3 dni v bolnici (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> 3 dni v bolnici (26.3.2005 19:08:55)

Po treh dolgih dnevih sem spet doma. ko sem šla v sredo k g. ker me je še vedno tiščalo tam spodaj me je g. pregledal in mi rekel da sem še bolj odprta kot v ponedeljek me je napotil v bolnico.Tam so mi narediki vsemogoče preglede in me nafilali z tabletkami malo počivala in danes sem doma.Moram pa ležati.V četrtek sem na UZ izvedela da bomo dobili :modri:. Očka je tako vesel.
Sedaj pa lepo počivam in gledam atika kako je že cel dan priden

Anonimen -> 3 dni v bolnici (26.3.2005 19:20:05)

Saška1 ti kar lepo počivaj in se pusti razvajati. Držim pesti, da bo :duda: čimdlje uživala v mamicinem bušiju!

Tudi najin očka je zelo priden! Hvala dragi!:love:

Bojana

špelin@ -> 3 dni v bolnici (27.3.2005 9:59:13)

Kar uživaj v počitku ;) Tvoji kepici želim, da še dolgo ostane lepo na varnem v tvojem trebuščku 9nebesa

:rozica::rozica::rozica:

malika -> 3 dni v bolnici (27.3.2005 10:34:56)

Saška eno vprašanje zate. Sicer že imam enega bebeka, ampak, ker mi v prvi nosečnosti ni nič dol tiščalo pred 8 mesecem, sem zdaj malo v skrbeh, pa tudi ne vem če je občutek isti.

In sicer sem v 23 tednu in danes me tako prav čudno tišči. ma zdi se mi, kot da bi mi tamali po mehurju skakal, ta pa je prazen. ne vem nek tak čuden občutek je. a se ti da napisat kako je pri tebi zgledalo to tiščanje???

malo me skrbi vse skupaj, ker je mali zbolel in ga moram imet skoz na rokah, zdaj pa me je začelo še to matrat. pa še sama sva, ker ati uživa na smučanju. :(

Hvala ti

Lp S

Pia73 -> 3 dni v bolnici (27.3.2005 20:00:40)

malika, meni se je tudi v sredo ali četrtek zdelo, da mi vse dol tišči (noseča sem točno en teden več kot ti). Pol sem pa full počivala, ker sem bila res preveč utrujena. Pa je pomagalo. Pri meni je šlo za utrujenost. Pa sploh nisem nič posebej počela, tamalga se je nekaj lotevalo a ga ni več potrebno nosit: 4,5 leta, pa služba, kaj pa vem vsega po malem. Pa mene tale pomladanska utrujenost lovi.

Upam, da gre tudi pri tebi samo za to. Javi kako si. :rozica:

malika -> 3 dni v bolnici (27.3.2005 20:54:14)

saj je kar bolje, ampak tam ene 3 ure sem se pa res hecno počutila. tako kot takrat ko si že tik pred porodom in se ti zdi, da te mali po mehurju žgečka.:)-:)-:)-

Hvala bogu se Vito kar dosti spal in sem lahko tudi sama odležala, tako da mislim, da bo

Lp:rozica:

Stran: [1]