|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaksna se vam zdi TV Paprika..
25.3.2005 19:33:55   
.ču
..ce jo sploh gledate,seveda?
Oziroma,kaj pravite o oddajah,ki ste jih mogoce spremljale?
Ce sama povem svoje mnenje,mi je mal mn k za bruhat:(sploh tale Akademija za zvezdnike,pa da ne govorim o telefonski stevilki 090...ki je kar en cas vztrajala v oddaji Desetka:grrr::grrr::grrr:oddaja je pa popoldne na sporedu in normalno,da je klicarla sama mladina oz otroci:(Mislm,da jih ni sram,no sej poj so ble zgleda pritozbe in so dal normalno st.nazaj,..
...Una dva Mark pa Ajsa sta pa tko oba semasta in avsasta,da je kej:(s humorjem k men tud mal ni smesn:ups:
...da ne bom zej dolgovezla,kaj pa ste ve ugotovle,kar se Paprike tice?

Sej vem,mam knof na daljincu in lohk preklopm:)sam vcash pa glih zato gledam k so tko podn:(to je moje mnenje..

...Sm mogla mal o tem povprasat,da ne bomo skoz samo o jajcih:)

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1
25.3.2005 19:41:05   
Anonimen
Mi je nimamo:zmeden:

(odgovor članu .ču)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.3.2005 19:54:04   
TARA in MAJ
ko boš gledala papriko en jajc v ekran pa bo....:)-:)-

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.3.2005 20:27:10   
ZARA
:(( od smeha...

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.3.2005 20:28:44   
NENAJANI
Ne vem, kaj bi si mislila. Mi je nimamo, pa je ne pogrešam in očitno nisem nič zamudila!!:zmeden2:

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.3.2005 21:18:39   
Nikica
TV Paprika je o.k. samo za nekaj minut, ne pa da bi jo gledali ure in ure. :(:(Do sedaj nisem pogledala še niti ene oddaje do konca, ker sem se prej začela dolgočasiti.:hudicek::muca::muca::muca::muca::zaspan::zaspan:

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.3.2005 21:25:18   
polona2
Meni gre Mark res na živce...

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.3.2005 21:46:58   
ninca
najbl neumna je reklama k sta 2 ženki pa sta : "Paprikina nočna policija " :zmeden:

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.3.2005 21:48:55   
Baldi
Ne lovimo. Slaba antena:((

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.3.2005 22:03:39   
matejab
TV PAPRIKA, kaj pa je sploh to, je kaj za jesti. Saj jo sploh ne gledam, ne morem ti povedati nic o tem

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.3.2005 23:09:34   
andrejaz
Meni se zdi bolj za :((

Včasih pa preklopim ko je aerobika - samo skoz ponavljajo.

Skratka za :((:((:((

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.3.2005 23:11:07   
Anonimen
UU ja, Sky bo je super :) Drugač je bla pa najbolj fajn Rebeka..drugo je bolj za praznit želodec..:hudicek:

(odgovor članu .ču)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
26.3.2005 0:12:09   
Pinja
Jst pa samo občasno svojo sestrico gledam ob ponedeljkih ob 18.30 :bravo:, drugač je pa za kozlat. Nobenega pravega programa, kr neki. Pa sej ni čudn, ker ne dajejo honorarja, samo če si sponzorja zrihtaš kej dobiš, drugač pa zastojn delaš :((. Tretjerazredna tv, nimaš kej :zmeden:

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.3.2005 9:44:53   
Anonimen
Osebno sta mi Ajša in Mark sedaj na svoji TV neprimerno slabša kot nekoč, ko sta bila še oba na TVPika. Edino recimo dokaj OK oddaja je 40+, ki jo vodi Zvezdana Mlakar, poklic Mama mi je pa mimo (nič pametnega na zveš). Vse ostalo pa zame brez veze.

(odgovor članu .ču)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
26.3.2005 12:20:07   
frutka_
Sicer tega programa ne spremljam ampak kolikor kdaj ujamem moram reči da mi gre Mark full na živce. Sploh zato ker se tako afna poleg in ne mi zamerit ampak malo me spominja na :pujs:.

Enkrat sem videla eno oddajo, ko je bila Oriana noter. Ona mi je zelooo simpatična že v oddaji Atlantis (?!) s Katarino Čas mi je bila všeč.

Sicer pa :(

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.