Ribica ** -> RE: tako sem razk**** (9.11.2008 20:49:53)
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra2a Ima ima veze...preberi svoje sporočilo..kaj te je zmotilo...ko je trobila....meni tuli rešilec, pa tudi otrok spi A kaj naj se preselim, naj grem ven in ktičim, da otroj spi?! Mimogrede, imaš bogat besedni zaklad. IZVIRNO SPOROČILO: amaya Živim v vasi, kjer je več kretenov, kot normalnih ljudi. Mislim, človek ne more verjet, da je mati 3 otrok lahko tako debilna in usekana. Pred 10 minutami je šla mimo naše hiše in trobla kot oslica, ker jo moti avto parkiran ob neki garaži. Vsak trezen človek mi mimo prišel s šleperjem! To je čista žlehtnoba. Jaz imam pa 8 mesecev starega otroka (ona to ve-****) in ima srečo, da se ni zbudil [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Ma si lahko mislite! Oslica si nabavi avto, ki ga ne obvlada in potem sere drugim po glavi. Ma pljunla bi jo, če bi jo zdej imela pred sabo. sram naj jo bo!!!!! Otrok naj bi se zvokov navadil ze v maternici, ne? Cudno, da od prijateljev punck ne moti glasen pasji lajez - mirno spita dalje, ker je pac njihova kuza lajala ze med nsoecnostjo.
|
|
|
|