kredit (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Finančne dileme starševstva

Sporočilo

jasnika -> kredit (8.11.2008 14:14:20)

Pozdravljeni,
mene pa zanima na kateri banki so najbolj ugodni pogoji za najem posojila do max 10000e, moj je komitent na a banki, jaz pa na sparkase, saj vem da je na netu dosti info o tem, samo jaz se bolj slabo spoznam pa me zanima ,če mogoče kdo ve???

HVALA LEPA ZA POMOČ

Jasna

metkica1 -> RE: kredit (8.11.2008 14:49:49)

Pri sparkasse vem da v vsakem primeru tudi če si zaposlen za ned. čas rabiš poroka[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]ker banka nima zavarovalnice. Kolegica je vzela 3000 € ravno, je urejala prejšnji teden pa je rabila poroka.
Jaz sem se pa ravno sedaj, ko mi je to povedala prestavila na abanko, ker bom tudi v bližnji prihodnosti najela par € kredita.

pomar*ANČA* -> RE: kredit (8.11.2008 20:45:45)

jaz pa vem za dbs da je ugodno... pa ni potrebno da si prej njihov komitent.

Anonimen -> RE: kredit (8.11.2008 20:51:36)

Pojdita vsak na svojo banko in se pozanimajta o pogojih.
Tezko je govoriti na splosno, saj so vse banke na trgu in podvrzene konkurenci, tako da bistvenih razlik ni.

Na koncu je odvisno predvsem od konkretnega bancnega usluzbenca, na katerega naletis oz. s katerim obicajno poslujes, tvoje bonitete in nenazadnje tvojih potreb. Ponudba ene banke je ugodna za enega, druga za drugega....kaj bo zate, odvisno od tebe in tvojega stanja. Je pa poleg cene denarja potrebno gledati se na potrebne papirje in zavarovanja, cas, potreben za kredit in variabilnost/nespremenljivost obrestne mere.

jasnika -> RE: kredit (9.11.2008 8:31:08)

hvala vam,
sem gledala in se mi zdi da majo "ugodne" kredite pri banki koper

Stran: [1]