Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: mustela krema za temence 10.11.2008 11:15:01
|
|
|
|
trdozimc
|
Oj. Glede samo kreme, ti bo morala odgovorit katera druga. Ampak po mojem bi morala biti dovolj. Umij pač s kakim otroškim šamponom, ki ga imaš doma. Jaz sem kupila oboje, ampak sem kremo uporabila samo enkrat, ker je drugače bil vedno šampon dovolj, da so temence izginile in kasneje niso nastajale.
|
|
|
|
RE: mustela krema za temence 10.11.2008 11:16:21
|
|
|
|
nia5
|
Jaz sem uporabljala kremo in peno (šampon v obliki pene) in se je super obneslo. Zvečer namažeš s kremo in zjutraj umiješ s šamponom. Čez dan pa sem ji mazala glavico s olivnim oljem, pustila urco, dve, nato pa nežno zdrgnila z glavničkom ali z mokro brisačo. Po enem tednu jih ni bilo več
|
|
|
|
RE: mustela krema za temence 10.11.2008 12:06:09
|
|
|
|
piamaria
|
Mi pa pri obeh mandeljnovo olje po kopanju in zjutraj glavnik za temence...izginile so po dveh mes.
|
|
RE: mustela krema za temence 10.11.2008 12:31:39
|
|
|
|
mlinar
|
Jaz uporabljam kremo in peno ki je kot šampon in rezultati so naravnost fantastični poiskusi ne bo ti žal cena je pa ista kot krema vsaj pri nas je tako se pravi 10,12 €
|
|
|
|
RE: mustela krema za temence 10.11.2008 13:19:40
|
|
|
|
veja21
|
Mene pa zanima, kje se kupi ta "čudežna" mustela?!
|
|
|
|
RE: mustela krema za temence 10.11.2008 13:21:44
|
|
|
|
borovnička
|
Ja, res je... Mustela je zakon! Mi smo imeli peno. Kupi se jo pa v lekarnah, ampak mislim, da je vse lekarne nimajo. Mogoče se jo da še kje drugje kupit, ne vem. Pozdravček
|
|
RE: mustela krema za temence 10.11.2008 13:37:54
|
|
|
|
majči22
|
Imamo peno od Mustele. Zelo zadovoljni! 3x sem oprala glavo in temenc ni bilo več.
|
|
|
|
RE: mustela krema za temence 10.11.2008 14:01:46
|
|
|
|
nia5
|
Dobiš v lekarni.
|
|
|
|
RE: mustela krema za temence 10.11.2008 14:56:24
|
|
|
|
pikapoka0608
|
tudi naš škratek ima temence, ki se jih nismo mogli znebiti z mandljevim oljem. Ker sem prebrala same pohvale za mustelino peno sem jo v petek kupila in jo seveda takoj sprobala. Temence so po enem pranju že mal izginile, ampak je treba seveda vajo še ponavljati:) zdaj me pa zanima kako pogosto mu lahko umivam laske s to peno. uživajte
|
|
|
|
RE: mustela krema za temence 10.11.2008 15:10:58
|
|
|
|
botrca
|
Vsakič ko ga boš kopala mu namaži s kremo. Mustela je res malo dražja od drugih stvari kar se tiče dojenčka je pa vredna svoje cene, ker je zelo učinkovita. Če boš imela kdaj težave z vneto ritko mu kupi mustela kremo za redečo ritko in v 2-3 dneh izgine. Moje izkušnje.
|
|
RE: mustela krema za temence 10.11.2008 15:14:55
|
|
|
|
pikapoka0608
|
Hvala botrca! Mi čofotamo vsak dan, ampak jaz sem mu mislila glavo umit s peno na ene 3-4 dni.
|
|
|
|
RE: mustela krema za temence 10.11.2008 15:18:39
|
|
|
|
botrca
|
Ni kaj, za naše male škrate naredimo vse. Če rabiš še kak nasvet kar na dan z njim. Na izkušnjah se učimo.
|
|
RE: mustela krema za temence 10.11.2008 16:12:44
|
|
|
|
oton
|
tudi mi uporabljamo Mustelo...ko je imela naša pupa temenca sm samo enkrat namazala z Mustelino kremo in jih ni bilo več , šampon v obliki pene pa še vedno uporabljamo občasno, drugače pa šampon...temenca se nam niso več ponovila lep dan še naprej
|
|
|
|
RE: mustela krema za temence 10.11.2008 16:29:24
|
|
|
|
koala
|
Krema je baje še "močnejša" od pene, tako da mislim da bi morala zadostovati. Jaz sem in še uporabljamm peno, glavico pa mu operem 2x na teden. Peno pa uporabljam preventivno.
|
|
RE: mustela krema za temence 10.11.2008 18:11:24
|
|
|
|
jajula
|
naša mala je mela kar goste lase in krema ful ni pomagala, ker je blo težko pridt čez vse lase do kože. pol smo pa probal s šamponom in so temenca hitr zginla. tko da jst bl priporočam nakup šampona, pa še potem loh s tem umivaš lase otročku.
|
|
|
|
RE: mustela krema za temence 10.11.2008 20:32:35
|
|
|
|
kaya2007
|
naša je imela full las, pa ji je krema zares pomagala, šampon niti ne.
|
|
|
|
RE: mustela krema za temence 10.11.2008 20:38:13
|
|
|
|
meeryana
|
Jaz sem tudi par krat samo uporabila kremo od Mustele....šampon pa kar tega, ki ga imam za pranje lask (bubchen)
|
|
|
|
RE: mustela krema za temence 10.11.2008 20:56:13
|
|
|
|
mumu
|
Mustela je res zakon , enkrat sem namazala s kremo, sedaj pa ji glavo umivam s peno in temenčkov ni.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?