loremi
|
Uf, samo sranje zna tole bit spps, upam, da se to zdej neha! Ma tale naša sodnija, policija in podobno, mislm ne razumeš, kako lahko tko falijo v osebah. Pol jih pa kličeš, da nisi to ti, ja seveeeda, si mislijo, zdej se pa hoče ven zmazat. Mislim pa sej ja obstaja npr. EMŠO št., pa ne vem, sej si menda tud spol zapišejo ob kakih takih zadvah, da se da pol preverjat . Moj oče je enkrat dobil pošto, da mora priti na policijo, prinesti vozniško dovoljenje, ki se mu ga odvzame in da bo na podlagi sodne odločbe pridržan na sodišču do privedbe do sodnika . Nič nam ni blo jasno, kaj se je zgodil in kaj je zdej to. Nakar gre on tja, pa reče, da to ni on (ampak ime in priimek, oboje je bilo enako) in je k sreči bil tam en policist, ki je očetovo živčno dopovedovanje in njegovo pritožbo poslušal in začel preverjat. Ta moški, ki je zakrivil nesrečo (zbil pešca v smrt, ampak to ni bil njegov prvi tak prekršek), je živel nekje drugje, na tistem naslovu ga niso več našli in seveda - na našem naslovu našli mojega očeta. In ekola - on je ta. Našli so ga, kakopak. Zdej pa dokaži, da to nisi ti . Ampak najprej je pa res že zgledal, kot da bo res tam ostal . Potem pa še rečejo na policiji, da bo treba primer seveda ponovno preučiti in poiskati obdolženca, ampak da naj on do zaključka primera ne zašušča države . Mislim halooo, a če ne bojo pravega našli, dojo pa kar očeta zaprli, da bodo lahko primer zaključili ??? Se spomnite tudi dveh primerov, ko sta bili dve osebi (se mi zdi, da je bilo oboje v tujini) na uradih zabeleženi kot pokojni, pa sta oba še živela. So se zmotili in napačni osebi označili za pokojni ... Ma kaj vse se doživi
|