|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: men se bo utrgalo.....
7.11.2008 7:55:57   
petruska
Predlagam, da prek Tednika ali Previrjenega na TV predstaviš svoj primer in zahtevaš odškodnino. Ko se začne tudi na TV zgražat na račun neučinkovitosti državnih organov, se tudi kolesje lažje in hitrejše obrne v korist oškodovanca. Mislim, da si res zaslužiš odškodnino, pa ne popuščaj, vsa pravica je na tvoji strani!!! Čakma da te vidim na TV!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 26
7.11.2008 8:29:45   
MAŠKA
Kam smo prisli, da se ploska, ce necesa nimas . A ni hecno?

Sej smo Slovenci, a ne?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
7.11.2008 8:51:37   
barika
ojej, si predstavljam kako se počutiš.
imam podoben primer, na očetovo tel. št. je klicala Lj. neka glavna oz. državna  policija user posted image , da sem bila v Lj in sem povozila enega človeka. In tej ženski, ki je naredila to je bilo ime isto kot meni, in potem kličejo mojega očeta.
On je prišel čisto penast domov, da kaj se grem, pa itd. mi da telefon v roke, naj se sama zmenim z njimi. In bolj kot sem jim dopovedovala, da nimam takega avta, in da sploh ne hodim po Lj. ker nimam nobenega namena tja hodit, in da da mi je res ime tako kot njej, ampak pazi to...pišem se pa ne tak.  Potem so bile še neke kolobocije glede priimka, samo na koncu se je tip opravičil in poslovil.
Sem si mislala, ajd se zgodi, je pač ona od nekod si zmislala tel. številko, pa glih ji je bilo tako ime kot meni, samo tist dan smo imeli pa glih ene obiske in sem izpadla, kot največji kriminalc.

Drug primer, par dni kasneje .. v naših koncih je en tip povozil kolesarja in zbežal.. z mojim sma nekaj praznovala in me cela panična kliče mami... da so jo klical iz policije, da so našl moj avto, ker sem nekoga povozla in da me pridejo iskat, da razrešimo stvariuser posted image user posted image user posted image . Jaz spet cela presrana, nič kriva, polna bajta obiskov ... no v glavnem grem dol, gre moj zraven, policaja si ogledujeta avto in rečeta .. stvar je taka, nekdo je bil povožen, storilec je zbežal, pregledujemo vse starejše avtomobile te in te znamke, te in te barve ... ja pi**zda, spet sem v tej skupini..in spet nič kriva. user posted image  Na koncu smo s policaji še zadebatiral o čist žblj stvareh in šli vsak na svoj konec.

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 28
7.11.2008 9:00:11   
spps
sej fora je v tem,ko noben ne posluša in te obravnavajo kot glavnega krivca.sploh te ne pustijo do besede-pa te hočejo prepalamudit,da že pol sam ne veš več,al si bil zraven al ne.
sem mal prej klicala rubežnika,ki mi je nastavil obvestilo-mi je dal "moj" ljubljanski naslov-v ljubljani pa nisem bila drugač,kot v živalskem vrtuuser posted image user posted image user posted image ,in sem pravilno predvidevala,da se gre spet za moško osebo z podobnim imenom.mene so pač najdli v bazi podatkov,smešno se mi zdi to,da ne vejo niti al se gre za žensko ali moškega.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 29
7.11.2008 9:04:13   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: spps
smešno se mi zdi to,da ne vejo niti al se gre za žensko ali moškega.

Pojdi se jim pokazat... če so že videli nosečega moškega (pa ne tistega, ki je bil predtem ženska, nato pa si je spremenil spol), potem se prostovoljno pusti zapreti, pa še plačaj jim. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 30
7.11.2008 9:13:15   
spps
čakam ko mujo na telefonu-me prestavljajo iz ene na drugo cifro,pa nobeen nima pojma o pojmu

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 31
7.11.2008 9:21:59   
Kerensa*
Če mi poveš, koga poskušaš priklicati, ti maybe lahko pomagam.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 32
7.11.2008 9:22:13   
Anonimen
Barika, ti imaš pa ful obiskov vedno user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
7.11.2008 12:35:36   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: LEPOTIČKA55

Barika, ti imaš pa ful obiskov vedno user posted image

se dogaja,,, drugače je dolgčas.

Tud 14 dni nazaj so bili policaji pri men, ob enih zjutraj. Sem jih nap*** ker so mi otroka zbudiluser posted image . Pa dobro, to je že druga zgodba. Sta bila pa taka dva fajnauser posted image  kr za not povabit, pa je bil moj doma, je malega tolažil.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
7.11.2008 12:50:53   
loremi
Uf, samo sranje zna tole bit user posted image
spps, upam, da se to zdej neha!

Ma tale naša sodnija, policija in podobno, mislm ne razumeš, kako lahko tko falijo v osebah.
Pol jih pa kličeš, da nisi to ti, ja seveeeda, si mislijo, zdej se pa hoče ven zmazat.
Mislim pa sej ja obstaja npr. EMŠO št., pa ne vem, sej si menda tud spol zapišejo ob kakih takih zadvah, da se da pol preverjat user posted image .

Moj oče je enkrat dobil pošto, da mora priti na policijo, prinesti vozniško dovoljenje, ki se mu ga odvzame in da bo na podlagi sodne odločbe pridržan na sodišču do privedbe do sodnika user posted image user posted image . Nič nam ni blo jasno, kaj se je zgodil in kaj je zdej to. Nakar gre on tja, pa reče, da to ni on (ampak ime in priimek, oboje je bilo enako) in je k sreči bil tam en policist, ki je očetovo živčno dopovedovanje in njegovo pritožbo poslušal in začel preverjat. Ta moški, ki je zakrivil nesrečo (zbil pešca v smrt, ampak to ni bil njegov prvi tak prekršek), je živel nekje drugje, na tistem naslovu ga niso več našli in seveda - na našem naslovu našli mojega očeta. In ekola - on je ta. Našli so ga, kakopak. Zdej pa dokaži, da to nisi ti user posted image .
Ampak najprej je pa res že zgledal, kot da bo res tam ostal user posted image .

Potem pa še rečejo na policiji, da bo treba primer seveda ponovno preučiti in poiskati obdolženca, ampak da naj on do zaključka primera ne zašušča države user posted image . Mislim halooo, a če ne bojo pravega našli, dojo pa kar očeta zaprli, da bodo lahko primer zaključili ???

Se spomnite tudi dveh primerov, ko sta bili dve osebi (se mi zdi, da je bilo oboje v tujini) na uradih zabeleženi kot pokojni, pa sta oba še živela. So se zmotili in napačni osebi označili za pokojni ...

Ma kaj vse se doživi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
7.11.2008 15:03:18   
Nika v službi
Uradna pritožba, resen dopis, zagrozit, da jih boš v prvi fazi terjala za dejanske stroške (telefon, poštnina, čas....), če pa se to ne bo nehalo, pa gre v uradni postopek z odškodnino. Poslati priporočeno s povratnico.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 36
7.11.2008 15:19:57   
spps
sem uredila,preko našega okrajnega sodišča,ker mene noben ni j... za 5 posto.uro in pol sem klicarla,da so me vezali,na ta in on oddelek,nobeden ni vedel kam naj se obrnem.
zdaj naj bi bila kao krivda izterjevalca,da je imel dvojne rojstne podatke,moje in od pravega obtoženca.user posted image user posted image user posted image user posted image
zdaj pa moram it počivat,ker sem čist out.si bom pa ta ceglc od izterjevalca shranila,če me začnejo zopet kaj j...,da imam dokaz,da so že zaj...
če bi imela vabilo za pričo umora ,ki sem ga dobila dve leti nazaj,bi pa šla naprej...
upam,da je mimo,ker se pa drugač hitr lahk naredi,da komu zavijem vratuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 37
7.11.2008 15:22:21   
~Biba~
spps nič sekirat...raje čakaj, da te obvestijo, da si bogato dedovalauser posted image al pa na lotu zadela glavni dobitek.user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 38
7.11.2008 15:33:12   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~

spps nič sekirat...raje čakaj, da te obvestijo, da si bogato dedovalauser posted image al pa na lotu zadela glavni dobitek.user posted image
to sva se z mojim zezala,sam slabo kažeuser posted image user posted image user posted image glede na to,da je tista oseba že dolžnauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 39
7.11.2008 15:42:12   
ZARA
Uf, upam, da se ti izteče tole sranje čimprej. Srečno.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 40
7.11.2008 15:45:36   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

hvala,upam,da se je zdaj s tem zaključilouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 41
7.11.2008 15:46:18   
ssevin

Joj stara, ti pa tudi nič ne pomisliš preden kaj napišeš. Bo nekdo mislil, da ima naša spps drisko.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 42
7.11.2008 15:47:31   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin

Joj stara, ti pa tudi nič ne pomisliš preden kaj napišeš. Bo nekdo mislil, da ima naša spps drisko.
user posted image user posted image user posted image sej ni velik falilo,da bi jo dobilauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ssevin)
Neposredna povezava do sporočila: 43
7.11.2008 16:03:39   
ZARA
user posted image user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 44
7.11.2008 16:36:30   
sonček85
ja pa halo ,sej bi morali orn preverit prej ko so ti kaj poslal.idioti ,jebeš jih.zdaj pa piš predsedniku kake idiote imamo na sodiščih ,itd.user posted image
al bi pa dala na svet kanal-a,tednik,preverjeno

bi res bilo bolje ko bi ti sporoččili da si kaj dedovala user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
7.11.2008 17:16:04   
2ursae
a lahk samo malenkost v zagovor sodišča ... ne me fentat, ker vidim, da ste vse čist nakurjene user posted image . Skratka, zgodi se, da nekdo v postopku pove, da je zadevo videla ta in ta priča (ime in priimek), naslova pa ne ve, ve le, da živi (npr.) v LJ. Zdaj mora pa sodišče to osebo poiskat. Najprej proba preko podatkov v reg. prebivalstva, če pa to ne gre, pa pošlje obvestilo parim osebam, ki podatkom ustrezajo, pa se bodo tisti, ki niso pravi, že javili. Treba je tud razumet, da je priče treba najti.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 46
7.11.2008 17:50:57   
loremi
No fajn, da dobimo odgovor še s strani sodišča in čist zastopim navedeno.

Ampak zakaj pa potem ne verjamejo, če nekdo pove svojo plat zgodbe, da nima nič s tem? Ali mogoče v tem času še zbirajo podatke in preverjajo al kako to gre in ne morjo kar na "lepe oči" verjet?
Brez zamere, lepo prosim, nič ne napadam, ampak večkrat nas je verjetno veliko že doživelo neprijetne situacije, ko smo imeli opravka z uslužbenci v javni upravi (niso pa vsi isti, to pa definitivno) in potem je tu sevede še več vroče krvi ,ravno tako v tem primeru, ko potem dokazuješ, da to nisi ti, ampak te kljub temu skor v "keho spravijo".

No ampak, konec dober, vse dobro. Spps, upam, da se bo zdej dokončno rešla zadeva. user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 47
7.11.2008 18:58:18   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

a lahk samo malenkost v zagovor sodišča ... ne me fentat, ker vidim, da ste vse čist nakurjene user posted image . Skratka, zgodi se, da nekdo v postopku pove, da je zadevo videla ta in ta priča (ime in priimek), naslova pa ne ve, ve le, da živi (npr.) v LJ. Zdaj mora pa sodišče to osebo poiskat. Najprej proba preko podatkov v reg. prebivalstva, če pa to ne gre, pa pošlje obvestilo parim osebam, ki podatkom ustrezajo, pa se bodo tisti, ki niso pravi, že javili. Treba je tud razumet, da je priče treba najti.
vse lepo in prav,kot sem rekla,vsak se lahko zmoti.sam na osnovi emše ne morajo kr pošiljat vabil,odločb,itd. ...sej za ta primer ,ki sem ga imela danes-so imeli naslov osebe iz LJ,pa noben ni hotel slišat,da nikdar nisem živela v Lj(isto,je bili pred dvema letoma)
sam mi ni glih v interesu,da me pride nekdo maltretirat na račun nečesar česar nisem storila.

Npr:zarad tipkarske napake,bi lahko imela resne težave(recimo takrat,ko je en Slovak ubil eno žensko),tud v zdajšnjem primeru?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 48
7.11.2008 19:05:33   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

No ampak, konec dober, vse dobro. Spps, upam, da se bo zdej dokončno rešla zadeva. user posted image
tudi jazuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 49
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?