uršika*** -> RE: Matevž (8.11.2008 15:27:41)
|
Skuhaš slan krompir- na kocke narezan, posebej skuhaš fižol( nisem še nikjer videla, da bi dali noter stročji fižol[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]) Krompir odcediš in ga dobro pretlačiš, kuhan fižol pa skupaj s fižolovko (juho, kjer se je kuhal fižol )zmiksaš- s paličnim mešalnikom. Na masti prepražiš sesekljano čebulo, ko zarumeni dodaš še sesekljan česen in peteršilj. Popražiš še samo toliko, da zadiši. Postrežeš ga zraven krvavic, pečenic, kislega zelja, lahko tudi pečenke.
|
|
|
|