Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj skuhati na hitro, ali en dan vnaprej? 10.11.2008 11:05:29
|
|
|
|
Čupka
|
V pol ure lahko skuhaš res malo stvari. Če si vzameš uro, je stvar že precej drugačna. V 1 uri lahko pripraviš vse od testenin z raznimi omakami, rižot, dušenga, pečenega mesa, zelenjave, zelenjavnih juhic, krompirja na 1001 način, pizza, ... V naprej pa si tako lahko pripraviš ogromno stvari: Jota, ričet, segedin, boranja, golaž, paprikaš, lazanja - vse pripraviš zvečer, naslednji dan samo v pečico, zmešaš solato in zmaga je tu, štruklji (podobno ko lazanja), sarme, čuftice v omaki, filane paprike, musaka (enako kot lazanja), enoločnice (mesno-zelenjavne),.....
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako pripraviti popolno pokovko?Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?