|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kremice, pudri
25.3.2005 12:42:36   
ery
Spet jaz...

Saj ne sitnarim a ne? me malce zanima kake kreme in pudre uporabljate zase? Sem stara 24 let, pa me zanima, a ful daste na kreme dinarckov ali kupite navadne?

Lp :sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kremice, pudri
25.3.2005 12:47:19   
lan
Jaz uporabljam Vichy-jev puder in je res super.Stane pa tam okoli 5000 SIT.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kremice, pudri
25.3.2005 12:48:45   
malika
jaz imam zelo nezahtevno kožo in tako ne rabim posegat po kakšni vrhunski kozmetiki.

za obraz uporabljam Vishi termal S2, ki stane malo manj kot 4000 sit in je nočna in dnevna obenem-zelo zadovoljna s njo; puder pa naročim pri kolegici Oriflame in je tudi super. Šminkam sem samo s Manhatan šminkami, ki so poceni pa še fino mastne, razne kreme in lotione za telo pa kupim tiste, ki mi dišijo. Tako da, ko potegnem vse skupaj, lahko rečem, da da,m v bistvu bolj malo denarja za kozmetiko.(vsaj za nekaj):bravo:

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kremice, pudri
25.3.2005 12:49:52   
ery
Sem ga že enkart hotela kupit, pa ne vem.. Pol pa razmišljam ali je od Max Faktorja ali od Nivee boljši...

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kremice, pudri
25.3.2005 12:50:51   
dory
Jest sem iz pudrov presaltala na tonirane kreme...mela vichyjevo,dokler je niso uknl:((

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kremice, pudri
25.3.2005 12:58:57   
india
Samo od Oriflame in dam na mesec cca. 3000 SIT za take zadeve, saj sproti dokupujem, ne zmanjka vedno vsega naenkrat,:)-:)-:)-:bravo::bravo:, pa lovim akcije in ugodne ponudbe. Drugače pa so to kreme za kožo po 35 letu starosti.:miska:

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kremice, pudri
25.3.2005 13:01:23   
ery
Teja. ali so boljše tonirane kreme kot pudri? A je tudi to, da tonirame kreme manj prikrijejo?

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kremice, pudri
25.3.2005 13:03:15   
malika
kako Miška, a Oriflame je za po 35 letu?
A njihovi pudri tudi, ker meni je ta puder super dober(koliko ga pač uporabljam -5x na mesec)

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kremice, pudri
25.3.2005 13:04:11   
Anonimen
Jaz imam zelo suho kožo, potrebujem samo fajn mastno kremo in rdečilo za lica.

(odgovor članu ery)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   kremice, pudri
25.3.2005 13:05:47   
india
Malika, Oriflame ima posebne kolekcije za vsako starostno obdobje....kateri puder uporabljaš??? Prav kolekcija GG je za nas ( malo bolj resne:)-:)-:)-:)-:)-), imaš pa kolekcije za mlade, malo starejše, malo bolj resne, za nas resne, pa za one ki so še resnejše....

Če želiš piši na pvt pa ti povem kaj je za katero kožo!:miska:

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   kremice, pudri
25.3.2005 13:06:18   
dory
Jest ne maram videza pudra,ko se prikazes na soncu..meni osebno deluje tko umetno...zato mam rajs tonirano kremo...in se mi zdi,da se pri pudru na soncni svetlobi mozolji se bolj vidjo kot drugace...pa sem sama tud zlo pikasta pri teh letih matr:zmeden:..tko da mam kar tonirano kremo ker mi obraz zgleda bolj frisno pol :)

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   kremice, pudri
25.3.2005 13:08:42   
malika
ja kar to kolekcijo za malo bolj resne uporabljam :)-. pa hudiča no, komaj najdem nekaj vredu....:hudicek:

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   kremice, pudri
25.3.2005 13:09:09   
malika
ja kar to kolekcijo za malo bolj resne uporabljam :)-. pa hudiča no, komaj najdem nekaj vredu....:hudicek:

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   kremice, pudri
25.3.2005 13:18:41   
ery
teja. in katero tonirano kremo uporabljaš? je pa v bistvu kar res kot praviš-da se na soncu mozolji oz.pike še bolj vidijo, če imaš napudrano. To sem že sama opazila. Tko da hitro napiši, da grem potem kupit. papa :bravo:

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   kremice, pudri
25.3.2005 13:21:29   
dory
Zej mam od annemarie borlind...prodajajo po drogerijah v mercatorju..drugac pa ce mas bolj svetlo polt je vichy obdrzal linijo kar so vsaj za moje pojme res kvalitetne stvari :)

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   kremice, pudri
25.3.2005 13:23:44   
polona2
Uporabljam samo kremo za obraz z ognjičem dr.Foerster, je draga kot :hudicek:, mi pa edino ta odgovarja, kvalitetni gel za tuširanje(da ne bi Palmolive:((), krema za roke, ter mleko za telo, "that"s it"...

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   kremice, pudri
25.3.2005 13:27:08   
ery
teja in koliko stane ena in druga krema?

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   kremice, pudri
25.3.2005 13:31:59   
dory
tale od borlindove je 2k sit...vichyjeva pa okol 4k sit :)

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   kremice, pudri
25.3.2005 13:39:37   
india
Malika, a si že pogledala na našo stran in si kaj prebrala o teh zadevah?? Najdeš ful dobrih nasvetov!:miska:

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   kremice, pudri
25.3.2005 13:52:39   
kofetek2010
L'oreal Decontract dnevno in nočno kremo, pa Green line multi active serum, puder od L'oreal Cashmere Perfect

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   kremice, pudri
25.3.2005 14:02:33   
total
Prisegam na Loreal ali Max Factor:bravo:

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   kremice, pudri
25.3.2005 16:54:44   
ribica.
Jaz uporabljam samo Oriflame, pa moja mala bejba tudi :) Sploh pa ne maram, da mučijo živali zarad kozmetike.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   kremice, pudri
25.3.2005 18:36:50   
kalimero
L'Occitane karitejeva nočna in tonirana dnevna. Včasih sem prisegala na Vichy, pa sem ukinila, ker testirajo na živalih. Boy milk pa šampone pa gele za tuširat pa Lush.
Dekorativno kozmetiko pa v glavnem Avon. Koliko denarja? Preveč, definitivno, ampak se ne dam.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......