Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Družabne igre za 3,5 letnika 6.11.2008 10:37:16
|
|
|
|
hubi
|
Spomin, ta velike puzzle...
|
|
|
|
RE: Družabne igre za 3,5 letnika 6.11.2008 10:38:05
|
|
|
|
lelaval
|
Moja inajraje igra spomin - nas že prekaša, pa se ji ne pustimo . Pa puzle rada sestavlja, pa en stolp, ki je za sestavljat - sicer po njenih pravilih, a vseeno . Tu pa se že takorekoč konča pri teh igrah - so potem igračke zanimive.
|
|
RE: Družabne igre za 3,5 letnika 6.11.2008 10:47:30
|
|
|
|
muha1
|
Mi imamo eno igro z barvami, kot človek ne jezi se, potem spomin, domine, Polžek leze. Najraje pa se igra s ploščicami oz. liki: z liki sestaviš eno figuro npr. hišico, deklico, kužka... potem pa otrok sestavi enako slikico, s tem, da upošteva barve in obliko likov. Lahko pa se poljubno igra z njimi. Probajte, je zelo zanimivo
|
|
|
|
RE: Družabne igre za 3,5 letnika 6.11.2008 10:59:56
|
|
|
|
lelaval
|
Najraje pa se igra s ploščicami oz. liki: z liki sestaviš eno figuro npr. hišico, deklico, kužka... potem pa otrok sestavi enako slikico, s tem, da upošteva barve in obliko likov. Lahko pa se poljubno igra z njimi. Probajte, je zelo zanimivo Ja - take lesene stvari imamo tudi mi - ji je zanimivo.
|
|
RE: Družabne igre za 3,5 letnika 6.11.2008 13:18:31
|
|
|
|
nuala
|
Naš ma tudi rad spomin, pa domine, pa enko ( kjer mu moramo pa malo pomagat ), pa Lotti Karoti ( al neki tazga ), pa pingvinčke ki plezajo na ledeno goro, pa kockanje ( ga malo priredimo ).
|
|
RE: Družabne igre za 3,5 letnika 6.11.2008 20:18:06
|
|
|
|
mayci
|
Mi se pa radi igramo Buckaroo (mula, ki brcne), pa spomin, pa tudi Sadje.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?