Anonimen -> Tinka74 (25.3.2005 11:09:21)
|
Miška je že od samega začetka pri tašči. Bol je bil pa na začetku pri nama in je bil zelo navezan name, saj sem bila na bolniški in sem bila stalno z njim. Ne vem pa, kaj se je z njim dogajalo pri prejšnjem lastniku in ga nisem smela samega puščat doma, ker je vse zgrizel, polulal in postal čisto paničen. No, takrat sem imela še čas in sem ga počasi navajala tudi na to in moram rečt da kar uspešno. Potem ko sem rodila pa enostavno ni bilo časa, pa smo bili spet na začetku. tudi sama sem postala bolj občutljiva na čistočo, čeprav je zelo čist kuža. Z možem sva se tako dogovorila, da mu bova poskusila poiskat nove lastnike, po možnosti kakšne upokojence, ki bi imeli dovolj časa za njega. Zavetišče ni bil opcija. Potem sva ga potuhnjeno dala tašči "na počitnice" za 14 dni. Za probo. No, po 14 dneh so bili vsi tako zadovoljni, da Bol sploh ni hotel več domov. Seveda sva ga vzela nazaj, potem pa prav previdno začela tašči namigovat. In se je odločila, da ga vzame. Tako smo bili vsi zadovoljni in ko zdaj pridejo na obisk je Bol prvi v avtu ko odhajajo, da ga ne bo slučajno pri nas pozabila! :)- Sva ga pa res vzela iz Gmajnic julija 2003. Bil je pa revež čisto shiran, prestrašen, eno vnetje zoba je imel skratka bogi. Zdaj je pa najsrečnejši kuža.
|
|
|
|