operacija uspela pacient preživel (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

spominčica -> operacija uspela pacient preživel (25.3.2005 19:49:45)

Operacija je bila več kot uspešna. Tumor ni bil maligen ampak jajčka so mu pa vseeno odstranili, ker je bil popolnoma brez funkcije pa še tumor bi lahko postal maligen. No pa so ga dali preč. In sedaj ima moj jajc vreden 100.000sit. Ima namreč silikonskega, ki zgleda kot tapravi. Kul a ne. Moj dragi se že zafrkava da če jaz nimam silikonskih prsi ima pa on silikonsi jajc. Vse je OK in jest sem ful srečna.:sloncek::sloncek::sloncek: Vaši :angel::angel::angel::angel: so naju res čuvali. Hvala vam še enkrat.

total -> operacija uspela pacient preživel (25.3.2005 19:50:30)

:bravo::bravo::bravo:

emaa -> operacija uspela pacient preživel (25.3.2005 19:51:12)

me veseli, da je prestal, :bravo::bravo:
lahko se pohvalita s silikonskim vsadkom, sam da noben ne bo vedel, kdo ga ma v resnici.
zdej se pa mirkajta

tinkamiška -> operacija uspela pacient preživel (25.3.2005 20:05:28)

Spominčica:bravo::bravo::bravo::rozica::rozica::rozica:

Pa napiši od kdaj delata na:duda:, da bom lahko dopolnila seznam (bodočih)nosečk:)

Tinka

spominčica -> operacija uspela pacient preživel (25.3.2005 20:10:47)

februar 2004

Anitka -> operacija uspela pacient preživel (25.3.2005 20:43:13)

Spominčica :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: zdaj pa čimprej na dve :modri::duda::roza:

cmokec -> operacija uspela pacient preživel (25.3.2005 21:22:07)

Lepo, da je za vama in da se lahko tako pohecata. Bravo. :bravo::bravo::bravo: Sedaj pa veselo do :duda:.:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Maša26 -> operacija uspela pacient preživel (25.3.2005 21:45:58)

Trikrat hura za vaju in vajine :angel::angel::angel::angel:!!!

Nyah* -> operacija uspela pacient preživel (25.3.2005 21:50:05)

Huraaaaaa:bravo::bravo::bravo::bravo: za pridnega , s silikonom obogatenega pacienta, in za njegovo :love:, ki mu tak fajn ob strani stoji.

Sedaj pa pridno :sloncek::sloncek::sloncek:, mam obcutek da bos kmalu :nosecka:!

pazita nase:rozica::rozica::rozica::rozica:

Nyah:metulj:

Skye -> operacija uspela pacient preživel (26.3.2005 11:09:26)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

za uspešno prestalo OP;)

miska2004 -> operacija uspela pacient preživel (26.3.2005 13:00:28)

Spominčiča, čestitke za tvojega, da se je vse dobro končalo :bravo::bravo::bravo:
Lepo je videt, da se lahko hecata na to temo, sploh moški, ki so bolj redkobesedni, kadar se kakšen problem dotika njih.

Naj vaju :angel: čuva, upam da čimprej zagledata :roza::modri:

Stran: [1]