Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Štajerska apoteka-kdaj? 10.11.2008 22:27:03
|
|
|
|
dalerončica
|
No, kdaj se dobimo, se ni nekaj govorilo, da po bowlanju pade še novoletna čaga ?
< Sporočilo je popravil dalerončica -- 10.11.2008 22:28:05 >
|
|
|
|
RE: Štajerska apoteka-kdaj? 10.11.2008 23:14:33
|
|
|
|
naklofenčica
|
Mislim, o kakem bowlanju ti to govoriš? No ja, po večerji smo res odbowlale domov. Ene. Druge so do petih zjutraj žurale.
|
|
|
|
RE: Štajerska apoteka-kdaj? 11.11.2008 7:02:06
|
|
|
|
dalerončica
|
Barabe, pa niti toliko niso bile, da bi nas zraven povabile
|
|
|
|
RE: Štajerke, saj si nisem mogla kaj, da ne b... 11.11.2008 7:50:59
|
|
|
|
Blink1
|
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca IZVIRNO SPOROČILO: N&N Ja... po moje je kekčeva Zdaj se lahko javljaš, ko te pa gnjavim na ZS, pa me ignoriraš? Mimogrede, da te javno pohvalim, moj je rekel, da si zlo fajn predavala! Oooo... sem vedela Bravo jaz... samo ti si lahko to izmisliš :) Sorči za ZS... sem ga prebrala, hotela odpisat pa me je nekdo zmotil... in potem sem pozabila.. do danes Pozdravi možeka tudi oni so bili zelo fajn
|
|
RE: Štajerke, saj si nisem mogla kaj, da ne b... 11.11.2008 21:27:01
|
|
|
|
kekec in mojca
|
IZVIRNO SPOROČILO: N&N IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca IZVIRNO SPOROČILO: N&N Ja... po moje je kekčeva Zdaj se lahko javljaš, ko te pa gnjavim na ZS, pa me ignoriraš? Mimogrede, da te javno pohvalim, moj je rekel, da si zlo fajn predavala! Oooo... sem vedela Bravo jaz... samo ti si lahko to izmisliš :) Sorči za ZS... sem ga prebrala, hotela odpisat pa me je nekdo zmotil... in potem sem pozabila.. do danes Pozdravi možeka tudi oni so bili zelo fajn Bom, hvala. Dalerončica, verjameš al ne, res so ble ene take hude packe, ki nas niso povable zraven. V garaži so se še štulile, pa prednost so izsilile s tistim hudičevo velikim avtom, pol pa ni bilo ne duha in ne sluha o njih.
|
|
|
|
RE: Štajerska apoteka-kdaj? 12.11.2008 13:44:13
|
|
|
|
Letizenčica
|
dober dan..... se opravičujem, da zamujam, ampak me tolk vse srbi, da sem bolj počasi do sem hodila
|
|
|
|
RE: Štajerska apoteka-kdaj? 13.11.2008 8:58:17
|
|
|
|
dalerončica
|
Da se nisi preveč martinčkala, pa imaš zdaj alergijo na vinčeka, pa te od tega vse srbi
|
|
|
|
RE: Štajerska apoteka-kdaj? 14.11.2008 15:44:05
|
|
|
|
Letizenčica
|
ne ne.... sem bila v soboto cel večer kapo di banda (hvala bogu mi ni blo treba vsega častit - čeprav je bila kartica moja - valda denar porabila, račun pa huh, da me kap trofne ) in me je tako napihalo, da sem se nažrla ostalih tablet proti prehladu, pa sem zdej alergijo fasala
|
|
|
|
RE: Štajerska apoteka-kdaj? 14.11.2008 23:07:33
|
|
|
|
naklofenčica
|
Pol pa ti še edino Klaretinčica lahko pomaga.
|
|
|
|
RE: Štajerska apoteka-kdaj? 15.11.2008 8:49:12
|
|
|
|
scubadiver
|
Kolk je pa tle povprečna starost? Tli leta?
|
|
RE: Štajerska apoteka-kdaj? 15.11.2008 10:55:38
|
|
|
|
mehurčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Kolk je pa tle povprečna starost? Tli leta? Malo več. Kaj ne vidiš, da vse že R obvladajo v nulo? Joj, štajerke, kaj ste lahko še bolj otročje? Pa kako vam lahko pri teh letih še na otročje meče??? DAJTE SE ZRESNIT ALI PA NE PRIDEM VEČ NA NASLEDNJE SREČANJE!
|
|
RE: Štajerke, saj si nisem mogla kaj, da ne b... 15.11.2008 13:07:29
|
|
|
|
Zamima
|
sevinn?
|
|
RE: Štajerska apoteka-kdaj? 15.11.2008 21:16:20
|
|
|
|
kekec in mojca
|
DAJTE SE ZRESNIT ALI PA NE PRIDEM VEČ NA NASLEDNJE SREČANJE! Smo že resne.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?