Franca na obisku (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

tinkamiška -> Franca na obisku (26.3.2005 14:12:26)

Ja, je tu. Tak je, mogoče pa drug mesec.
Sem jezna, mal žalostna, pa mal mam že poln kufer vsega, pa sem tut zato jezna na sebe, ker se mi po drugi strani zdi, da nimam za kej bit,...vglavnem mešani občutki.

Juter se bom pa s potico basla, pa hrena in jajčk se bom nažrla, pa poskusla se bom met čimbolj fajn.

Želim vam lep dan, pa da vam velikonočni:zajcek: prinese kašno veselo novičko:rozica:

LP,
Tinka

cuma -> Franca na obisku (26.3.2005 14:46:46)

draga tinkamiška
:rozica:
korajžno naprej!
jaz sem še tako frišna :nosecka: , da me je še strah teh prvih mesecev, mi pa pomaga, če si mislim: narava že ve, kaj dela!
ko bo pravi trenutek, boš :nosecka:!!!
držim pestke da grde tete aprila ne bo!
cuma

Anitka -> Franca na obisku (26.3.2005 14:52:21)

Draga prijateljica upravičeno si jezna in besna in polna mešanih občutkov. Tudi jaz sem jezna na to tvojo Franco:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

A verjamem, da ne bo dolgo, ko bo sijalo sonce sreče tudi v vajinem življenju.

Jutri se pa najej vseh dobrot, ker drugo leto boš pa morala paziti na prehrano, ko boš dojila malo :duda:

Lep dan in lepe praznike še naprej,

Anitka:metulj:

Darja* -> Franca na obisku (26.3.2005 15:05:16)

Draga Tinka!

Tudi k meni je danes prišla Franca. Pošteno povedano jezna sem kot :hudicek:, pa ne toliko jezna, prej bi lahko rekla da zelo žalostna. Imela sem željo, da mi Miklavž prinese darilo, pa se me ni usmilil, potem sem bila še bolj pridna in upala, da me razveseli Božiček, pa tudi nič,....In sedaj sem bila prepričana, da me bo osrečil velikonočni zajček, a me je pošteno razočaral. kmu sem storila kaj hudega, da me sedaj kaznuje?! Moja želja je neuslišana,..... vsem okoli mene rata,.....veselo se sprehajajo z vozički se semejijo in uživajo v novi vlogi starševstva,....Kaj pa jaz in moj dragi?!!??
Solze žalosti mi tečejo po licu in ne vem kako si naj pomagam,.... :(:((:((:((:((
Me pa tolaži misel na vas, ker vem da ste v isti situaciji kot jaz. Vsi mi pravijo, ja saj bo, sja bo takrat ko si boš najmajn misla, ampak moja želja gori sedaj.

Lepe velikonočne praznike!

Darja

tinkamiška -> Franca na obisku (26.3.2005 15:06:22)

Dragi Anitka in Cuma hvala obema:rozica::rozica::rozica:

Bi rada napisala kaj lepega, pa imam čisto prazno glavo:zmeden:

Saj vesta, da sem vesela vajinih vzpodbudnih besed in da vama želim prav tako vse najlepše, tebi Cuma, da bi bil tvoj:duda: zdrav:rozica: in tebi Anitka, sej veš, da je poti do:duda: zdaj res še čisto malo:rozica:

:zajcek::zajcek::zajcek:

Tinka

tinkamiška -> Franca na obisku (26.3.2005 15:14:59)

Draga Darja:rozica:, vem, da tile nanizani "neuspehi" najedajo upanje, ampak obupat je najlažje, moraš bit močna in se ne dat:rozica::rozica::rozica:

Sigurno se tla zamajejo vsakič, ko so pokaže, da tudi ta ciklus ni nič, vendar sama pri sebi sem vedno bolj prepričana, da bo ratalo. Bo in pika! Danes sem bolj prazna, jutri bo že oljše in potem se spet začne jovo na novo. Najprej želja po:sloncek:, potem UZ in navodila kdaj bo O in potem :sloncek::sloncek::sloncek:. Se mi zdi, da se zdej ljubiva z mojim:love: drugače, bolj se posvečava drug drugemu in meni je tako čisto všeč. POtem pa spet čakanje in ta del se zdi meni najtežji.

Darja:rozica: ne obupat, veliko deklet, žensk je ki so imele res hude probleme in je ratalo, pa ni:hudicek:, da tudi nam nebi:rozica::rozica::rozica:

Jutri je nov dan in en dan bliže svoji:duda:

Lepe praznike tudi tebi:rozica:

Darja* -> Franca na obisku (26.3.2005 15:18:32)

hvala Tinka za vzpodbudne besede :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: zate.

Prav imaš USPELO NAM BO!!!!!!!!

Anonimen -> Franca na obisku (26.3.2005 16:18:22)

Ufffaa Tinkamiška!!!!!!!!
Žal mi je....upala sem do zadnjega zate.Ta:hudicek:narava zaj.....
Ampak jaz bom še vedno čakala na veselo novico iz tvoje strani:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

tinkamiška -> Franca na obisku (26.3.2005 16:36:41)

Hvala Neva:rozica:

Anitka -> Franca na obisku (26.3.2005 17:36:36)

Tinka tako je naše poti so že zelo blizu :duda::duda::duda::duda::duda: Le še na pravi vagon počakamo in že bomo na veselem vlaku srečk :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:

Darja ne obupat. Danes se razjokaj in že jutri bo malce bolje in potem bo :hudicek: odšla, vidva pa v napad z vsemi močmi :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Vem, da je hudo gledat naokoli srečke :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: in mamice z vozički, a tudi ti boš nekoč na njihovem mestu in takrat boš najsrečnejša na tem planetu.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

wawa -> Franca na obisku (26.3.2005 17:50:35)

Pa sem mislila da je veliko nočni zajček

teto :hudicek: odnesel, čez devet gora in devet voda.

Ampak ne obupat, jok pomaga, pusti si jokati in tarnati, potem pa novim bojem naproti.......mi vese bomo držale :miska::miska::miska::miska::miska:

Anitka, to zadnje kar si napisala, ravno danes sem gledala nek par, ki ju poznam, otroka jima je uspelo narediti takoj ko sta si to zaželela, a kaj je to važno...............ko pa ga ne znata ceniti in z njim delata kot z nepotrebnom balastom.....žal mi je za take besede....ampak vsakič ko berem kako vam ne uspe, se spomnim na to kako nekateri ne cenijo......tistega kar imajo!!!!!!

Vsem želim čimprejšno :nosecka:, tistim ki pa že imate :duda: pa zavedanje da so vaše največje bogastvo!!!!!!!!!!!!!!!

Lp

ameli -> Franca na obisku (26.3.2005 18:01:02)

Darja* joj kako sem žalostna zaradi tebe:((:((. Nimam besed tolažbe, ampak vem, kako je hudo. Upam, da te bo :duda: presenetila, tako kot mene. Držim pa pesti, da ne boš rabla tak dolgo čakat, kot jaz.
lp
ameli

p.s.
Tvoja prednost je ta, da ti biološka ura še res ne tiktaka:bravo:

Anitka -> Franca na obisku (26.3.2005 18:08:38)

WAWA ja žal :(:(:(:( je takih primerov kar nekaj. In res žalostno je to. A jaz vem, da pa me že ne bomo take in bomo znale ceniti kar bomo dobile in resnično bomo najsrečnejše in najboljše mamice in otroci bodo prav tako srečni, da nas bodo imeli.

Pa pa,

Anitka:metulj:

miska2004 -> Franca na obisku (26.3.2005 18:38:54)

Oh Tinka, pa tok sem stiskala pestke zate!!! Packa tale :hudicek:
Ampak verjamem, da je potem 9 mesecev ne bo na obisk :miska:

Jutri se pa le najej, kajti potem dooooolgo dooolgo ne boš smela :rozica::rozica:

tinkamiška -> Franca na obisku (26.3.2005 19:21:19)

Miška, hvala tut teb, da si stiskala pestke:rozica:

Sem že boljše in sem tud vesela, da me tokrat Franca ne matra tak fejst, me bolj malo boli in to je že en fajn znakec, da so tam poštimali, ker sem mela zmeri zelooo boleče;)

Lepo bodite:rozica:

Tinka

pika74 -> Franca na obisku (26.3.2005 19:26:28)

tinkamiška, nč se ne sekerej preveč. Enkrat nam bo ratal pa pika:rozica::rozica::rozica:

Prit rajš na kšn kofetk na NV:kava::kava:

Pia73 -> Franca na obisku (26.3.2005 20:57:29)

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Stran: [1]