Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
do kdaj kaj delajo vaši moški 25.3.2005 19:32:38
|
|
|
|
mamsi
|
Ja moj ma svoj šiht, in si ga sam kroji, ponavadi kolkr se le da, se pravi od jutra pa do 9-10h zvečer, sobote tut, pa ne do 12h ampak skor cel dan. Nedelja pa tok hit mine, da je sploh ne morem omenjat:)-. Sploh ne vem, a družina ni več tako pomembna, da bi blo mal več cajta za skupi bit, al so res tok nori cajti, da je treba sam delat, delat ...:zmeden:
|
|
|
|
do kdaj kaj delajo vaši moški 25.3.2005 20:31:31
|
|
|
|
babylove
|
Moj trenutno dela od februarja do junija :((:((:((. Včasih se spomni pa mi rože pošlje...
|
|
|
|
do kdaj kaj delajo vaši moški 25.3.2005 20:33:40
|
|
|
|
lin
|
Dopoldan=od 7-14 Popoldan=od 13-19(polerti do 20)Nedelje+prazniki=doma
|
|
|
|
do kdaj kaj delajo vaši moški 25.3.2005 20:35:40
|
|
|
|
lin
|
neva6 Jaz sem takšen tip da nebi mela za moža nikoli pomorščaka ker nebi mogla tako živet,daleč od oči daleč od srca,zame velja
|
|
|
|
do kdaj kaj delajo vaši moški 25.3.2005 21:13:48
|
|
|
|
Bela
|
Moj ljubi pa od 20h do 04h...tko, da sva s tamalim vsak večer sama samcata
|
|
|
|
do kdaj kaj delajo vaši moški 25.3.2005 21:26:12
|
|
|
|
tjaga
|
Mamsi, kot da bi svojo zgodbo brala :((:((:(( . Ni ga doma več sploh :zmeden: . Ma tud svoj šiht, je sam svoj šef, a taki so najhujši se mi zdi. Danes mu je uspelo celo na kosilo priti domov. :kava::kuza::kava::kuza:
|
|
|
|
do kdaj kaj delajo vaši moški 25.3.2005 21:30:12
|
|
|
|
Magi*
|
ha, ha. od zjutri do zvečer in čez vikend venomer;) no ne čist vedno, pač pa pogosto. pa skoz mi obljublja, da sam še en projekt do konca sfura in bo bolš. ja itak. potem pa svizec zavije čokolado.
|
|
|
|
do kdaj kaj delajo vaši moški 25.3.2005 21:43:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Ah, zdaj mi je pa jasno, zakaj ima vsakič, ko se zvečer pojavim na netu, vsak forum po dve strani novih sporočil :)-. Moj je prvo leto po rojstvu najinega sina fraj ob ponedeljkih in sredah, drugače pa doma ob 12. Pred tem (in po "porodniškem letu") pa je ob ponedeljkih in sredah doma ob 16.30, drugače pa ob 14. Sobote in nedelje je seveda fraj.
|
|
|
|
do kdaj kaj delajo vaši moški 25.3.2005 21:54:25
|
|
|
|
Ro-La
|
Moj dela kr lepo 8 ur, se pa zgodi, da kdaj "potegne" dlje, sem pa jaz tista ki delam dopoldne:(, popoldne:((, nedelje :((:((:((:((:((in praznike:((:((:((:((:((, še dobro da mi zaenkrat ni treba v nočno it. Včasih se cel teden vidima pol urce na dan:((, pol pa še me v nedeljo ni:((:((
|
|
|
|
do kdaj kaj delajo vaši moški 25.3.2005 22:00:17
|
|
|
|
Bejba
|
Vidim punce, da imam jaz veelliiikkkoooo srečo. Moj dela od 6h-14h, nobenega vikenda (res izjemoma), nobenega praznika :bravo::bravo::bravo:. Včasih je delal še popoldne pri enem privatniku, pa je pred dvema mesecema ugotovil, da je družina pomembnejša od denarja in sedaj smo popoldne spet lepo skupaj :love::love::love:. Denar bo že še prišel. LP; Bejba
|
|
|
|
do kdaj kaj delajo vaši moški 25.3.2005 22:07:17
|
|
|
|
malika
|
Moj si hvalabogu lahko sam dela svoj delavnik in tako začne pb. ob 9 in je za kosilo okoli 14.30 že doma. je pa res, da je sam svoj šef in gre tudi dostikrat nazaj kaj naredit. preden še ni imel zaposlene te punce, ki zdaj dela pri njemu, pa ga je delal od 4 zjutraj pa do 5 popoldan, dostikrat še dlje.Tako, da sem mu kar nekaj krat kosilo kar v laboratorij nesla. je pa zdaj bolje9nebesa
|
|
|
|
do kdaj kaj delajo vaši moški 25.3.2005 23:40:56
|
|
|
|
Urška*
|
Moj dela vedno ponoči in sicer od 1 zjutraj pa tja nekje do 7 zjutraj. Odvisno. Tako da sma z :duda: vedno sama ponoči, in smo tako podnevi vedno skupaj. lp:)
|
|
|
|
do kdaj kaj delajo vaši moški 26.3.2005 8:01:47
|
|
|
|
Natas@
|
Naš včasih dela od 4h do 18, tudi do 20h. Sicer je včasih prej frej, ponavadi ne. ZAdnjič sta se s šefom zmenila, da bo delal od 4h do 13h,pa je bilo to samo mogoče 3 tedne. Aja vse sobote delovne po 7ur, občasno tudi kakšna nedelja.
|
|
|
|
do kdaj kaj delajo vaši moški 26.3.2005 8:32:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj ima delovnik od 8.30 - 16.30. Sanjsko bi bilo, če bi tako tudi zares delal. Seveda dan nima dovolj ur za vse naredit. Od doma gre ponavadi že pred sedmo, pride pa nekje med šesto in sedmo.
|
|
|
|
do kdaj kaj delajo vaši moški 26.3.2005 8:32:49
|
|
|
|
Vera*
|
Midva sva pa na isti izmeni in delama od 6-14 in pa popoldne od 14-22.Tako da imamo to fajn poštimano.
|
|
|
|
do kdaj kaj delajo vaši moški 26.3.2005 22:44:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj pa tudi dela na terenu od ponedeljka zjutraj do petka zvečer. Sem mislila, da sem samo jaz tako boga, da sem cele dneve sama z :duda:. Mi je kar lažje pri srcu, zanima me le, kako ste se ve navadile na to? Jaz se sedaj v 2 mesecih, kolikor je mali star, še nisem privadila in me to moti, ker mali sploh atija ne bo prav poznal.
|
|
|
|
do kdaj kaj delajo vaši moški 27.3.2005 17:25:27
|
|
|
|
lol
|
Morm rečt da je bilo na začetku zelo hudo.Sedaj pa potrpim in komaj čakam da je petek.Ti imaš samo enega,jaz pa imam dva (3,5 let in 7 mesecev).:((
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?