|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kofetek
26.3.2005 8:10:28   
BUČKO
A dons pa nič :kava:kaj vse pirhe barvate pa šunko kuhate da boste nesle k žegen:)-:)-:bravo::)-
Končno je nehal ta dež upam, da se nam obeta lep dan:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
26.3.2005 8:16:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu BUČKO)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kofetek
26.3.2005 8:18:58   
pegy
Pri nas so pirhi že od včeraj pobarvani ,:kava:bomo pa pili ko damo dojenčico nazaj spat,ker dons smo se odločil da bomo mal protestiral.
Ja ,jaz tudi upam da bo sonček ,pa lep dan:metulj::metulj::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu BUČKO)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kofetek
26.3.2005 8:21:35   
BUČKO
Ja sem že prečekirala dober nasvet si dala.Ja hudič je to če si dolgo časa na suhem.:)-:)-
Mi smo včeraj jajca barval pa mi jih je pol počlo pa sem čist počas kuhala:zmeden::sloncek:

(odgovor članu BUČKO)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kofetek
26.3.2005 8:26:43   
Vera*
Ha men pa nobena ni poknala.Sem kis v vodo not nalila.:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu BUČKO)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kofetek
26.3.2005 8:41:04   
india
Jutro!!! Mi smo pa jajčka pobarvali že snoči do konca, danes bomo pa pirhe in zajce po vrtu iskali....
Jaz sem že med prvimi po mestu skakala, da sme kruh kupila, pa so spet eno pekarno v MB zaprlli:(:(:(:(, ali pa jaz tako malo gledam okoli sebe:zmeden::zmeden::zmeden:

(odgovor članu BUČKO)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kofetek
26.3.2005 8:50:59   
BUČKO
No vem za drugo leto da bom kis not dala:bravo:Sam ne vem kam bom s toliko jajci ko pa jih ne smem,če ne bo našga:duda:razneslo,

(odgovor članu BUČKO)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kofetek
26.3.2005 9:05:00   
frutka_
Hahaha...jaz sem včeraj ob 12-ih prišla na tržnico po jajca pa so me branjevke samo hecno pogledale, ko sem rekla da bi jajca kupila. No, pa je prišel en gospod in mi za 20jajčk, ki so bile rezervirane zaračunal 600sit! Je, to normalna cena ali me je malo nasračkal...

Nismo še barvali nič, mamica mi je včeraj potico prinesla pa sva jo s habijem že skoraj pojedla (če pa je takooo dobra), potem bomo barvali pa k žegnu nesli.

Lepe praznike!!!

P.S.: Bagi v četr. sem te zamenjala za eno mamico na Lentu in sem ti full mahala:)-:)-:)-

(odgovor članu BUČKO)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kofetek
26.3.2005 9:35:13   
Anonimen
Vau, midva s Tioborjem sva pa zdajle uspela pobarvati jajca brez da bi kaj razbila, polila, uničila ali živce zgubila!!!

(odgovor članu BUČKO)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
26.3.2005 9:49:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu BUČKO)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kofetek
26.3.2005 11:44:34   
Anonimen
Dobro jutro.

Vstala šele pred 15 minutami in sem taka kt da bi me en pretepu. Zutri ob 8h sem že tablete za grlo iskala ker me je bolel za znort..nos mam pa itak še zamašen. :( Zakaj zmeri zbolim med prazniki/počitnicami?:grrr: No ja, dokler ni vročine še lahko okol krožim:)

Jao, jajca me še čakajo...:zaspan:

Riba:fis:

(odgovor članu BUČKO)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kofetek
26.3.2005 12:25:58   
Pupica
Midve pa danes zjutri nisva PC-ja pržgale:bravo::bravo::bravo::bravo:
Sva šli najprej malo v mesto po nakupih. Je pa res turoben dan danes:(

Sovražim dež:((

(odgovor članu BUČKO)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kofetek
26.3.2005 15:18:34   
Anonimen
Sestra1 je stevardesa:bravo::bravo::bravo:

Juhu, ne bo je doma med poletnimi počitnicami9nebesa :hudicek:

Men pa prav paše dež:)

(odgovor članu BUČKO)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Plenice
ammam

Uporabljate pralne plenice ali za enkratno rabo?

pralne plenice (17%)

za enkratno rabo (83%)

Število vseh glasov: 173

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!