TOYS RUS kartica (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

india -> TOYS RUS kartica (26.3.2005 17:59:58)

Tiste,ki ste redne obiskovalke v Toysu verjetno veste, v čem je finta te njihove kartice za zvezdice....ko sem bila zadnjič gori, sem zaseldila, da lahko ob izpolnjenih pogojih imetniki te kartice kupijo določene artikle za 50% nižjo ceno. Zanima pa me, ker nikjer nisem zasledila, kakšni so ti pogoji??? A je to letni zbir vseh nakupov, ali je to določena višina nakupov????Kdaj se obračunava in kako???
Prosim za informacije vse,ki to veste!
Hvala!:rozica::rozica::rozica:

tinka-pepa -> TOYS RUS kartica (26.3.2005 20:26:11)

zdravo

kartico dobiš kar v sami trgovini oz. ti jo kasneje pošlejo domov. imaš vedno, vsak mesec se spreminja, 6 izdelkov ki jih lahko kupiš ceneje za določene procente( to lahko vidiš tudi na njihovi strani
http://www.toysrus.at/index.php?mapid=50&PHPSESSID=df624929e0e51a8d69001dba85ad73d1 )
nakupi se ti vedno zbirajo in na pol leta združijo, potem dobiš bone v določeni skupni vredosti, jaz sem sedaj dobila bone v vrednosti 150€.

lp tinka

india -> TOYS RUS kartica (26.3.2005 21:28:04)

Hvala za info, kartico sicer imam, a me je zanimalo, koliko nakupov moram naprimer narediti (oz. za koliko €), da dobim kakšen bon!
Hvala!:miska:

tinka-pepa -> TOYS RUS kartica (27.3.2005 8:15:27)

v teh 6 mesecih za najmajn 100€, potem dobiš bone v vrednosti 50€.

india -> TOYS RUS kartica (27.3.2005 8:57:47)

UUuuuuu, se pravi, bomo spet lepo zapravljali pri Toysu, saj grem drug teden gor po gugalnico, pa še neke špilike bomo kupili, tako, da bo potem bon prišel pav za kaj drugega!

Blink1 -> TOYS RUS kartica (27.3.2005 10:35:02)

ej...mi smo tudi kar dosti zapravili v Toysu;) Kartico sem dobila, ko sem bila še noseča, torej jo imam že dolgo. Pa še nismo nič bonov dobili:zmeden:

india -> TOYS RUS kartica (27.3.2005 13:56:27)

Tinka&Pepa, kdaj in kako pa dobiš bone????
Tam, na blagajni ali ti jih pošljejo? Pa kako so obračuni?? Ko zaparviš določeno vsoto ali kako drugače???
Joj, sem radovedna:):):):):):)

Stran: [1]