Hotela sem kakšno punco, ki je enak primer. In konec koncev se tukaj večina tem ponavlja, tako, da se res ni treba tako razburjat.
|
|
|
|
RE: Bolniška-po kolikem času komisija 11.11.2008 11:52:16
|
|
|
|
PetraSkok
|
prvi mesec bolniške je breme delodajalca, pred se ti izteče, mora tvoja osebni zdravnik (nekaj dni prej, recimo 1 teden je dovolj) poslati skupaj z izvidom od ginekologa vse papirje na komisijo, ki ti potem podaljsa bolniško. Takšen je sistem podaljševanja. Imej je le na skrbi, da boš en teden pred istekom bolniške dobila izvid od ginekologa in ga odnesla svojemu zdravniku, ta pa ga potem pošlje na komisijo. Ostane ti le še čakanje priporočene pošte od komisije glede podaljšanja. Pa srečno .....
|
|
|
|
RE: Bolniška-po kolikem času komisija 11.11.2008 11:54:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Goldy- tebi pa hvala. Zanimal me je tak konkreten odgovor. Ker moj zdravnik je čist flegma.... Mene pa ravno to skrbi, če ne dajo za nazaj....
|
|
|
|
RE: Bolniška-po kolikem času komisija 11.11.2008 12:01:56
|
|
|
|
sazi
|
Kolikor jaz razumem, mora zdravnik poslati na komisjo vsako bolniško, daljšo od 30 koledarkih dni, v breme delodajalca pa si 30 delovnih dni. Po tem sklepam, da je tista razlika v času namenjena ravno temu, da komisija odloči v časi, ko si še na bolniški na stroške delodajalca. Kako točno to gre, pa ne vem, ker sem zdaj 1. na bolniški od 3.11, pregled imam pa 27.11 in sem takrat zmenjena tudi, da pridem k osebni zdravnici z navodili od G o morebitnem podaljšanju in pošiljanju na komisjo (če bo potrebno).
|
|
|
|
RE: Bolniška-po kolikem času komisija 11.11.2008 12:13:15
|
|
|
|
Čebel@
|
jaz sem od začetka v bolniški in mi zdravnica vsakič napiše v kartoteko kdaj imam naslednji pregled pri g da se mi datumi pokrivajo.....pa še nisem imela nobene kontrole....mi bo pa v decembru po vsej verjetnosti podaljšali do porodniške no upam da je kej pomagalo ,drgač pa lahko vprašaš
|
|
|
|
RE: Bolniška-po kolikem času komisija 11.11.2008 15:37:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Anonimna, za 30 koledarskih ali 30 delovnih imaš konkreten odgovor na pogosta vprašanja na strani ZZZS. Ne pametuj in ne smeti!
|
|
|
|
RE: Bolniška-po kolikem času komisija 11.11.2008 15:42:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Anonimna- ej super hvala za tako prijaznost. Res pomaga, če drugemu hočeš na vsak način zagnojiti dan. Dosti je drugih forumov, kjer ne znajo drugega, kot iz vsake teme zagnati vik in krik in vsakega spljuvati. Na Ringaraji do tebe še nisem zasledila tako nastrojenih postov. Vsem drugim pa hvala za odgovore.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?