Naročanje na laparo!? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Anitka -> Naročanje na laparo!? (25.3.2005 15:33:38)

Hojla!

Zanima me, kako poteka naročanje na laparo v MB pri dr. Reljiču? Kolikor vem moraš poklicati prvi dan M in potem? A ti kar povedo že datum, ali kako poteka?

Hvala!

:metulj:

tinkamiška -> Naročanje na laparo!? (25.3.2005 17:57:13)

Anitka, žal n ti ne vem kako ti poteka pri dr.Reljiču, ampak v CE sem poklicala prvi dan M in so mi dali datum glede na mojo dolžino ciklusa:zmeden:

Verjetno se kaj preveč ne razlikuje naročanje drugje:rozica:

Upam, da ti bo katera, ki ima izkušnje točno z dr. Reljičem naipisala kako in kaj:rozica:

A si dobila Franco:(? Nisem bla od včeraj nič na RR-ju, grem zdej malo prebirat.

:rozica::rozica::rozica:

Tinka

Pia73 -> Naročanje na laparo!? (25.3.2005 18:59:01)

Anitka jaz sem šla na histero k dr. Reljiču. Je pa tako, da pokličeš prvi dan M, pa ne izveš takoj datuma, ker imajo meni se zdi, da ob četrtkih sestanek in tam se pol odločijo ali prideš na vrsto ali ne. Pol pa pokličeš po 13. uri in ti povedo. Jaz sem prišla na vrsto že prvič, ko sem klicala. Bi bil pa pri meni problem, če ne bi prišla takrat na vrsto, ker sem si okvirno rezervirala termin, ko bom manjkala tudi v službi. Seveda sem to povedala tudi sestri, ki me je vpisala na seznam. Poskusi še na ta način. Mogoče pomaga, kaj pa vem, ko ne vem kako bi bilo drugače.

Jaz pa še vedno upam, da se ti ne bo treba naročiti na laparo,... :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Pa srečno! :rozica::rozica::rozica:

LP Pia73

Anitka -> Naročanje na laparo!? (25.3.2005 18:59:02)

Hoj!

Tinkamiška hvala vseeno, mi je pa že prijateljica razložila kako to poteka v MB. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

France še ni, bo pa 100% prišla!

:metulj:

Anitka -> Naročanje na laparo!? (25.3.2005 19:01:06)

Hej PIA!

A si sestri za manjkanje v službi povedala potem v četrtek ob 13. uri, ko si klicala, ali že prej?

Pa pa,

Anitka:metulj:

Pia73 -> Naročanje na laparo!? (25.3.2005 19:06:35)

Absolutno prej, to sem povedala najprej, potem pa sploh kaj bi rada in sicer, da me naroči za histeroskopijo. Sem zvita kajne,... :)- Pa kar mal ubogo sem se naredila,.............

Stran: [1]