Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
MIHAELA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.3.2005 20:36:18
|
|
|
|
emaa
|
Čestitam, Anitka zdaj jo pa hitro pod črto prestavi:bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
MIHAELA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.3.2005 20:40:50
|
|
|
|
Anitka
|
Sem že, sem že, jupije.................
|
|
|
|
MIHAELA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.3.2005 20:42:40
|
|
|
|
emaa
|
vidla, te zasledujem, še mal pa bomo tud me pod črto, jupi
|
|
|
|
MIHAELA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.3.2005 20:44:07
|
|
|
|
Anitka
|
Seveda, seveda, seveda :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Moj načrt - april laparoskopija in najpozneje v juniju/juliju :modri::duda::roza:
|
|
|
|
MIHAELA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.3.2005 20:46:45
|
|
|
|
emaa
|
no, ker maš daljši staž, ne bom prehitevala, jaz pa laparo maj, junij (upam na maj), pol pa :modri::duda::roza: julij, avgust. Kolk bi bla rada :nosecka: za sestrino poroko, pol bo res veselo.
|
|
|
|
MIHAELA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.3.2005 21:04:22
|
|
|
|
tinkamiška
|
:bravo::bravo::bravo:za Mihaleo:rozica::rozica::rozica: To je vzpodbuda tudi za mene, upam, da bo kmalu ratalo:rozica: Anitka in vse ostale pa vam tudi:miska::miska::miska: Tinka
|
|
|
|
MIHAELA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.3.2005 21:24:23
|
|
|
|
cmokec
|
Mihaela, besede so odveč. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: :roza::rozica::darilo::)-:metulj::zajcek::duda::rozica::modri:9nebesa:):sloncek::angel::darilo::modri::love::)-9nebesa:rozica::pujs::racka::darilo::roza:
|
|
|
|
MIHAELA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.3.2005 21:26:09
|
|
|
|
puncica
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:Mihaela, super, zdej pa držimo pesti do KONCA.:bravo:
|
|
|
|
MIHAELA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.3.2005 21:53:14
|
|
|
|
cuma
|
ČESTITKE MIHAELA! Bomo držale :miska: za tebe in tvojo :duda: ! UŽIVAJ V 9nebesa! cuma:nosecka:
|
|
|
|
MIHAELA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.3.2005 10:44:49
|
|
|
|
Skye
|
dvojne čestitke za pogumna 4 leta borbe.....vidite punce nikoli ne smemo obupati......vse čaka enkrat ta čudež:) :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
MIHAELA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.3.2005 12:46:57
|
|
|
|
Anitka
|
Špela nič nisi zamudila. Mihaela je moja prijateljica, ki se je včasih malo oglašala, potem pa je RR-jo odklopila. In tako je Skye - ne smemo obupat!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?