|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mleko iz lekarne-infatrini
9.11.2008 22:16:24   
LARA25
Živjo!

Glede na prenizko težo pri 9 mesecih so nam na pediatrični kliniki svetovali naj uporabljamo posebno mleko za hranjenje naše punčke.
Zanima me če ga kdo uporablja in kako ga je otrok sprejel? Naša takoj okusi ta poseben okus tega mlekauser posted image . Ker pa je zelo kaloričen in naj bi ji pomagal pridobiti kako kilco, ga ji silim na vse mogoče načineuser posted image .
Glede na to da je 100ml čez 1€, me zanima kje ga kupite in po kakšni ceni?

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 9.11.2008 22:26:59 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mleko iz lekarne-infatrini
9.11.2008 23:10:10   
botrca
Koliko pa je težka? Nisem še slišala za to mleko, nam je P rekla za aptamil in je lepo pridobival oz. še vedno ampak bolj počasi.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu LARA25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.11.2008 8:32:02   
Eva***
Naša pupica ga je dobila pri dobrih dveh mesecih in ga je pila po dojenju. V mesecu dni je pridobila 1,5 kg. Je pa res, da sem morala v to mleko zamešati malo rižolina, da je bilo gostejše, ker je imela refluks. Pila ga je brez težav
Kupovala sem ga v lekarni na Viru, sem ga pa morala vedno naročiti, ker tega nimajo na zalogi.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.11.2008 10:39:32   
LARA25
Naša ima pri 9 mesecih 7650g in je malo pod tisto dovojeno mejo.
To mleko lahko pijejo le dojenčki s posebnimi potrebami. Naša je bila na pediatrični testirana za alergije, zato ga prez posveta z zdravnikom raje na dajati.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.11.2008 10:41:07   
LARA25
opa!!!!!!!!!!
Naredila sem hudo napako, težka je 6750g. Sem se zatipkala.

(odgovor članu LARA25)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.11.2008 10:59:49   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: LARA25

Živjo!

Glede na prenizko težo pri 9 mesecih so nam na pediatrični kliniki svetovali naj uporabljamo posebno mleko za hranjenje naše punčke.
Zanima me če ga kdo uporablja in kako ga je otrok sprejel? Naša takoj okusi ta poseben okus tega mlekauser posted image . Ker pa je zelo kaloričen in naj bi ji pomagal pridobiti kako kilco, ga ji silim na vse mogoče načineuser posted image .
Glede na to da je 100ml čez 1€, me zanima kje ga kupite in po kakšni ceni?

Ne vem zakaj je pomembna cena če se gre za njeno dobrouser posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu LARA25)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.11.2008 11:50:20   
Irena88
Naša ima pri 9 mesecih 7650g in je malo pod tisto dovojeno mejo.

Ne vem če obstaja dovoljena in nedovoljena meja. Razlike med otroki so pa tako velike, da težko primerjamo kar vsepovprek. Eno izmed osnovnih vodil je,  da dojenček redno pridobiva na teži in da ne stagnira oz. celo izgublja. Ven, da se to mleko dobi v lekarni.

(odgovor članu LARA25)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.11.2008 11:52:51   
LARA25
Ne, cena res ni pomembna, če ji bo pomagalo.
Je pa tako - pogreto mleko moraš porabiti v 1 uri, odprto pa v 4 urah na sobni temperaturi in 12 ur v hladilniku.
Problem je , ker ji zmešam v mleko kašico in v njo spravim le par žličk. Tega pa ji res ne morem pogrevati celi dan, ker mora jesti še kaj drugegauser posted image .

Če bi ga dobila kje po nižji ceni, bi se poznalo na denarnici. Pa še to na dan naj bi jih popila po 5 stekleničk, no pa smo že pri 8 €/na dan.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.11.2008 12:23:12   
maša2008
Svetujem ti, da pogledaš tudi v tujini npr. Avstrija.
Mi npr. kupujemo Novalac ves čas v Avstriji saj je precej cenejši kot pa pri nas.
Otroku res kupiš ne glede na ceno ampak če pa se da prihranit kak evro pa je dobrodošlo, saj na dolgi rok to znese zajeten kupček denarja. In ker naša ljuba država nič ne povrne hodimo pač v tujino.

(odgovor članu LARA25)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.11.2008 22:05:11   
Tisana
Ne vem zakaj je pomembna cena če se gre za njeno dobro
 Žal je tako, ne boš verjela, da obstajajo tudi takšni, ki želijo svojemu otroku vse najbolje in bi zanj naredili vse, pa vseeno nimajo denarja za npr. mleko ali pa kaj drugega (govorim na splošno, da ne bo pomote).user posted image  In očitno je zavedanje o tem še vedno premajhno user posted image  oz. nekatere stvari preveč samoumevne.

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.11.2008 9:30:40   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Tisana

Ne vem zakaj je pomembna cena če se gre za njeno dobro
 Žal je tako, ne boš verjela, da obstajajo tudi takšni, ki želijo svojemu otroku vse najbolje in bi zanj naredili vse, pa vseeno nimajo denarja za npr. mleko ali pa kaj drugega (govorim na splošno, da ne bo pomote).user posted image  In očitno je zavedanje o tem še vedno premajhno user posted image  oz. nekatere stvari preveč samoumevne.

Brez veze ne bom se ubadala s takimi, saj je moj namen bil drugačen, vidim pa da enim ne smeš nič rečt. Kaj si mislila, da ne vem v kakšni državi živimo, da ne vem kako drago je življenje enkrat ko imaš otroka? No pol pa prosim brez takih izpadov.

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.11.2008 9:32:05   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: LARA25

Ne, cena res ni pomembna, če ji bo pomagalo. 
Če bi ga dobila kje po nižji ceni, bi se poznalo na denarnici. Pa še to na dan naj bi jih popila po 5 stekleničk, no pa smo že pri 8 €/na dan.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LARA25)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.11.2008 9:38:32   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: botrca
Ne vem zakaj je pomembna cena če se gre za njeno dobrouser posted image

Menda zato, ker denar pač ne raste na drevesih  user posted image

Tisanin post ni bil nikakršen izpad (ženska je izredno lepo, jasno in mirno napisala), moj pa JE, ja! user posted image

LARA25, user posted image user posted image user posted image  za tvojo punčko!!! Upam, da boš našla kakšno ugodnejšo varianto user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 11.11.2008 9:39:32 >

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.11.2008 10:28:00   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@  

LARA25, user posted image user posted image user posted image  za tvojo punčko!!! Upam, da boš našla kakšno ugodnejšo varianto user posted image

se podpišem

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.11.2008 10:44:25   
botrca
Lara25 imaš zasebno sporočilo.

< Sporočilo je popravil botrca -- 11.11.2008 10:45:06 >

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.11.2008 22:17:54   
Petra1976
IZVIRNO SPOROČILO: Eva***

Naša pupica ga je dobila pri dobrih dveh mesecih in ga je pila po dojenju. V mesecu dni je pridobila 1,5 kg. Je pa res, da sem morala v to mleko zamešati malo rižolina, da je bilo gostejše, ker je imela refluks. Pila ga je brez težav
Kupovala sem ga v lekarni na Viru, sem ga pa morala vedno naročiti, ker tega nimajo na zalogi.

Zakaj se pa nisi pobrigala, da ti odobrijo povrnitev stroškov?

(odgovor članu Eva***)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?