Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kaksna se vam zdi TV Paprika.. 25.3.2005 19:33:55
|
|
|
|
.ču
|
..ce jo sploh gledate,seveda? Oziroma,kaj pravite o oddajah,ki ste jih mogoce spremljale? Ce sama povem svoje mnenje,mi je mal mn k za bruhat:(sploh tale Akademija za zvezdnike,pa da ne govorim o telefonski stevilki 090...ki je kar en cas vztrajala v oddaji Desetka:grrr::grrr::grrr:oddaja je pa popoldne na sporedu in normalno,da je klicarla sama mladina oz otroci:(Mislm,da jih ni sram,no sej poj so ble zgleda pritozbe in so dal normalno st.nazaj,.. ...Una dva Mark pa Ajsa sta pa tko oba semasta in avsasta,da je kej:(s humorjem k men tud mal ni smesn:ups: ...da ne bom zej dolgovezla,kaj pa ste ve ugotovle,kar se Paprike tice? Sej vem,mam knof na daljincu in lohk preklopm:)sam vcash pa glih zato gledam k so tko podn:(to je moje mnenje.. ...Sm mogla mal o tem povprasat,da ne bomo skoz samo o jajcih:) Lp
|
|
|
|
Kaksna se vam zdi TV Paprika.. 25.3.2005 19:41:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi je nimamo:zmeden:
|
|
|
|
Kaksna se vam zdi TV Paprika.. 25.3.2005 19:54:04
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
ko boš gledala papriko en jajc v ekran pa bo....:)-:)-
|
|
|
|
Kaksna se vam zdi TV Paprika.. 25.3.2005 20:27:10
|
|
|
|
ZARA
|
:(( od smeha...
|
|
|
|
Kaksna se vam zdi TV Paprika.. 25.3.2005 20:28:44
|
|
|
|
NENAJANI
|
Ne vem, kaj bi si mislila. Mi je nimamo, pa je ne pogrešam in očitno nisem nič zamudila!!:zmeden2:
|
|
|
|
Kaksna se vam zdi TV Paprika.. 25.3.2005 21:18:39
|
|
|
|
Nikica
|
TV Paprika je o.k. samo za nekaj minut, ne pa da bi jo gledali ure in ure. :(:(Do sedaj nisem pogledala še niti ene oddaje do konca, ker sem se prej začela dolgočasiti.:hudicek::muca::muca::muca::muca::zaspan::zaspan:
|
|
|
|
Kaksna se vam zdi TV Paprika.. 25.3.2005 21:25:18
|
|
|
|
polona2
|
Meni gre Mark res na živce...
|
|
|
|
Kaksna se vam zdi TV Paprika.. 25.3.2005 21:46:58
|
|
|
|
ninca
|
najbl neumna je reklama k sta 2 ženki pa sta : "Paprikina nočna policija " :zmeden:
|
|
|
|
Kaksna se vam zdi TV Paprika.. 25.3.2005 21:48:55
|
|
|
|
Baldi
|
Ne lovimo. Slaba antena:((
|
|
|
|
Kaksna se vam zdi TV Paprika.. 25.3.2005 22:03:39
|
|
|
|
matejab
|
TV PAPRIKA, kaj pa je sploh to, je kaj za jesti. Saj jo sploh ne gledam, ne morem ti povedati nic o tem
|
|
|
|
Kaksna se vam zdi TV Paprika.. 25.3.2005 23:09:34
|
|
|
|
andrejaz
|
Meni se zdi bolj za :(( Včasih pa preklopim ko je aerobika - samo skoz ponavljajo. Skratka za :((:((:((
|
|
|
|
Kaksna se vam zdi TV Paprika.. 25.3.2005 23:11:07
|
|
|
|
Anonimen
|
UU ja, Sky bo je super :) Drugač je bla pa najbolj fajn Rebeka..drugo je bolj za praznit želodec..:hudicek:
|
|
|
|
Kaksna se vam zdi TV Paprika.. 26.3.2005 0:12:09
|
|
|
|
Pinja
|
Jst pa samo občasno svojo sestrico gledam ob ponedeljkih ob 18.30 :bravo:, drugač je pa za kozlat. Nobenega pravega programa, kr neki. Pa sej ni čudn, ker ne dajejo honorarja, samo če si sponzorja zrihtaš kej dobiš, drugač pa zastojn delaš :((. Tretjerazredna tv, nimaš kej :zmeden:
|
|
|
|
Kaksna se vam zdi TV Paprika.. 26.3.2005 9:44:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Osebno sta mi Ajša in Mark sedaj na svoji TV neprimerno slabša kot nekoč, ko sta bila še oba na TVPika. Edino recimo dokaj OK oddaja je 40+, ki jo vodi Zvezdana Mlakar, poklic Mama mi je pa mimo (nič pametnega na zveš). Vse ostalo pa zame brez veze.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.