otroški računalnik Modri Janko (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema

Sporočilo

Libra -> otroški računalnik Modri Janko (10.11.2008 10:01:14)

Sem malo brskala po Sončku in sem našla otroški računalnik Modri Janko. Je sicer tudi v akciji. Zanima me, če imate kaj izkušenj s tem računalnikom. Sicer sem že nekaj gledala Malega vedija, ampak mi je ta tudi všeč. Rada bi nekaj kupila za našo 4-letnico. Zanima se za velike črke, številke...pa bi ji mogoče to bilo zanimivo. Kaj mislite?

CatJa -> RE: otroški računalnik Modri Janko (10.11.2008 10:03:38)

Prav gotovo ji bo zanimiv. Poznam ga pa ne, našemu je dedek Mraz prinesel Malega vedija.

total -> RE: otroški računalnik Modri Janko (10.11.2008 10:08:38)

Naš ma tut malega vedija in tisti rožico računalnik in me pr obeh moti mali ekranček,moreš not gledat ko norc,to je ta pomankljivost.

Spark -> RE: otroški računalnik Modri Janko (10.11.2008 10:23:15)

Mi lahko poveste malo več o teh otroških računalnikih.
Naša punči si želi imeti računalnik, oz. jaz bi ji ga za RD kupila, ker drugače mi vedno na mojem kaj ušpiči.
Ne bi pa rada kupila kako bedarijo. Kakšne funkcije imajo ti otroški računalniki, in čemu so vse namenjeni, a je to kul, al kar neki?

Libra -> RE: otroški računalnik Modri Janko (10.11.2008 10:32:46)

Na Sončku  (pa tudi drugje) je npr. predstavljen rač Modri Janko. Piše, da ima
Značilnosti:
- 198 aktivnosti (99 SLO + 99 ANG) razdeljenih v 6 skupin: besede in števila, matematika, igre, glasba, orodja in čas
    -      60 različnih melodij
    -      2x 100 besed v besednjaku
    -      200 grafičnih animacij besed
    -      Govori slovensko in angleško
    -      Gumbi za kontrast, jakost zvoka
    -       Touchpad
    -       6 različnih inštrumentov

Zdaj jaz ne vem, kolk je to uporabno. Je pa verjetno tudi odvisno od otroka do otroka. Ne vem pa, kako se obnese ta rač. Za malega vedija vem, da ima majhen ekran. Tudi ta verjetno nima nič večjega. Samo me vseeno zanima, če ima katera od vas izkušnje s tem.

frankazupan -> RE: otroški računalnik Modri Janko (17.11.2008 11:42:20)

Živijo,

mi pa smo modrega Janka kupili. Imamo tudi malega vedija, in lahko potrdim, da je Modri Janko boljši, lepši, predvsem pa ima večji ekran, funkcij in kar me je pri malem vediju najbolj motilo, lahko naravnavam glasnost in kontrast!
Naš Damjan je zeloo zadovoljen z njim.

Pa še bolj poceni je.

Franka

Maxi mama -> RE: otroški računalnik Modri Janko (4.12.2013 7:03:30)

Mi ga tudi imamo igrata pa se oba 3 in 6 letnica. Najcenejšega sem našla na http://www.trgovina-teddy.si/index.php/igrace/interaktivne-igrace

Stran: [1]