HuAnita -> RE: Urša Čepin (7.11.2008 10:14:14)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA U, tale je sploh dobra: [image]http://kofetkanje.mojforum.si/images/logos/kofetkanje.smilie.shame.gif[/image] V medijski svet se je izstrelila, kot iz topa. Stara je 23 let, voditeljica na tv Paprika, pevka, mamica in soproga. Ker je materialno preskrbljena, povrhu pa še lepa in pametna, je marsikateri ženski trn v peti, moški pa si jo želijo, vendar je zvesta svojemu možu Alešu, zato jo lahko samo gledajo :) Težko se vzdržim komentarja. To punče se mi smili, to je še najbolj milo, kar lahko rečem. Kot 3/4 na naši medijski sceni. Pri 23-ih jaz še vedela nisem, kaj so ****štumfi, pa peroksid, ta je pa kot plastificirana. Meni osebno taki tipi žensk niso včeš. Pa niti malo mi ni trn ne v peti, morda le v očeh, ker je pač ne prebavljam. Je pa res, da spot vedno - torej vsakih 10 minut na Papriki- vedno gledam do konca, ker enostavno ne morem prestaviti-- tako sem zgroženo fascinirana, kaj vse enim uspe prodati. Me pa res zanima, kak odnos imata s sinom. Glede na to da zaradi službe, gradnje in vsega meni ponavadi neuspe pravočasno pobriti nastavke pogozdovanja, mora biti tale Urša vsak dan ene par ur pod umetnim soncem, frizerju, manikareju pa kar je še teh izrazov....
|
|
|
|