Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
nekaj o telebajskih...... 25.3.2005 15:48:05
|
|
|
|
Urša
|
Pri nas so tud aktualni, vsako jutro... Samo da ji rečem: "Kam so šli telebajski?" prišiba v dnevno. :)-
|
|
|
|
nekaj o telebajskih...... 25.3.2005 15:51:09
|
|
|
|
KATY&TIMMY
|
:)-:)-:)-:)-no super vsaj nismo edini,saj so baje že iz mode:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
nekaj o telebajskih...... 25.3.2005 15:51:14
|
|
|
|
dory
|
Tud pri nas cist navduseno spremlja telebajske :)
|
|
|
|
nekaj o telebajskih...... 25.3.2005 15:55:24
|
|
|
|
Amai
|
Našmu so tudi zanimivi, odkar sam dobro sedi - tam pri 7 mes. ko jih je prvič videl je čist v trans padel in gledal v TV... zdaj ko ga je po celem stanovanju dosti se pa hitro izmuzne, saj mu tisti otroci vmes niso tako zanimivi...pol pa spet da sliši tisto glasbo prišiba nazaj pred tv...Pa kaj je tako zanimivega na njih?
|
|
|
|
nekaj o telebajskih...... 25.3.2005 15:56:32
|
|
|
|
Urša
|
Moja mami je dala celo Ljubljano skoz, da bi ji kupla igračko Telebajska, pa ga nikjer ni dobila, ker so iz mode, tko da ga bomo naslednjič v Toysu kupil, če jih bojo še mel. Ja, res so iz mode. :)-
|
|
|
|
nekaj o telebajskih...... 25.3.2005 16:06:56
|
|
|
|
KATY&TIMMY
|
tudi mi smo dali vse žive trgovine skozi in jih ni nikjer:((:((mi je kolegica tudi v toysu pogledala.pa jih ni niti tam:((:(
|
|
|
|
nekaj o telebajskih...... 25.3.2005 16:11:33
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
IN A JE V TEJ IGRICI TUDI PESEM OD TELEBAJSKIH:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:IN KAKO PRIDET DO NJE:bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
nekaj o telebajskih...... 25.3.2005 17:53:05
|
|
|
|
KATY&TIMMY
|
ciao!nekaj pesmic je,poglej v Nursery Rhymes:zmeden2:Twinkle twinkle pa je Timiju najbolj všeč;)nekaj glasov je v goodies,telebajskovi glasovi in njihovi stavki Teletubby Sounds.upam da boste našli ta pravo:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
nekaj o telebajskih...... 25.3.2005 18:13:52
|
|
|
|
cmokec
|
Pri nas so tudi Telebajski še kar IN in jih vsak delovnik (če smo doma) gledamo ob 9.00 zjutraj na nemški KIKI.:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
nekaj o telebajskih...... 25.3.2005 20:41:09
|
|
|
|
Vera*
|
Joj pa ve ste zakon.Jaz pa tk telebajske iščem vsepovsod.:bravo::bravo:
|
|
|
|
nekaj o telebajskih...... 25.3.2005 20:50:51
|
|
|
|
tjaga
|
Lutke bajeske sem včeraj vidla v Mullerju v BTC-ju. Pri nas imamo rumeno Lili, na kateri sta zanimivi antena in etiketa. Vse ostalo je zaenkrat nezanimivo. :kava::kuza::kava::kuza:
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......