Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 10.11.2008 10:44:04
|
|
|
|
akvalina
|
petrap- sladko vodo dajo piti le tistim ki se hitro redijo, če se otroček hitreje razvija ali pa če ima kdo v vaši družini sladkorno. Ne dajo pa to vsaki.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 10.11.2008 10:46:44
|
|
|
|
akvalina
|
majchy a te mal skrbi? Boš vidla da bo vse ok.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 10.11.2008 10:48:17
|
|
|
|
Čebel@
|
akvalina jaz sem uredu.....ti? katjuša.....sem zdravnici rekla da je tole pa res doza in se je začela samo smejat......drgač pa tuki je navada da dajo vse pregledat......pa tuki so mogle različno čakat-ena je mogla 2 ena pa 3 ure .....držim zate pesti da dobiš kredit
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 10.11.2008 10:50:31
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina majchy a te mal skrbi? Boš vidla da bo vse ok. ne mal-ampak full še to......moj se ne razvija prehitro in tudi nobeden v družini nima sladkorne samo ta g da vsako pregledat ker so baje bolj dovzetne za sladkorno.......je pa zgleda odvisno od g in od ZD
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 10.11.2008 10:52:20
|
|
|
|
akvalina
|
majchy sem lena k , bi mogla it peš v mesto na občino nest papirje za znižano plačilo vrtca za Žan-a ,pa se mi ne da sama. Prideš v Kamnik greš lahk z mano .
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 10.11.2008 10:55:39
|
|
|
|
akvalina
|
ej a je katera poslala fotko svojega bušija na fotonatečaj Neocelice? NO jaz sem , sem se mal dolgočasla in je ratalo tole:
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 10.11.2008 10:57:08
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 Vesnozaver-kakšno vreme imate v mojem lepem Mariboru? pozdravljena rebeka, kako si dobila tolk dobr meter.. :) če ni skrivnost?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 10.11.2008 10:58:23
|
|
|
|
brkn83
|
punce-hvala vam za te informacije glede sladkane vode, ki me čaka v petek. No verjetno bom preživela, glede na to, da ste ve tudi.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 10.11.2008 11:01:23
|
|
|
|
brkn83
|
še to......moj se ne razvija prehitro in tudi nobeden v družini nima sladkorne samo ta g da vsako pregledat ker so baje bolj dovzetne za sladkorno.......je pa zgleda odvisno od g in od ZD se podpipem pod tole. Tud pri nas dajo vsako na ta test.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 10.11.2008 11:03:02
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina majchy sem lena k , bi mogla it peš v mesto na občino nest papirje za znižano plačilo vrtca za Žan-a ,pa se mi ne da sama. Prideš v Kamnik greš lahk z mano . full je mraz uzuni tko da me ne spraviš........grem pa če greš ti namesto mene matematiko pisat
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 10.11.2008 11:04:22
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina ej a je katera poslala fotko svojega bušija na fotonatečaj Neocelice? NO jaz sem , sem se mal dolgočasla in je ratalo tole: joj kok imaš preveč časa dobr zgleda
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 10.11.2008 11:04:25
|
|
|
|
akvalina
|
brkn in majchy_ vrjetn je res odvisno od ginekologinje. Men je moja tako razložila ko sem jo vprašala zakaj oz. kdo mora popit to vodo.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 10.11.2008 11:05:02
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 punce-hvala vam za te informacije glede sladkane vode, ki me čaka v petek. No verjetno bom preživela, glede na to, da ste ve tudi. če sem jaz preživela k sem full mehkužna-boš ti tudi
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 10.11.2008 11:05:16
|
|
|
|
Maksi1
|
Dobro jutro. Balonchy - v koledarju od Pušenjaka piše, da je normalno, da ima otroček malček pavze. Vendar ti tudi jaz svetujem klic G. Meni so v ZD rekli, da nej jih kar pokličem, če me bo kaj težilo. Rajši večkrat kot, da bi me skrbelo. Zato jih tudi ti kar pokliči. Aja pa hvala za prečudovito kavico. Petrap - za sladkorno naj bi test delale tiste, ki imajo to v družini, ki so debelejše, starejše,...tako kot so ti ostale že napisale. Je pa tako kot za UZ, ene G ga delajo kar naprej, druge po potrebi. Sicer pa je nekaj o tem tudi v materinski knjižici napisano. Akvalina - moder trebušček mi je všeč Majchy - ne se preveč učit. Saj ni treba, da spet dobiš petko.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 10.11.2008 11:05:28
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina ej a je katera poslala fotko svojega bušija na fotonatečaj Neocelice? NO jaz sem , sem se mal dolgočasla in je ratalo tole: ka to je tvoj buši? kolk jih pa maš..... ne vem se sam men zdi tak velik
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 10.11.2008 11:05:50
|
|
|
|
akvalina
|
majchy verjem je boljš da greš sama na matematko ker če grem jaz bo gladko padu šut, cvek, enka,....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 10.11.2008 11:06:39
|
|
|
|
boma2
|
no nosečke... kako ste kaj danes... Jaz sem kr uredu, mal me je vse skupaj zasrkbel, ko sem brala koledar za 25 teden... Upam samo na najboljše... :) Pa ve?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 10.11.2008 11:07:43
|
|
|
|
akvalina
|
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina ej a je katera poslala fotko svojega bušija na fotonatečaj Neocelice? NO jaz sem , sem se mal dolgočasla in je ratalo tole: ka to je tvoj buši? kolk jih pa maš..... ne vem se sam men zdi tak velik sej si vidla fotko kaka sem bla v prvi nosečnosti, očitno bom zdaj tud mela buši ko da imam 2
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 10.11.2008 11:08:04
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 no nosečke... kako ste kaj danes... Jaz sem kr uredu, mal me je vse skupaj zasrkbel, ko sem brala koledar za 25 teden... Upam samo na najboljše... :) Pa ve? men se zdi da boš to mogla počas mal tvoje uporabniško ime zamenjat v bomo3 kaj te je pa tok zaskrbel?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 10.11.2008 11:08:34
|
|
|
|
Maksi1
|
Pa še to glede testa. Meni je rekla, da ni treba da sem tešča. Samo od popitja glukoze do oddaje krvi, pa ne smem nič.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 10.11.2008 11:11:39
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Pa še to glede testa. Meni je rekla, da ni treba da sem tešča. Samo od popitja glukoze do oddaje krvi, pa ne smem nič. če nisi tešča je lahko rezultat našačno previsok..... še nikol nisme slišala da za sladkor ni treba bit tešč.... da se ni zmotla
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 10.11.2008 11:11:42
|
|
|
|
Čebel@
|
maksi......računam na 2 ne na 5 akvalina.....isto je al ga jaz dobim al pa ti(šus mislim) boma.....a ne pše da mora mami dobiti masažo stopal to je meni čist ok
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 10.11.2008 11:12:38
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina sej si vidla fotko kaka sem bla v prvi nosečnosti, očitno bom zdaj tud mela buši ko da imam 2 ja spet boš taka lepa nosečka
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 10.11.2008 11:13:11
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Pa še to glede testa. Meni je rekla, da ni treba da sem tešča. Samo od popitja glukoze do oddaje krvi, pa ne smem nič. če nisi tešča je lahko rezultat našačno previsok..... še nikol nisme slišala da za sladkor ni treba bit tešč.... da se ni zmotla ja jaz sem zraven na potnice dobila list z navodili da moraš biti zešč,tisto uro pa čim bolj pri miru ,nič jesti,piti in kaditi
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 10.11.2008 11:13:36
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: boma2 no nosečke... kako ste kaj danes... Jaz sem kr uredu, mal me je vse skupaj zasrkbel, ko sem brala koledar za 25 teden... Upam samo na najboljše... :) Pa ve? men se zdi da boš to mogla počas mal tvoje uporabniško ime zamenjat v bomo3 kaj te je pa tok zaskrbel? Katjuša.... tole piše v mojem nosečniškem koledarju.... :( V tem obdobju vas moramo opozoriti na znake, ki nakazujejo grozeč prezgodnji porod. Če opazite naslednje znake, se čim prej posvetujte z zdravnikom: več kot 5 bolečih krčev maternice v eni uri, krvav (svetlo rdeč) izcedek iz nožnice, zatekanje obraza, rok in sprednjega dela goleni, glavobol, tiščanje v žlički, pobliskavanje pred očmi, boleče, pekoče uriniranje (kaže na možno vnetje mehurja, ledvic ali sečnega trakta), ostra ali dolgotrajna bolečina v trebuhu, dolgotrajno bruhanje, nenaden curek čiste vodene tekočine iz nožnice, topa bolečina v križu, ki ne popusti niti po počitku, občutek tiščanja navzdol v maternici. ...... No prosila bi te še nekaj, če veš kako bi jaz dobila meter.. podoben rebekinem? Katjuša, skoraj bi res mogla spremeniti v boma4.., ker bomo štirje in tudi to me malo skrbi kako bomo vse uredili... :) pa tebe?, ker vem da imaš tudi ti enga luštnega fantka... :)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?