Malo za šalo (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Sara3 -> Malo za šalo (25.3.2005 11:15:42)

Naj vam zajčki polepšajo dan :zajcek::zajcek::zajcek::zajcek:

:zajcek:BIK IN ZAJČEK

Bik stoji na travniku poleg avtoceste, obkrožen s kravami in žveči travo ter ponosno dviguje glavo. Na drugi strani ceste stoji zajček, se nenadoma zapodi proti travniku čez cesto, vendar ga povozi avto. Bik se zareži:

"Tako velika ušesa imaš pa ne slišiš avtomobila!"

Zajček s skrajnimi napori dvigne glavico in reče biku:

"Ti imaš pa tako velika jajca, krave ti mora oploditi pa veterinar!"

:zajcek:ČAROVNIK

Zajček je svojo zajkljo odpeljal v cirkus in tam sta videla nenavadno čarovniško predstavo. Čarovnik je iz klobuka vlekel majhne zajčke. Pa se je oglasila zajklja:

"Ni slabo, toda meni je še vedno bolj všeč tako, kot to delava midva!"

:zajcek:DIREKTOR

V temnem gozdu pri svetlobi enaki 0, sta se srečala zajec in kača. Pa je zajec vprašal:

"Ali uganeš, kdo sem jaz?"

"Kača ga je otipala, nato pa rekla:

"Mali penis in velika ušesa. Ti si sigurno zajec!"

"Točno!" je odgovoril zajec. "Zdaj sem pa jaz na vrsti."

Pretipal je kačo, nato pa dejal:

"Brez jajc in brez ušes....Ti si pa sigurno direktor glasbene založbe!"

:zajcek:DLAKA

Medved in zajček sta bila v stranišču. Pa je medved vprašal:

"Zajček, ali ti izpada dlaka?"

"Ne."

Medved je zagrabil zajčka in si z njim obrisal zadnjico.

:zajcek:NEPRAVI ČAS

Lisica se je sprehajala po gozdu in se zagozdila med dvema bukvama. V tem trenutku je mimo prišel zajček in izkoristil priliko ter se spolno potešil z ujeto lisico in odšel svojo pot. Ko se je lisica nekako rešila iz "ujetništva" se je napotila iskati zajčka, da se mu maščuje. Našla ga je na jezeru, ko je ležal na hrbtu in plaval. Lisica je razmišljala, kako naj ga spravi na kopno in je zavpila:

"Zajček, pridi sem, bova ponovila tisto od danes!"

"To pa ne! Ko zajček seksa, seksa, ko zajček plava pa plava!"

:zajcek:VLOŽEK

Medvedka je v gozdu ujela zajčka in mu rekla:

"Dobila sem menstruacijo in nimam druge izbire, kot da te uporabim kot vložek."

Ko je imela konec menstruacije je medvedka zajčka izpustila. Zajčka je srečal labod in ga vprašal, zakaj je tako krvav.

"Medvedka me je uporabila kot vložek." je povedal.

"Ja, to je pa zajčja usoda!" je z nasmeškom na obrazu rekel labod.

Čez mesec dni sta se zajček in labod ponovno srečala. Tokrat je bil krvav labod.

"Kaj pa je s teboj?" ga je vprašal zajček.

"Medvedka je začela uporabljati vložke s krilci!" je potarnal labod.

:zajcek:BASEN O ZAJČKU

Bel zajček je imel že od rojstva prirojeno napako. Na belem ušesu je imel materino znamenje - črn trikotnik. Hodil je od doktorja do doktorja, od mazača do mazača, toda nihče mu ni mogel pomagati. Nekoč pa se je odločil da za nasvet povpraša modro sovo. In res. Sova mu je svetovala, naj gre do železniških tirov, na njih postavi uhelj, na katerem ima črn trikotnik in vlak ga bo odrezal, ko bo pripeljal po tirih. Zajček je šel do proge, nastavil uhelj na železniški tir, toda ko je pripeljal vlak, mu je odrezal glavo. In nauk te basni:

"Zaradi črnih trikotnikov moški izgubljajo glavo!"

:zajcek:SPET JE NEKAJ UŠPIČIL

Zajček je spal v gozdu, ko mimo prideta dva volka. Pričela sta se prepirati, kdo bo požrl zajčka in se pričela pretepati in gristi, dokler nista oba obležala mrtva. Ko se je zajček prebudil je zagledal dve volčji trupli in začuden dejal:

"Le kaj sem v sanjah zopet ušpičil?!"

:zajcek:ZAJEC BO ŠEF

Živali se pogovarjajo, kdo naj bo njihov vodja, predsednik. Predlogov je veliko, utemeljitev pa malo. Nenadoma vse preseneti zajec, ki predlaga za šefa samega sebe. Živali pomislijo, da je zajec znorel. Še lisica Zvitorepka izgubi živce in grobo užali predlagatelja. Zajec jo povabi v gozd na dvoboj brez prič. Rjavka brez pomisleka privoli v spopad in že odideta živalim izpred oči. Čez nekaj sekund se sliši iz gozda grozen krik in prikaže se zajec, ki pred seboj vali lisičjo glavo. Tedaj ponori volk in izjavi, da bi on že drugače obračunal z zajcem stremuhom. Zajec tudi njega povabi na dvoboj v gozd. Spet grozen krik, spet se prikaže zajec, malo okrvavljen, pred seboj pa kotali volčjo glavo in hkrati izjavlja, da bi bil rad predsednik. To medvedu ne gre in ne gre v težko glavo, zmajuje z njo, zajec pa brez besed pokaže proti gozdu. Medved odraca v nakazani smeri in zajec odskaklja za njim. Spet smrtni krik. Živali zagledajo zajca, kako potiska pred seboj obe medvedji šapi, iz gozda pa se sliši levje rjovenje:

"Ali je še kdo proti kandidatu, ki sem ga izbral za vas?"

:zajcek:PEKARNA

Živali so v vrsti čakale, da se odpre pekarna. Prišel je zajček, ki se je želel preriniti v ospredje in zavpil:

"Pustite me naprej!"

Medved pa ga je udaril s pestjo po obrazu in rekel:

"Postavi se v vrsto!"

Zajček je vstal in se spet hotel preriniti v ospredje:

"Dajte mi malo prostora!" je vpil in hotel naprej. Toda, medved ga je spet udaril po zobeh. Zajček je spet vstal in spet hotel naprej, medved pa ga je že tretjič po zobeh. Zajčka je oblila kri, vstal je z objokanimi očmi in zavpil:

"Tako, zdaj pa ne bom odprl pekarne!" se obrnil in odskakljal domov.

mtd -> Malo za šalo (25.3.2005 11:33:59)

ej, tole je pa za crknit smešno, predvbsem tisti vložki s krilci, heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:bravo:

mtd -> Malo za šalo (25.3.2005 11:36:32)

ojoj, se opravičujem, sm skor vse- celo stran razsula, kar zbrište me:ups:, mi je zelo žal, sam mi je blo smešno!

Stran: [1]