|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ovulacija
6.11.2008 14:05:58   
voyager
Zivjo punce, mene pa zanima ce je mozno da imas lahko 2 dni po user posted image  ze ovulacijo. Zadnjo user posted image  sem dobila 18.10 in koncala 23.10.  Potem pa svauser posted image   od 26 in do 4.11  vsak dan. Vceraj pa se mi je pojavil rjavkast izcedek in cisto malo danes tudi. Brala sem da bi to lahko bila vgnezditvena krvavitev ampak se mi zdi, da tudi ce bi imela ovulacijo takoj po user posted image  da je se vseeno prehitro za vgnezditveno... ali pa ne? M. imam redno na 30-32 dni . Kaj pravite ve, je to mozno al bi blo dobr da se spokam takoj k zdravniku? Bolecin in krcev nimam oziroma, dvakrat me je cist na rahlo spiknalo.
Hvala vam, za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ovulacija
6.11.2008 14:12:56   
Anonimen
Tole mislim da je za vgnezditev mal prekmalu,po izračunih nekak sta glih med plodnimi dnevi user posted image   tko da je tud to možno sam vseen se mi zdi mal prekmaluser posted image
jaz sm pr mojmu tamavčiju mela vgnezditev tm pr 6 tednu.

(odgovor članu voyager)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.11.2008 14:22:46   
obayifo
včasih se zgodi, da se tak izcedek pojavi tudi kot 'ovulacijska krvavitev' in če rabi še kakšen dan, da do 'ven pride', obstaja tudi ta možnost, sploh če imaš cikluse malo daljše oz. če od 30-32 dni odšteješ 14 dni. sicer pa, če ni drugih težav, najbolje, da pustiš, da gre mimo.. pa kar je blo, je blo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.11.2008 15:26:39   
giotti
Jaz ti pa predlagam, da še danes user posted image , ker imaš zelo verjetno šele zdaj ovulacijo in to kar opisuješ je tako imenovana ovulacijska krvavitev zaradi nihanja hormonov. Je možna, tudi če je do zdaj nikoli nisi imela, vsaka stvar, ki se nam zgodi, je enkrat prvič. Ker ovulacija nstopi 12 do 16 dni pred M, si lahko zračunaš, da je to tavno ta čas, ki ga ti opisuješ.
Srečno.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.11.2008 19:32:59   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: voyager

Zivjo punce, mene pa zanima ce je mozno da imas lahko 2 dni po user posted image  ze ovulacijo. Zadnjo user posted image  sem dobila 18.10 in koncala 23.10.  Potem pa svauser posted image   od 26 in do 4.11  vsak dan. Vceraj pa se mi je pojavil rjavkast izcedek in cisto malo danes tudi. Brala sem da bi to lahko bila vgnezditvena krvavitev ampak se mi zdi, da tudi ce bi imela ovulacijo takoj po user posted image  da je se vseeno prehitro za vgnezditveno... ali pa ne? M. imam redno na 30-32 dni . Kaj pravite ve, je to mozno al bi blo dobr da se spokam takoj k zdravniku? Bolecin in krcev nimam oziroma, dvakrat me je cist na rahlo spiknalo.
Hvala vam, za odgovore

Seveda lahko imaš O tudi takoj po M ali pred njo. Tako da vse je možno.

(odgovor članu voyager)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.11.2008 19:44:10   
lily32
Ti priporočam, da si meriš bazalno temperaturo. Tako boš zagotovo vedela, kdaj je O že nastopila. Vzame ti minutko časa zjutraj v postelji preden se dvigneš. Ko se temperatura dvigne v bližino 37 stopinj, je O že mimo. Sicer pa je bilo o tem že veliko napisanega.
Meni je bila to najboljša metoda in tudi prvi znak, da sem noseča, saj dan ali dva pred user posted image temperatura pade in ko se to ni zgodilo, sem začela verjeti, da bom zagledala user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.11.2008 20:33:29   
urškica
čao punce.mene zanima če ima katera podobne izkušnje kot jaz.stara sem 27 let in še vedno brez redne menstruacije.nazadne sem jo imela pred 5 meseci...seveda bi pa rada zanosilauser posted image .prosim če mi lahko katera pomaga,,,

(odgovor članu voyager)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.11.2008 6:37:03   
tihoupanje
Urškica......Lahko ti pišemo in nakladamo.....To je vse....

Pomagal pa ti bo zdravnik, zdravniki in medicinsko osebje.....

Odpravi se k zdravniku, ginekologu in tako boš začela........

Neredne M vedno pomenijo, da je nekaj narobe. user posted image
Kaj? To pa ve ciganka, ki šloga. Ali medicinsko osebje, ki raziskuje.

Nič se ne boj.....Le prvi korak naredi.....Pa srečno...

(odgovor članu urškica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?