|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
10.11.2008 18:42:12   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Jst pa vas peljem na tortico oz Katjušo na eno ogromno sadno kupo!user posted image  

me boš še prepričalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 176
10.11.2008 18:42:31   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: birdy
Katjuša, ko se pa že mimo pelješ pa se še v Smledniku oglasiuser posted image  Pa če bo Neli v vrtcu grem lohk s tabo v NGuser posted image

sej Neli lahko gre zraven da bo mel Florjan družbo mam 2 primerna sedeža tak da če se zmenmo jih sam not namontiramuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jah, nč pol... Kdaj greveuser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 177
10.11.2008 18:43:32   
Katjusa

Katjuša, ko se pa že mimo pelješ pa se še v Smledniku oglasiuser posted image  Pa če bo Neli v vrtcu grem lohk s tabo v NGuser posted image

sej Neli lahko gre zraven da bo mel Florjan družbo mam 2 primerna sedeža tak da če se zmenmo jih sam not namontiramuser posted image user posted image user posted image user posted image

najprej morema vto dobituser posted image user posted image user posted image user posted image torej nekje v sredo bom že mela vse zrihtan.... ti kr povej kdaj ti pašeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 178
10.11.2008 18:44:19   
Katjusa
sunny kdaj boš mela pa pečico? bi nama še kej spekla k tak daleč pridemo da ne bomo lačneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 179
10.11.2008 18:48:35   
birdy

najprej morema vto dobituser posted image user posted image user posted image user posted image torej nekje v sredo bom že mela vse zrihtan.... ti kr povej kdaj ti pašeuser posted image user posted image user posted image

Hmmmm, v četrtek bi šlouser posted image
Ne ne, resno, dopoldne mam ta hudičev faks. Bom lohk okol hodila šele januarja.
Oooooo, veš kaj sem se zdej spomnla??? Da še vedno nisem tistga baldahina premerla... Bom jutr, upam da se bom spomnla. Pol ti bom pa blago magar poslala, iskat bi ga pa kr pršla z mojim in z Neli, če ti je kul. Bomo mel en mini srečanjeuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 180
10.11.2008 18:51:17   
sunny24
No, kar pridte dol na naš konc! Pečica pa...Sej se lahko prešvercam h mojim, pa tam kej spečem!user posted image   Kaj pa bi? Ker lačne vas sigurno ne bom pustila, ste lahko 100%!

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 181
10.11.2008 18:53:27   
Katjusa
Oooooo, veš kaj sem se zdej spomnla??? Da še vedno nisem tistga baldahina premerla... Bom jutr, upam da se bom spomnla. Pol ti bom pa blago magar poslala, iskat bi ga pa kr pršla z mojim in z Neli, če ti je kul. Bomo mel en mini srečanjeuser posted image

ka pol v četrtek pa pol še blago vzamem da mi razložiš kak si si zamisla oz. kaj bi mela pol pa res lahko pridete iskat da se mal vidmo in spoznamouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 182
10.11.2008 18:53:56   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

No, kar pridte dol na naš konc! Pečica pa...Sej se lahko prešvercam h mojim, pa tam kej spečem!user posted image   Kaj pa bi? Ker lačne vas sigurno ne bom pustila, ste lahko 100%!

ko se že ponujaš kak kruhekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 183
10.11.2008 18:57:38   
sunny24
No super, pol bom pa kruhka nardila! Sam kakega pa?

Sem prej pojedla eno polnozrnato žemlco in pol litra jogurta in se mi zdej kar gor vse dviguje...Je že videt, da moj želodc ne zdrži več enake količine kot prej...Sploh ne vem, kej bi delala...Mi je dolgčas...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 184
10.11.2008 19:00:06   
Katjusa
jst bi tud jogurt in pravkar se na msn-ju meni z eno sošolko s faksa pravi da gre kruh zamesit mmmm ni ga boljšega svež domač kruh in navaden jogurtuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 185
10.11.2008 19:04:10   
birdy

ka pol v četrtek pa pol še blago vzamem da mi razložiš kak si si zamisla oz. kaj bi mela pol pa res lahko pridete iskat da se mal vidmo in spoznamouser posted image user posted image user posted image user posted image

No ja, v četrtek v NG res ne morem.user posted image Lahko pa ti res prideš v Smednikuser posted image user posted image user posted image  Sam mal bolj popoldne k jst luzer nimam prevoza do Smlednika in bom šla do mojga k ma neki na polikliniki v ljubljani in bova okol treh doma.
Kva praviš?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 186
10.11.2008 19:04:23   
Katjusa
moj daje spet inštrukcije za fiziko pa je prišel florjan zdle k men pa je reku kaj dela ati pa sem rekla fanta uči fiziko in je reku jst bi se tud fiziko učil.... pol sem mu pa rekla nej gre atiju povedatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 187
10.11.2008 19:07:12   
Katjusa
No ja, v četrtek v NG res ne morem.user posted image Lahko pa ti res prideš v Smednikuser posted image user posted image user posted image  Sam mal bolj popoldne k jst luzer nimam prevoza do Smlednika in bom šla do mojga k ma neki na polikliniki v ljubljani in bova okol treh doma.
Kva praviš?

ti javim če ne ta teden pa drug.... se bomo zmele lahko pa bi kako srečanje nardil k je prejšno spodleteluser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 188
10.11.2008 19:11:02   
sunny24
user posted image user posted image user posted image  Katjusa, pol pa hitro Florjanu fiziko razložit!user posted image   Meni se zdi, da bo ta vaš fanek ena taka glavca...user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 189
10.11.2008 19:15:42   
Maksi1
Punce, če boste pa v Gorico hodile, se morete tudi pri meni javit. Pri Sunny sadno kupo pojest, pri emni pa kaj iz pečice.

Sunny - poznam tisti beden zid (pa da bi bil sam eden) od Kemometala, pa vedno je tolko ljudi, da moraš avto glih zdraven zida prakirat. Hodim pa k Beseničarjevi. Kaj pa ti?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 190
10.11.2008 19:16:13   
birdy

Kva praviš?

ti javim če ne ta teden pa drug.... se bomo zmele lahko pa bi kako srečanje nardil k je prejšno spodleteluser posted image

Res javiuser posted image
Bi blo fajn k bi se res lohk kej dubl... Sam upam da ne bo Neli spet kej zbolela, pa sej ne bouser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 191
10.11.2008 19:17:19   
birdy
A bi se kera mal namest mene ukvarjala z filozofijo???user posted image user posted image user posted image
Če je keri dolgčasuser posted image  

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 192
10.11.2008 19:20:00   
Maksi1
Birdy - za filozofijo bi mi pa moralo bit krepko dolgčas.
Sicer pa - ali pri tem predmetu lahko po filozofsko nakladaš ali moraš poznat teorije na pamet?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 193
10.11.2008 19:25:30   
sunny24
Maksi, jst tudi hodim h Beseničarjevi. Mi je full fajn! Prej sem bla pa pr Gregoričevi. Pa mogoče smo se še kdaj srečale v čakalnici!

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 194
10.11.2008 19:29:12   
Maksi1
Tudi meni je super. Verjetno se bova res srečale, ker imava PDP sam pa dni razlike.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 195
10.11.2008 19:32:24   
sunny24
Sej res smo sam par dni narazen. Kdaj pa maš spet pregled?

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 196
10.11.2008 19:33:34   
Maksi1
5.12.  Če boš imela čas, ko boš šla v laboratorij, bi lahko šle na kavo.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 197
10.11.2008 19:38:47   
sunny24
user posted image V laboratorij bom šla lih tisti petek ja. Pa mi je full čudno, ko zdej ti ne dajo več unih "napotnic" ampak je vse elektronsko in sem že kar pozabla, da morm it spet tja...user posted image   Ob kiri uri pa maš pol pregled? Da se uskladimo za kafe!

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 198
10.11.2008 19:41:24   
Maksi1
Joj, pregled imam že ob 9.h. Se bojim, da se ti še ne bo dalo vstat. Ma veš kaj, predlagam, da pride december mal bilže in se potem dogovorimo za to kofe.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 199
10.11.2008 19:50:21   
sunny24
Ja, se bomo že zmenle tko, da bo prav obem! Mamo še čas!user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?