Aljakop -> užaljenost partnerja! (25.3.2005 12:53:05)
|
Uh grrrrrrrrrrr, sem jezna!:grrr::grrr: ne vem če se še kateri to dogaja, ampak jaz že ne vem kaj nardit. Tale moj dragi je ful občutljiv na karkoli mu rečeš. Prav nič mu ne morem reči, ker se hitro užali. Kot kakšen :duda: je tale moj. Čist nič resnega se ne morem pogovort, ker on hitro obrne na ''češ, kaj sem pa zdaj jaz kriv??? saj ne delam nič slabega...!!'':(( Uh in oh. in potem še 3 dni surle do tal in slaba volja zraven v paketu. Jaz pa sem takšna, da želim vse razčistiti TAKOJ in tudi če sem jezna sem to le 10 minut, pol me neha, on pa vleče za sabo ta dolgi nos še tri dni...Naj povem, da se z najino bebiko ful igra, je priden očka, ona ga ma max.rada ( kar ponori od sreče ko ga vidi ), ampak dokler je igranje je vse ok. ko ba so kake resne stvari, denimo če me kaj pri njemu moti ali pa zgolj dobronamerna kritika ali pa pripomba pa vik in krik v stanovanju. Ja, pa svojo svobodo hoče. zdaj se je začela sezona tenisa, na katerega je nor ( mali odvisnež,bi rekla )in če slučajno ne dobi tistega kar želi je surla do....a vas ne spominja to na majne otroke??? kako se tega rešiti?? Naj se pogovarjam z steno? Se moram stalno smejat in bit dobre volje tudi ko nisem?? auč, sem se malo skulirala zdaj ko sem to napisala.Ne zamerit, sem se morala malo 'izpovedat'. BY THE Way, moj dragi jih bo letos imel 45!!! In to je njegov prvi otrok ( nikoli vezan, dolgo živel pri mami,ful potoval..a to kej pove??:) hvala za kako besedo alja
|
|
|
|