Bejba -> Oh, to polivanje (26.3.2005 12:30:51)
|
Mi smo stari že 5,5 meseca pa še kar polivamo. Imamo že tri obroke goste, pa tudi gosti obrok dostikrat nazaj prileti :(. Predvsem sadje. Res ne vem kdaj se bo to končalo. A mislite, da mu sadje ne paše? Da mu kaj razdraži kislino? Ker po zelenjavi in riževi kašici vrže eno malenkost ven le ob kupčku (ni omembe vredno), po sadju pa kar konkretno bruhne, včasih še kakšno uro ali več po obroku :zmeden:. To mi gre res že pošteno na živce, saj se preoblačimo x-krat na dan, mami pa samo pere, pere in pere. Sedaj pa se mi zdi, da je še slabše, ker je že toliko bolj aktiven - pa sedeči položaj, pa neprestano miganje in potem so bruhenčki spet tu :(. Na vsakem pregledu opozorim na to pediatrinjo, pa mi reče, da dokler napreduje s težo, nimamo kaj naredit. Ampak meni to ni normalno, bojim se da je kaj hujšega, pa bomo potem prepozni, ker noče noben nič ukrent. Če bi šlo res samo za t.i refluks oz zapiralko v želodčku, bi se po moje to moralo do 5,5 meseca že normalizirati ali se motim :zmeden:? Je imela še katera takšne probleme in kako ste zadevo rešili ali se je res sama od sebe? Ampak kdaj:zmeden: LP; Bejba
|
|
|
|