polona2 -> stroški... (25.3.2005 12:02:22)
|
Jaz sicer nimam nobenega pregleda nad tem, koliko zapravim :zmeden:, oz. sem zapravila v preteklih mesecih, lahko ti samo svetujem; - da vzameš namesto paketa, ki bi ga dobila od države, denar - nakup vozička in ostalih zadev v Avstriji, priporočam Toysrus, ravno sedaj imajo akcijo, posteljica z vzmetnico, s komplet posteljnino in nebom za 109 Eurov, tudi voziček lahko dobiš soliden za nekaj več kot 100 Eurov, npr.banjice in kakšne mini zadeve so v Ikeii smešno poceni -včasih so nova oblačila za novorojenčka cenejša v trgovini, kot npr. v komisijski trgovini, -do septembra imaš še čas, spremljaj akcije, če boš pogosto na tem forumu, boš o njih kar dobro obveščena, -spremljaj oglase za na tem forumu in na forumu MON"Kupim, zamenjam, prodam..., -pozanimaj se, če tvoja občina da kakšen prispevek ob rojstvu otroka, -če boš dojila, so sprotni stroški poleg oblačil res samo plenice in pa kozmetika, ki se je res minimalno porabi, -veliko več se zapravi, ko otrok začne jesti gosto hrano, ma,saj ne vem, če sem ti kaj pomagala, jaz ne znam ravno z denarjem, tako da upam, da so ti punce kakšen bolj pameten nasvet podale, srečno :rozica:!!!
|
|
|
|