RE: testenine (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

inesc -> RE: testenine (18.11.2008 20:03:19)

IZVIRNO SPOROČILO: marty7

Živjo,

mene pa zanima, kako pripravite vašim malčkom testenine. Verjetno s kakšno omako!? Ali jih zmiksate ali samo pretlačite z vilico, ker meni se zdi, da je presuho ali pa prevliki koščki i bi se zadušila. Moja [sm=duda.gif] je tudi stara 7,5 meseca ampak ji še nisem ponudila testenin.

Hvala

Jaz sem najprej ponudila testenine z zelenjavo (korenje, bučke, brokoli, rdeča paprika, cvetača, brstični ohrovt - ne vse naenkrat, sem pač kombinirala po občutku). Sem zelenjavo skuhala na pari ter jo dodala kuhanim makaronom. Potem sem samom pretlačila in dodala žličko kisle smetane. Je kot za stavo. Danes sem dodala zraven še piščančka in je bilo njami.

DaniNeli -> RE: testenine (18.11.2008 21:25:59)

Jaz sem kuppovala tstenine PLASMON.Ko sem ji dajala govejo juhico,se pravi pri 4-5 mesecu,sem ji dajala ful drobno paštico.Te  Plasmon paštice se dobi prav po mesecih(za 4.mesec,od 5,dalje dobiš v 8ih vrstah,od 10.meseca dve vrsti,in od 12.meseca dobiš paštico v živalskih oblikah,z zelenjavo,tudi dve vrsti).
Razen v juhici,sem ji delala razne omake,korenčkovo omako,brokolijevo omako,pa z bučkami itd,dodajala pa sem kakšno smetano al pa Mio sirčke.

marty7 -> RE: testenine (18.11.2008 21:43:30)

Hvala vam punce za odgovor oz. nasvet. Bomo probali čimprej. Nevem zakaj se nisem spomnila na sirovo in smetanovo omako[sm=smiley13.gif].

Lepo se imejte

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]