BarbaraGS -> RE: Februarčice 2009 - 3.del... (11.11.2008 12:38:58)
|
Bravo Florijan, pa se taksno rozicasto ime ima, da kar pase zraven sopka :) Mi smo vceraj imeli ta placljivi ultrazvok in ceprav sem ultrazvocno nefotogenicna, koncno ni vec paketek, ampak zdrava puncka :). Dolga, suhcena, z majhnim noskom in veliko mero potrpljenja. Jo je zdravnica mrdala toliko casa, da je ze mene bolelo, ona pa nic. Samo roko si je nastavila pred glavo in spala naprej. Je pa zato na zacetku pokazala par prav gimnasticnih vaj. birdy: hvala za tolazbo, ker sem bila ze kar prestrasena, da ne bom imela mleka, glede na to da vsem okoli mene neki pusca, jaz pa sem suha kot vodnjak v puscavi. Za gume pa vidim, da nas je kar nekaj takih hehe...studentje kaj cmo :) akvalina: Sem opazla, da imava na enak dan rok...mogoce pa bova skupaj v bolnici ce bo slo vse po nacrtih. Moj trebuscek je drugace manjsi, ampak jaz jo itak nosim vzadaj... oblekice: ne kupujeva dosti, ker nimava. Ze tako so naju vsi stroski kar presenetili in se vedno upava na to, da nama bo kdo od poznanih kaj rabljenega dal. Bomo vidli. Naga v glavnem ne bo. Kar sva kupila sva v H&M zaradi cene predvsem, pa ker so mi vsec bodiji na preklop, pa na popustih v Obaibi in Chiccotu sem tudi nasla kaksno zanimivo stvar. Predvsem se splaca it v Avstrijo po cotice. Baby center ima sucre d'orge firmo ki je res pocukrana, ampak cene take, kot da bi bile obleke iz zlata. Mogoce bo kaksna babica kdaj kaj tam nabavila. Moja najljubsa trgovina je sicer Obaibi, ker sem itak pristas japonske in je veliko oblekic navdihnjenih z njihovo kulturo. Tudi vceraj sva tam kupila najino prvo roza oblekico v katero sva se oba zaljubila, ampak na blagajni naju je skoraj kap! 45€ za majcko, oblekico in copatke. Jaz sem bla kar bleda, sam sem si mislila...tokrat je res poseben dan in naj bo...
|
|
|
|