Chico kengurujček (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

bobek05 -> Chico kengurujček (25.3.2005 21:12:49)

Razmišljam o tem, da bi kupila kengurujčka od Chico-ta (za dojenčka od rojstva dalje) - mislim, da je od 3-9kg, stane pa (novi) okrog 10.000. Kaj mi lahko katera svetuje kako je s tem? Mislim, če ima katera izkušnje!?

Meni je predvsem všeč, ker se da v 3 položaje, pa kengurujčka sem itak mislila kupit, ker imaš potem roke proste....

Hvala vsem za nasvete...

malika -> Chico kengurujček (25.3.2005 21:24:50)

kengurujček je res dobra stvar in zelo praktična. Sama imam Tomyevega, tako da tega modela ne poznam, ampak mislim, da 10.000 sit niti ni tako veliko. No dobijo se tudi cenejši, ampak tisti imajo pomoje samo dva načina nošenja. Kaj pa rabljen?

ribica. -> Chico kengurujček (25.3.2005 22:28:30)

Samo eno malo opombo imam, mogoče je vredna razmisleka. Jaz sem za našo pupo kupila kengurujčka, ko je bla stara nekje 2 meseca in pol. Joj kako sem se veselila njegove uporabe. Potem se pa mala ni hotela nosit. Sem dvakrat probala jo dat not doma, pa mi je znorela. Me je skor pobruhala od sile, tako ji ni pasalo. Tako da, mogoče še malo počakaj, da v takem primeru lahko naslednji dan neseš kengurujčka z računom nazaj. Denarja seveda ne vrnejo, mi smo si pol ful ene druge krame navlekli namest tega.

Urška* -> Chico kengurujček (25.3.2005 22:58:09)

Ojla!

Jaz imam Chiccotovega, pa moram rečt da sem zelo zadovoljna z njim.:bravo::bravo:
Jaz ti tega vsekakor priporočam.

lp:)

AnkaM -> Chico kengurujček (27.3.2005 15:36:14)

Jaz imam chicco kenugujcka od 3-9 kg, ki ima tudi lezeci polozaj in oporo za glavo in jo ze od tretjega tedna v njem nosim. Mala se krasno pocuti, moja hrbtenica pa rahlo trpi, sicer pa je to super zadeva.
Ampak kupi tega, ki ima tudi lezeci polozaj.

lidia -> Chico kengurujček (28.3.2005 8:23:20)

Mimogrede,

denar mora prodajalec vrniti, če se kupec tako odloči, ponavadi velja 8-dnevni rok!!!!

Stran: [1]