Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 12.11.2008 12:24:09
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 KAtjuša..suepr za avto....obvestila sem pa jst po sms-ih....zahvale za darila sem pa sama storila.... Ajvy - kakšna zahvalna darila si pa naredila, če ni skrivnost seveda? ne ne...nisem naredila zahvalna darila...sem naredila zahvale za darila....takšna čestitka (trdnejši papir-roza)...gor sem nalepla TArjino slikico (prve dni življenja)..lepo okvirla s flumastrom....notri pa napisala vsakemu posebej zahvalo v Tarjinem imenu....vsi so se stopili...res so bili veseli....sploh zato, ker niso ničesar pričakovali.....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 12.11.2008 12:25:49
|
|
|
|
Ajvy
|
Katjuša---Sparky ima dobre body-ji...cifre so pa tako kot piše ta je...tka da jst sem če sm rabla npr. 62 vzela 62-82 ali pa 68 , da sem jih imela za nekaj časa...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 12.11.2008 12:26:42
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy a pol nobena ni za,da dopišemo imena na seznam..tiste ki imaste že določene ?? Kar se mene tiče lahko!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 12.11.2008 12:26:43
|
|
|
|
Čebel@
|
claud sploh se ne vidi črta. ....ti jo pač vidiš ker je samo par cm stran od nosa midva ne bova nobenihzahval pošiljala,razen tistimki bojo kaj poslali pa ne bojo mogli pridet pogledat
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 12.11.2008 12:28:11
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy a pol nobena ni za,da dopišemo imena na seznam..tiste ki imaste že določene ?? Kar se mene tiče lahko!! tudi zaradi mene lahko
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 12.11.2008 12:28:29
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy punce...berem novemrbčice....so že vse v nizkem štartu....en so že rodile...ampak prav zanimivo je it pokukat, ko imajo vsak dan eno novo mamico....joj...tudi me bomo kmalu na tem ja sam res mene je dons ponoč to stisnlo in sem seveda spet razmišljala na kak način bom pristopla k dojenju pa predstavljala sem si kako bo porod zgledal in kak boma z dragim cela blažena ko boma dobila štručko v naročje.... nekako takole: in takole: glen zate pa: http://shrani.si/f/1K/L2/4B1zYgX4/1/img6095.jpg http://shrani.si/f/3C/h7/1ebjSEAu/img6099.jpg
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 12.11.2008 12:28:38
|
|
|
|
boma2
|
ajvy.... Ja moj zadnji delovni dan bo 12.12.2008.. Potem imam pa dopust 11dni potem pa 10 dni novega, ki ga moramo pokoristiti, da ne propade pol pa mak na bolniško, in potem februarja pa na porodniško... :) Ja upam, da bo tako, čeprav sem tko lena zdej.... :) da upam, da bom zdržala.................. pa ti ?? Balonchy...............me vseli, da si vesela, ko si vidla da miga tvoj .. jaz sem bila zelo vesela, da je vse ok.... katjuša... zaspanka... , vidim, da si pridna in nas lepo obveščaš o cenah.. :) full dobr in hvala majchy23... no upam, d aimaš že vse pod kotrolo in upam, da bo jutri tvoj pregled minil ok.... :) druge sonosečkam pa želim en lep dan.. Z čimamanj neprijetnosti... :)
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 12.11.2008 12:29:23
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 KAtjuša..suepr za avto....obvestila sem pa jst po sms-ih....zahvale za darila sem pa sama storila.... Ajvy - kakšna zahvalna darila si pa naredila, če ni skrivnost seveda? ne ne...nisem naredila zahvalna darila...sem naredila zahvale za darila....takšna čestitka (trdnejši papir-roza)...gor sem nalepla TArjino slikico (prve dni življenja)..lepo okvirla s flumastrom....notri pa napisala vsakemu posebej zahvalo v Tarjinem imenu....vsi so se stopili...res so bili veseli....sploh zato, ker niso ničesar pričakovali..... ja to je ful lepo in pol imajo še tak lep spominček
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 12.11.2008 12:30:19
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Katjuša---Sparky ima dobre body-ji...cifre so pa tako kot piše ta je...tka da jst sem če sm rabla npr. 62 vzela 62-82 ali pa 68 , da sem jih imela za nekaj časa... pol se splača vzet te na preklop cena je bla neki manj k 4 € za kos in na hitro so mi bli lepi hvala sej sems ama mela neki sparkiyevih sam sem pozabla kak je blo z velikostjo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 12.11.2008 12:31:52
|
|
|
|
petrap
|
fešta ob rojstvu- ja to ma moj tud že vse pripravljeno, edino glede prostora se še odloča...ga je pa fajn poslušat k s takim navdušenjem pripoveduje koga bo povabu, pa kako ga bojo feštal... midva bova starše poklicala, ostalim pa sms poslala...za zahvale sem pa tud jaz razmišljala...po moje bomo nardil eno fotko, pa s podatki ob rojstvu gor, pol bom pa še kaj spesnila...namreč ful rada pesmice pišem... vam povem kaj sem jaz danes sanjala...da bova imela fantka... ..do sedaj sem pa vedno punčko sanjala...no zdaj me pa že pošteno zanima kaj bo...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 12.11.2008 12:32:37
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 claud sploh se ne vidi črta. ....ti jo pač vidiš ker je samo par cm stran od nosa midva ne bova nobenihzahval pošiljala,razen tistimki bojo kaj poslali pa ne bojo mogli pridet pogledat no no, pretiravat pa ne....do nosa pa ne gre
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 12.11.2008 12:37:02
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 claud sploh se ne vidi črta. ....ti jo pač vidiš ker je samo par cm stran od nosa midva ne bova nobenihzahval pošiljala,razen tistimki bojo kaj poslali pa ne bojo mogli pridet pogledat no no, pretiravat pa ne....do nosa pa ne gre hočem ti rečt da jo samo ti vidiš tok dobro drugi(sploh na sliki)pa ne
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 12.11.2008 12:38:35
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 majchy23... no upam, d aimaš že vse pod kotrolo in upam, da bo jutri tvoj pregled minil ok.... zaenkrat se še imam pod kontrolo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 12.11.2008 12:44:13
|
|
|
|
brkn83
|
ajvy - te zahvale si super naredila. No neki podobnega imam tudi jaz v mislih. Ne vem še točno kako jih bom naredila. Bom šla mal v papirnico in bom tam zagotovo kako idejo dobila. Potem bo edino največji problem, ker ne vem kaj bom napisala v zahvalo.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 12.11.2008 12:44:32
|
|
|
|
claud
|
No punce vi kr lepo uživajte....jst grem pa zdj res probat mal zadremuckat da ne bom tm na MŠ kr naenkrat začela smrčat... pa da pol še majchy zbudim Se vidmo pol... čao
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 12.11.2008 12:46:01
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud No punce vi kr lepo uživajte....jst grem pa zdj res probat mal zadremuckat da ne bom tm na MŠ kr naenkrat začela smrčat... pa da pol še majchy zbudim Se vidmo pol... čao lepo si spočij jst bom tud šla zdle dam florija ajat pol grem pa jst tud
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 12.11.2008 12:57:14
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud No punce vi kr lepo uživajte....jst grem pa zdj res probat mal zadremuckat da ne bom tm na MŠ kr naenkrat začela smrčat... pa da pol še majchy zbudim Se vidmo pol... čao spočij se in se vidiva ob 17h jaz grem pa k zobarju.....luštno čvekajte in se tipkamo kasneje
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 12.11.2008 12:59:18
|
|
|
|
brkn83
|
a zdej pa kr vse odhajate??? Potem pa še bom js se počasi spravla kosilo kuhat.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 12.11.2008 13:09:27
|
|
|
|
sunny24
|
Dan! Sem vas brala, pol sem hotla pa začet kej napisat, pa je moj ustal in smo bla mal skupi, ko je šel zdej enmu pomagat kuhno nosit v stanovanje. Ajvy, slikco od bodija bom dala v album. Sicer je pa to prova navadn bodi na preklop, po 2 sta v kompletu. En je na vzorce, en pa enobarvn. Ne vem, meni so lepi. Katjusa, s kratkimi rokavi sem jih včeri vidla v CA in so na preklop. Mam pa tudi jst 1 bodi od sparkija, pa ni neke razlike med ostalimi. So pa v CA bodiji na preklop cenejši, sam tu v NG niso meli 56, so pa 2 po 5,90 evrov. Pa majchy in petrap majo nove slikice oz spet ta stare! Jst pa še kar na mojem titiju vztrajam... Nevem več, kaj sm hotla še vse napisat...K se spomnem, bom...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 12.11.2008 13:18:07
|
|
|
|
petrap
|
ojla sunny.. no zdaj boste pa kar vse ušle nekam ..jaz mam pa ravno čas klepetat...mah tko sem neki zaspana ratala...po moje ni nobenga kisika tlele notr...bom mogla mal preluftat...mah tko mi je že odveč ta služba, še dobro da dnevi tko hitro minevajo, a ne? zadnje čase me neki zgaga peče al me pa želodec boli ...sicer spijem ful mleka in do zdaj nism mela nobenih večjih težav...bomo vidl kako bo naprej... no ne vem več kaj naj napišem, tko da grem še kaj narest, pa upam da boste ta čas kaj napisale, da bom lahko mal pokomentirala...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 12.11.2008 13:53:49
|
|
|
|
sunny24
|
Kaj ni nobene? Sem danes pršla prepozno, da bi kej počvekala... Bomo pa pole nadoknadle, če bo katera tuki...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 12.11.2008 14:10:18
|
|
|
|
sunny24
|
Sm dala tudi jst slikico od bušija na uni natečaj...Akvalino sem najdla, zdej morem pa še claud najdit...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 12.11.2008 14:42:42
|
|
|
|
petrap
|
ja očitno so vse pupe nekam ušle ..ene počivat, ene kuhat, ene na preglede.... no jaz sem pa sedaj zaključila s sestankom z računovodkinjo...je res carica ta naša teta računovodkinja... ..bom dobila del regresa...mi ga bojo plačali decembra ..vsak eurček je dober, a ne? no zdaj bom probala še 2 dokumenta skupaj spravit, pol pa veselo domou ..upam,da moj tud hitro pride, da se bova mal pocrtala...a se spomnite, da sem vam napisala, da se ne mara stiskat...no sem kar sama uvedla 3 minute stiskanja na dan in se nč ne pritožuje, potrpi pol me je pa frej ..bolš k nč, a ne? no da ne bom imela kakih smogovorov, se bom kar lepo poslovila...želim vam en prekrasen preostanek dneva...zase pa predvsem upam, da ne bo gužve na cesti
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 12.11.2008 14:45:09
|
|
|
|
glen
|
Ciao. A ste vidle kakšen brezvezen dan,že cel dan dežuje,no bomo pa malo pospravljali doma ne . Danes sem imela pregled,vse je o.k.,mi je zmeru buši,poslušali smo srček,pogledal maternični vrat(je zaprt),kontrola čez 4 ted.,dobila sem potrdilo o pdp tako da bom počasi začela rihtat papirologijo. A ve katera kolko najbolj prej se da začet to rihtat.Glede na to da mam rok 22. 2.? V mes in pol sem se zredila za 2,5 kg,tako da sem jih zdaj vse skupi pridelala slabih 6. Dobila sem še napotnico za laboratorij za kri vodo,in tisti test za cuker,.... Sunny Super da da vaša občina 400 eu sej se spomnem da smo že neki debatrirali o tem ne. Naša da 250 Izolska pa 500,pa sem razmišljala če bi se prijavla za stalno za par mescev k mami sam nevem kolko stroškov bi me pršlo pa pol se še nazaj čez par mes. prijavit v Portorož. Misliš da se mi splača?Za 250 eu?Ker zdaj smo vsi stalno prijavljeni v Portorožu. Barbara GS ja pajacek je točno ta kot si ga opisala,bomo pa vse lepe katjusa Ste pošlihtali vse v zvezi z avtom?kakšnega ste pa sedaj kupli,zasledila sem da stane 6000 eu kakšen pa je pa ne? Soba se meni niti nezdi tako mala,no dolga je 5 m in široka 2,30,postlco oz najprej košek pa bomo dali v ta kot kjer ga ni na sliki ker je prazen ,nevem če si predstavljaš nasproti une male mizice iz ikeje(zeleno plave). Ajvy kako bom označla pajacke?hm s cvirnom bom na etikete naredila male pikice.Od ene prijatelce z rdečo in od druge z plavo. Glede slik pa ni niti mojemu jasno zakaj jih nevidim pa ni nih nek anti računalničar ni stručko ampak neki se spozna,ma sej bo Glede imen za seznam pa sem jaz za Ime : VAL,če se pa še kaj premislimo pa itak sporočimo ne majchy 23 Glede tega da pa naši dragi kupujejo igrače sami zase se popolnoma astrinjam. Enkrat smo bili v supernovi in reče moj dragi Lin ker je bila pridna da jo pelje v BC naj si zmere eno igračo in prideta ven z leseno kitaro,in uganite kdo je dva tri večere kot strgan brenkal po njej?Moj dragi (naj omenim da ima željo se enkrat naučit igrat kitaro),pa sem ga hecala naj si kupi tapravo ma mu plačam tečaj,in naj pusti otroka naj se igra,Lin pa itak ni bila nevem kako zanimiva ker jo je itak on napumpal da sta zbrala kitaro. hvala vsem za pohvale glede sobice mi je všeč da vam je všeč kaj sem ustvarla . Podatki za seznam:naslednji predgled 10.12.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 12.11.2008 14:57:39
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny.....tvoj titi je itak zakon kar obdrži ga glen......ta s kitaro je huda....jaz bi ga za rd al pa božička upisala na tečaj če ima tako željo jaz sem pa dele od zobarja pršla......hvala bogu da sem dubila inekcijo pa še zdravnica je full prijazna,drgač ne em kako bi preživela......imam pa v januarju še 2x potem imam pa za neki časa mir
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?