depilacijska krema (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

smeja2 -> depilacijska krema (25.3.2005 15:48:46)

Živjo!
Moja ginekologinja mi je odsvetovala uporabo depilacijske kreme med nosečnostjo (pomoje zarad belega toka)!:zmeden:
Zanima me kaj mislite o tem!
Britvica ne pride v poštev, ker se mi pol cela štala nardi (ful me srbi pa rdeča koža rata)
Pa če se pol praskaš k norc tam dol mal čudn zgleda, haahaha :)-
Čist zaraščena pa tud ne morm bit,ne!
Lepo se imejte!LP

dory -> depilacijska krema (25.3.2005 15:53:30)

Jest sem mela iste tezave,dokler nisem kupla depilatorja..z brivnikom ane,ker drgac boli :)...pa je vse ok :)

Lana_s -> depilacijska krema (25.3.2005 18:09:16)

Mislim da ne bo zaradi belega toka, ker se jaz tudi s kremo depiliram pa nimam zaradi tega povečanega belega toka, ko pa se zdaj samo enkrat na mesec (še to bolj težko, me more kar moj), bt pa je prisoten skoraj ves čas in še vaginalete ne pomagajo.
Lahko da ti je odsvetovala zato, ker imaš zdaj bolj občutljivo kožo. Jaz sem si enkrat nekje v tretjem mesecu depilirala noge in sem prvič v življenju (pa uporabljam to kremo-gel že par let) dobila izpuščaje, pa ful so me noge pekle in srbele. Kasneje pa je že blo vredu, mogoče je blo takrat takšno obdobje.
Tak da jaz še vedno prisegam na to kremo, ker tudi dlake počasneje rastejo in so bolj mehke.

LP:)-

SU -> depilacijska krema (26.3.2005 18:33:32)

Jaz se "spodaj" z depilacijsko kremo itak ne depiliram, ker baje ni fino, če bi ti slučajno kam "notri" zašla... Edino po bikini predelu. Jaz pa mislim, da je bolje, da se zdaj med nosečnostjo raje briješ ali malce postrižeš. Itak je zdaj v nožnici vse bolj občutljivo in že tako hitro fašeš kakšne gljivice, bakterijo, ipd. Ne vem... Tudi jaz svetujem, da si omisliš kakšno pomoč - s strani partnerja. Zna biti zanimivo. :)- LP, Saša

Stran: [1]