Še enkrat elevit (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

LERO -> Še enkrat elevit (7.11.2008 17:56:57)

Jaz sem vzela komaj drugo tabletko, pa sem dobila srbečico enako kot pri vnetuju mehurja. No, nisem 100 %, če je od tega oz. če se še bo ponavljalo.

Še pri kateri to?

aleja -> RE: Še enkrat elevit (7.11.2008 20:45:15)

hmmm, nisem še slišala, pri meni nimajo stranskih učinkov. če ni hudo, verjetno sedaj čez vikend ne boš šla k zdravniku, zato bi jaz na tvojem mestu še vzela jutri in v nedeljo tabletko, pa bi potem videla v ponedeljek!

daisyb -> RE: Še enkrat elevit (7.11.2008 20:59:59)

jaz jemljem elevit že tretji mesec in nisem imela nobenih težav, čeprav sem ena izmed zelo občutljivih na vse (srbečica se mi pojavlja vseskozi..in izpuščaji..že drugo leto). pa nisem alergična na nič..imam pa povišana antinuklearna protitelesa...sumijo na neko sistemsko bolezen veziva...in se bojim, da bi to kaj vplivalo na plod. nisem pa še bila pri ginekologu.

jaz bi na tvojem mestu tudi vzela tabletke še čez vikend....meni so takrat, ko sem bila v izpuščajih rekli naj jem same prepečence in pijem čaj in vodo..pa nato poskusim postopoma kaj pojest, da se takoj vidi, če si na kaj alergičen. ne vem pa, če je v času nosečnosti zdravo bit samo na prepečencih.

raje pojdi k zdravniku, če te bo še vedno srbelo.

lp

LERO -> RE: Še enkrat elevit (8.11.2008 8:48:19)

Hvala. Sem se res tako odločla.

Stran: [1]