|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
12.11.2008 12:24:09   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

KAtjuša..suepr za avto....obvestila sem pa jst po sms-ih....zahvale za darila sem pa sama storila....

Ajvy - kakšna zahvalna darila si pa naredila, če ni skrivnost seveda?

ne ne...nisem naredila zahvalna darila...sem naredila zahvale za darila....takšna čestitka (trdnejši papir-roza)...gor sem nalepla TArjino slikico (prve dni življenja)..lepo okvirla s flumastrom....notri pa napisala vsakemu posebej zahvalo v  Tarjinem imenu....vsi so se stopili...res so bili veseli....sploh zato, ker niso ničesar pričakovali.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 526
12.11.2008 12:25:49   
Ajvy
Katjuša---Sparky ima  dobre body-ji...cifre so pa tako kot piše ta je...tka da jst sem če sm rabla npr. 62 vzela 62-82 ali pa 68 , da sem jih imela za nekaj časa...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 527
12.11.2008 12:26:42   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

a pol nobena ni za,da dopišemo imena na seznam..tiste ki imaste že določene ??

Kar se mene tiče lahko!!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 528
12.11.2008 12:26:43   
Čebel@
claud sploh se ne vidi črta.user posted image ....ti jo pač vidiš ker je samo par cm stran od nosauser posted image
midva ne bova nobenihzahval pošiljala,razen tistimki bojo kaj poslali pa ne bojo mogli pridet pogledat user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 529
12.11.2008 12:28:11   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

a pol nobena ni za,da dopišemo imena na seznam..tiste ki imaste že določene ??

Kar se mene tiče lahko!!

tudi zaradi mene lahko

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 530
12.11.2008 12:28:29   
Katjusa

punce...berem novemrbčice....so že vse v nizkem štartu....en so že rodile...ampak prav zanimivo je it pokukat, ko imajo vsak dan eno novo mamico....joj...tudi me bomo kmalu na tem user posted image user posted image

ja sam res mene je dons ponoč to stisnlo in sem seveda spet razmišljala na kak način bom pristopla k dojenjuuser posted image user posted image user posted image pa predstavljala sem si kako bo porod zgledal in kak boma z dragim cela blažena ko boma dobila štručko v naročje....
nekako takole:
user posted image
in takole:
user posted image

glen zate pa:
http://shrani.si/f/1K/L2/4B1zYgX4/1/img6095.jpg
http://shrani.si/f/3C/h7/1ebjSEAu/img6099.jpg

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 531
12.11.2008 12:28:38   
boma2
ajvy.... Ja moj zadnji delovni dan bo 12.12.2008.. Potem imam pa dopust 11dni potem pa 10 dni novega, ki ga moramo pokoristiti, da ne propade pol pa mak na bolniško, in potem februarja pa na porodniško... :)

Ja upam, da bo tako, čeprav sem tko lena zdej.... :) da upam, da bom zdržala..................
user posted image user posted image user posted image
pa ti ??

Balonchy...............me vseli, da si vesela, ko si vidla da miga tvoj user posted image .. jaz sem bila zelo vesela, da je vse ok.... user posted image user posted image

katjuša... zaspanka... user posted image  , vidim, da si pridna in nas lepo obveščaš o cenah.. :) full dobr in hvala

majchy23... no upam, d aimaš že vse pod kotrolo in upam, da bo jutri tvoj pregled minil ok....

:)user posted image  druge sonosečkam pa želim en lep dan.. Z čimamanj neprijetnosti... :)

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 532
12.11.2008 12:29:23   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

KAtjuša..suepr za avto....obvestila sem pa jst po sms-ih....zahvale za darila sem pa sama storila....

Ajvy - kakšna zahvalna darila si pa naredila, če ni skrivnost seveda?

ne ne...nisem naredila zahvalna darila...sem naredila zahvale za darila....takšna čestitka (trdnejši papir-roza)...gor sem nalepla TArjino slikico (prve dni življenja)..lepo okvirla s flumastrom....notri pa napisala vsakemu posebej zahvalo v  Tarjinem imenu....vsi so se stopili...res so bili veseli....sploh zato, ker niso ničesar pričakovali.....

ja to je ful lepo in pol imajo še tak lep spominčekuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 533
12.11.2008 12:30:19   
Katjusa

Katjuša---Sparky ima  dobre body-ji...cifre so pa tako kot piše ta je...tka da jst sem če sm rabla npr. 62 vzela 62-82 ali pa 68 , da sem jih imela za nekaj časa...

pol se splača vzet te na preklop cena je bla neki manj k 4 € za kos in na hitro so mi bli lepiuser posted image user posted image user posted image user posted image   hvala sej sems ama mela neki sparkiyevih sam sem pozabla kak je blo z velikostjo

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 534
12.11.2008 12:31:52   
petrap
fešta ob rojstvu- ja to ma moj tud že vse pripravljeno, edino glede prostora se še odloča...ga je pa fajn poslušat k s takim navdušenjem pripoveduje koga bo povabu, pa kako ga bojo feštal...user posted image user posted image user posted image

midva bova starše poklicala, ostalim pa sms poslala...za zahvale sem pa tud jaz razmišljala...po moje bomo nardil eno fotko, pa s podatki ob rojstvu gor, pol bom pa še kaj spesnila...namreč ful rada pesmice pišem...user posted image

vam povem kaj sem jaz danes sanjala...da bova imela fantka...user posted image ..do sedaj sem pa vedno punčko sanjala...no zdaj me pa že pošteno zanima kaj bo...user posted image user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 535
12.11.2008 12:32:37   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

claud sploh se ne vidi črta.user posted image ....ti jo pač vidiš ker je samo par cm stran od nosauser posted image
midva ne bova nobenihzahval pošiljala,razen tistimki bojo kaj poslali pa ne bojo mogli pridet pogledat user posted image

no no, pretiravat pa ne....do nosa pa ne greuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 536
12.11.2008 12:37:02   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

no no, pretiravat pa ne....do nosa pa ne greuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hočem ti rečt da jo samo ti vidiš tok dobro drugi(sploh na sliki)pa ne user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 537
12.11.2008 12:38:35   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

majchy23... no upam, d aimaš že vse pod kotrolo in upam, da bo jutri tvoj pregled minil ok....

zaenkrat se še imam pod kontrolouser posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 538
12.11.2008 12:44:13   
brkn83
ajvy - te zahvale si super naredila. No neki podobnega imam tudi jaz v mislih. Ne vem še točno kako jih bom naredila. Bom šla mal v papirnico in bom tam zagotovo kako idejo dobila. Potem bo edino največji problem, ker ne vem kaj bom napisala v zahvalo.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 539
12.11.2008 12:44:32   
claud
No punce vi kr lepo uživajte....jst grem pa zdj res probat mal zadremuckat da ne bom tm  na MŠ kr naenkrat začela smrčat...user posted image user posted image user posted image pa da pol še majchy zbudimuser posted image user posted image

Se vidmo pol...

čao

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 540
12.11.2008 12:46:01   
Katjusa

No punce vi kr lepo uživajte....jst grem pa zdj res probat mal zadremuckat da ne bom tm  na MŠ kr naenkrat začela smrčat...user posted image user posted image user posted image pa da pol še majchy zbudimuser posted image user posted image

Se vidmo pol...

čao

lepo si spočijuser posted image user posted image user posted image user posted image jst bom tud šla zdle dam florija ajat pol grem pa jst tuduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 541
12.11.2008 12:57:14   
Čebel@

Se vidmo pol...

čao

spočij se in se vidiva ob 17h
jaz grem pa k zobarju.....luštno čvekajte in se tipkamo kasneje

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 542
12.11.2008 12:59:18   
brkn83
a zdej pa kr vse odhajate???user posted image Potem pa še bom js se počasi spravla kosilo kuhat.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 543
12.11.2008 13:09:27   
sunny24
Dan! Sem vas brala, pol sem hotla pa začet kej napisat, pa je moj ustal in smo bla mal skupi, ko je šel zdej enmu pomagat kuhno nosit v stanovanje.

Ajvy, slikco od bodija bom dala v album. Sicer je pa to prova navadn bodi na preklop, po 2 sta v kompletu. En je na vzorce, en pa enobarvn. Ne vem, meni so lepi.

Katjusa, s kratkimi rokavi sem jih včeri vidla v CA in so na preklop. Mam pa tudi jst 1 bodi od sparkija, pa ni neke razlike med ostalimi. So pa v CA bodiji na preklop cenejši, sam tu v NG niso meli 56, so pa 2 po 5,90 evrov.

Pa majchy in petrap majo nove slikice oz spet ta stare! Jst pa še kar na mojem titiju vztrajam...user posted image

Nevem več, kaj sm hotla še vse napisat...K se spomnem, bom...user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 544
12.11.2008 13:18:07   
petrap
ojla sunny..

no zdaj boste pa kar vse ušle nekam user posted image user posted image user posted image ..jaz mam pa ravno čas klepetat...mah tko sem neki zaspana ratala...po moje ni nobenga kisika tlele notr...bom mogla mal preluftat...mah tko mi je že odveč ta služba, še dobro da dnevi tko hitro minevajo, a ne? user posted image

zadnje čase me neki zgaga peče al me pa želodec boli user posted image ...sicer spijem ful mleka in do zdaj nism mela nobenih večjih težav...bomo vidl kako bo naprej...

no ne vem več kaj naj napišem, tko da grem še kaj narest, pa upam da boste ta čas kaj napisale, da bom lahko mal pokomentirala...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 545
12.11.2008 13:53:49   
sunny24
Kaj ni nobene? Sem danes pršla prepozno, da bi kej počvekala...user posted image

Bomo pa pole nadoknadle, če bo katera tuki...user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 546
12.11.2008 14:10:18   
sunny24
Sm dala tudi jst slikico od bušija na uni natečaj...Akvalino sem najdla, zdej morem pa še claud najdit...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 547
12.11.2008 14:42:42   
petrap
ja očitno so vse pupe nekam ušle user posted image user posted image user posted image user posted image ..ene počivat, ene kuhat, ene na preglede....

no jaz sem pa sedaj zaključila s sestankom z računovodkinjo...je res carica ta naša teta računovodkinja...user posted image user posted image user posted image ..bom dobila del regresa...mi ga bojo plačali decembrauser posted image user posted image user posted image ..vsak eurček je dober, a ne?

no zdaj bom probala še 2 dokumenta skupaj spravit, pol pa veselo domou user posted image ..upam,da moj tud hitro pride, da se bova mal pocrtala...a se spomnite, da sem vam napisala, da se ne mara stiskat...no sem kar sama uvedla 3 minute stiskanja na dan in se nč ne pritožuje, potrpi pol me je pa frej user posted image user posted image user posted image ..bolš k nč, a ne?

no da ne bom imela kakih smogovorov, se bom kar lepo poslovila...želim vam en prekrasen preostanek dneva...zase pa predvsem upam, da ne bo gužve na cesti user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 548
12.11.2008 14:45:09   
glen
Ciao.
A ste vidle kakšen brezvezen dan,že cel dan dežuje,no bomo pa malo pospravljali doma neuser posted image user posted image user posted image .
Danes sem imela pregled,vse je o.k.,mi je zmeru buši,poslušali smo srček,pogledal maternični vrat(je zaprt),kontrola čez 4 ted.,dobila sem potrdilo o pdp tako da bom počasi začela rihtat papirologijo.
A ve katera kolko najbolj prej se da začet to rihtat.Glede na to da mam rok 22. 2.?
V mes in pol sem se zredila za 2,5 kg,tako da sem jih zdaj vse skupi pridelala slabih 6.
Dobila sem še napotnico za laboratorij za kri vodo,in tisti test za cuker,....

Sunny
Super da da vaša občina 400 eu sej se spomnem da smo že neki debatrirali o tem ne.
Naša da 250 Izolska pa 500,pa sem razmišljala če bi se prijavla za stalno za par mescev k mami sam nevem kolko stroškov bi me pršlo pa pol se še nazaj čez par mes. prijavit v Portorož.
Misliš da se mi splača?Za 250 eu?Ker zdaj smo vsi stalno prijavljeni v Portorožu.

Barbara GS ja pajacek je točno ta kot si ga opisala,bomo pa vse lepeuser posted image user posted image user posted image

katjusa Ste pošlihtali vse v zvezi z avtom?kakšnega ste pa sedaj kupli,zasledila sem da stane 6000 eu kakšen pa je pa ne?
Soba se meni niti nezdi tako mala,no dolga je 5 m in široka 2,30,postlco oz najprej košek pa bomo dali v ta kot kjer ga ni na sliki ker je prazen ,nevem če si predstavljaš nasproti une male mizice iz ikeje(zeleno plave).

Ajvy kako bom označla pajacke?hm s cvirnom bom na etikete naredila male pikice.Od ene prijatelce z rdečo in od druge z plavo.
Glede slik pa ni niti mojemu jasno zakaj jih nevidim pa ni nih nek anti računalničar ni stručko ampak neki se spozna,ma sej bo
Glede imen za seznam pa sem jaz za Imeuser posted image :user posted image VAL,če se pa še kaj premislimo pa itak sporočimo neuser posted image user posted image user posted image

majchy 23 Glede tega da pa naši dragi kupujejo igrače sami zase se popolnoma astrinjam.
Enkrat smo bili v supernovi in reče moj dragi Lin ker je bila pridna da jo pelje v BC naj si zmere eno igračo in prideta ven z leseno kitaro,in uganite kdo je dva tri večere kot strgan brenkal po njej?Moj dragiuser posted image user posted image user posted image (naj omenim da ima željo se enkrat naučit igrat kitaro),pa sem ga hecala naj si kupi tapravo ma mu plačam tečaj,in naj pusti otroka naj se igra,Lin pa itak ni bila nevem kako zanimiva ker jo je itak on napumpal da sta zbrala kitaro.

hvala vsem za pohvale glede sobice mi je všeč da vam je všeč kaj sem ustvarlauser posted image .

Podatki za seznam:naslednji predgled 10.12.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 549
12.11.2008 14:57:39   
Čebel@
sunny.....tvoj titi je itak zakon kar obdrži gauser posted image user posted image user posted image user posted image
glen......ta s kitaro je huda....jaz bi ga za rd al pa božička upisala na tečaj če ima tako željo

jaz sem pa dele od zobarja pršla......hvala bogu da sem dubila inekcijo pa še zdravnica je full prijazna,drgač ne em kako bi preživela......imam pa v januarju še 2x potem imam pa za neki časa miruser posted image user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?