Timotejka -> RE: prazna gestacijska vrečka v 6. tednu (19.11.2014 9:31:55)
|
Živjo! 12.9.2014 sem zanosila. Nama je prvi otroček bil. Ko sem šla prvič na pregled 30.10. je ginekolog povedal,da je mogoče prezgodaj,ker se ploda ne vidi,videla se je samo gestacijska vrečka. 14.11. sem šla ponovno na ultrazvok (kar pomeni,da bi se moralo videt lepo otročka in bitje srčeka),vendar,ko je pogledal, se ponovno ni videlo nič. Prvič sem imela G.V. veliko 17 mm. Drugič 21mm. Ko je to ugotovil, sem šla v bolnišnico in je tam ginekologinja še enkrat naredila ultrazvok,da bo sigurno in ugotovila,da je G.V. res prazna. Dala mi je tableto Mifegyne 200mg, da popijem v soboto. V ponedeljek pa sem se zglasila ponovno v bolnišnici, da mi vstavi 4 vaginalne tablete,da sproži splav. Tako sem bila na oddelku cca. 4 ure,malečk več. Rada bi povedala,da je hudo,ko se kaj takega zgodi,še posebej ko je prvi in ko načrtuješ otroka. In tudi tista,ki bo to doživela,naj se prirpavi na bolečine in krvavitve,ker ni prijetno. Vendar mislim,da nas ženske to samo še bolj ojača,da smo potem pripravljene. Vsaj pri meni je tako in sedaj sem prepričana,da bo naslednji otroček še toliko bolj močen in zdrav :)
|
|
|
|