petrap -> RE: Februarčice 2009 - 3.del... (13.11.2008 11:05:17)
|
rabim en nasvet od mal bl izkušenih zakoncev... ...moj od kar je manjal službo..dela pri kolegu, kjer napeljujejo elektriko po terenu...ne zna več pridt direkt domou, ampak je treba it še na per, vsaj enga...ta teden je šel 2krat od treh dni...mene to tolk jezi...jaz se tko trudim hitro pridt domou, pol ga pa čakam s kosilo, da se on spomni domou pridt, pa vedno ma neke izgovore, zakaj je mogu it na per...ta njegou kolega je tud poročen in ma majhnega otroka...sam on se vedno kaj zmisli svoji ženi...sem bla še jaz enkrat zravn, ko ji je nakladou, da je lih pršu pa blablabla...nočem, da moj rata enak, čeprou je na dobri poti.... no vprašanje...kaj naj nardim, če lahko sploh kaj? mi je zdajle klicou, da bo danes pozen, ker grejo še k enmu drugmu kolegu napelat elektriko, in ne ve kdaj bo pršu...in valda sem mu rekla, da saj razumem, pol pa valda še pivo in bo ura...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]..ma tko sem žalostna...ne tolk jezna....pol pa še k pride domou ni prou nč pohlven pa prijazen, ampak se kar neki nazaj zadira...da sem čedalje bl tečna, da ne bom nikol več noseča itd...no kar ene bolne ma pol...pač ima za svoj moto ....najbolša obramba je napad!!! no sem spet mal pojamrala, sam počasi mam dost tega...ma kera kak pametn nasvet?
|
|
|
|