Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdo je šel? Ikea Celovec 7.11.2008 11:27:27
|
|
|
|
ZARA
|
Kaj če bi Ikei na čast odprle eno debato na vrhu pod rubriko OPOZARJAMO, in debatirale tam do onemoglosti, ker se vsak dan odpre 167 debat o tej jebeni trgovini.
|
|
RE: Kdo je šel? Ikea Celovec 7.11.2008 11:29:49
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Kaj če bi Ikei na čast odprle eno debato na vrhu pod rubriko OPOZARJAMO, in debatirale tam do onemoglosti, ker se vsak dan odpre 167 debat o tej jebeni trgovini. Al pa kar svoj forum Se pa vseeno zahvaljujem vsemogočnemu, da skorajda večini ljudjem stvari iz Ikee niso všeč. Ampak morajo pod mus tja. Ker je soseda ful dobila za 100€, mora tut on tja. Zato da bo rekel, kolk so grde stvari in da ni kupil nič. Večina je pa tko čist zmešana v tistem velikem prostoru, se znajdejo ne. Načeloma potem kupijo eno rožo. Jaz sem kar zadovoljna, da so taki ljudje na svetu ... Tako da naj kar rinejo v Celovec, jaz bom šla nekje konec meseca, ko se bo začetna evforija pomirila.
< Sporočilo je popravil Pikapolonica_ -- 7.11.2008 11:31:35 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.11.2008 12:17:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kdo je šel? Ikea Celovec 7.11.2008 12:22:46
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ekaz Kako zgleda, Bele barve, bele stene, modra streha in gori tabla IKEA. Z rumenimi črkami.
|
|
|
|
RE: Kdo je šel? Ikea Celovec 7.11.2008 12:31:44
|
|
|
|
Felicity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Ekaz Kako zgleda, Bele barve, bele stene, modra streha in gori tabla IKEA. Z rumenimi črkami. Uh, lepo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.11.2008 12:35:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kdo je šel? Ikea Celovec 7.11.2008 18:19:10
|
|
|
|
LoCa
|
ja in kaj to pomeni? da nimajo dosti izbire slučajno? zdej k je že tema, lahko vseeno kdo pove, če ve kaj, da ne bom zastojn hodla tja.
|
|
|
|
RE: Kdo je šel? Ikea Celovec 7.11.2008 18:37:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Bele barve, bele stene, modra streha in gori tabla IKEA. Z rumenimi črkami. Spodaj pa garaza. In tekoce stopnice, ko prides noter.
|
|
|
|
RE: Kdo je šel? Ikea Celovec 7.11.2008 20:08:39
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Ekaz Kako zgleda, Bele barve, bele stene, modra streha in gori tabla IKEA. Z rumenimi črkami. --------------------------------- Ej, pa to ni res, v Grazu je tudi ena taka!
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?