Paštetka -> RE: Ventilacijska pečica (18.11.2008 20:09:36)
|
pecivo se peče na srednjem nivoju. Prižgeš pa samo ventilator. Pri pecivu je tudi pomembno, da odstraniš zadaj rešetko za lovljenje maščobe, da zrak res enakomerno kroži in lepo, da se lepo speče. Zgornje in spodnje grelo se uporablja največ za pečenke, torej "debelo meso", prav tako na sredini, kruh... Če želiš kaj zapeči, npr. narastek, naštimaš srednji nivo, daš sp. grelo in žar. Za ribe naštimaš žar in srednji nivo, za kotlete, ražnjiče, pleskavice žar in zgornji nivo Za perutničke, srednji nivo, žar, in ventilator Za piščanca sr. nivo, žar in ventilator za pico, sr. nivo in sp. grelo za vzhajanje, sp. nivoin sp. grelo Pri pecivu, če pečeš 2 pekača naštimaš na sp. in srednjega in ventilator. Ventilator pomeni, da vroč zrak kroži enkomerno
|
|
|
|