Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kaksna se vam zdi TV Paprika.. 25.3.2005 19:33:55
|
|
|
|
.ču
|
..ce jo sploh gledate,seveda? Oziroma,kaj pravite o oddajah,ki ste jih mogoce spremljale? Ce sama povem svoje mnenje,mi je mal mn k za bruhat:(sploh tale Akademija za zvezdnike,pa da ne govorim o telefonski stevilki 090...ki je kar en cas vztrajala v oddaji Desetka:grrr::grrr::grrr:oddaja je pa popoldne na sporedu in normalno,da je klicarla sama mladina oz otroci:(Mislm,da jih ni sram,no sej poj so ble zgleda pritozbe in so dal normalno st.nazaj,.. ...Una dva Mark pa Ajsa sta pa tko oba semasta in avsasta,da je kej:(s humorjem k men tud mal ni smesn:ups: ...da ne bom zej dolgovezla,kaj pa ste ve ugotovle,kar se Paprike tice? Sej vem,mam knof na daljincu in lohk preklopm:)sam vcash pa glih zato gledam k so tko podn:(to je moje mnenje.. ...Sm mogla mal o tem povprasat,da ne bomo skoz samo o jajcih:) Lp
|
|
|
|
Kaksna se vam zdi TV Paprika.. 25.3.2005 19:41:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi je nimamo:zmeden:
|
|
|
|
Kaksna se vam zdi TV Paprika.. 25.3.2005 19:54:04
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
ko boš gledala papriko en jajc v ekran pa bo....:)-:)-
|
|
|
|
Kaksna se vam zdi TV Paprika.. 25.3.2005 20:27:10
|
|
|
|
ZARA
|
:(( od smeha...
|
|
|
|
Kaksna se vam zdi TV Paprika.. 25.3.2005 20:28:44
|
|
|
|
NENAJANI
|
Ne vem, kaj bi si mislila. Mi je nimamo, pa je ne pogrešam in očitno nisem nič zamudila!!:zmeden2:
|
|
|
|
Kaksna se vam zdi TV Paprika.. 25.3.2005 21:18:39
|
|
|
|
Nikica
|
TV Paprika je o.k. samo za nekaj minut, ne pa da bi jo gledali ure in ure. :(:(Do sedaj nisem pogledala še niti ene oddaje do konca, ker sem se prej začela dolgočasiti.:hudicek::muca::muca::muca::muca::zaspan::zaspan:
|
|
|
|
Kaksna se vam zdi TV Paprika.. 25.3.2005 21:25:18
|
|
|
|
polona2
|
Meni gre Mark res na živce...
|
|
|
|
Kaksna se vam zdi TV Paprika.. 25.3.2005 21:46:58
|
|
|
|
ninca
|
najbl neumna je reklama k sta 2 ženki pa sta : "Paprikina nočna policija " :zmeden:
|
|
|
|
Kaksna se vam zdi TV Paprika.. 25.3.2005 21:48:55
|
|
|
|
Baldi
|
Ne lovimo. Slaba antena:((
|
|
|
|
Kaksna se vam zdi TV Paprika.. 25.3.2005 22:03:39
|
|
|
|
matejab
|
TV PAPRIKA, kaj pa je sploh to, je kaj za jesti. Saj jo sploh ne gledam, ne morem ti povedati nic o tem
|
|
|
|
Kaksna se vam zdi TV Paprika.. 25.3.2005 23:09:34
|
|
|
|
andrejaz
|
Meni se zdi bolj za :(( Včasih pa preklopim ko je aerobika - samo skoz ponavljajo. Skratka za :((:((:((
|
|
|
|
Kaksna se vam zdi TV Paprika.. 25.3.2005 23:11:07
|
|
|
|
Anonimen
|
UU ja, Sky bo je super :) Drugač je bla pa najbolj fajn Rebeka..drugo je bolj za praznit želodec..:hudicek:
|
|
|
|
Kaksna se vam zdi TV Paprika.. 26.3.2005 0:12:09
|
|
|
|
Pinja
|
Jst pa samo občasno svojo sestrico gledam ob ponedeljkih ob 18.30 :bravo:, drugač je pa za kozlat. Nobenega pravega programa, kr neki. Pa sej ni čudn, ker ne dajejo honorarja, samo če si sponzorja zrihtaš kej dobiš, drugač pa zastojn delaš :((. Tretjerazredna tv, nimaš kej :zmeden:
|
|
|
|
Kaksna se vam zdi TV Paprika.. 26.3.2005 9:44:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Osebno sta mi Ajša in Mark sedaj na svoji TV neprimerno slabša kot nekoč, ko sta bila še oba na TVPika. Edino recimo dokaj OK oddaja je 40+, ki jo vodi Zvezdana Mlakar, poklic Mama mi je pa mimo (nič pametnega na zveš). Vse ostalo pa zame brez veze.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?