BONI* -> Luka pa spi v svoji sobici (25.3.2005 10:05:35)
|
Pa sem spet tu! Zadnje čase malo bojkotiram tale računalnik, ker me vse mine, ko začne ta skoraj 10 let stara gajba štrajkati:( Ampak neki sem mogla pa vseeno pridt povedat. To, da naš 3 mesečnik že cel teden spi sam v svoji sobici:bravo::bravo::bravo: Pa se čisto nič ne pritožuje. Zbudi se 1x na noč za jest (se dojiva), kar opraviva kar v gugalniku v njegovi sobici, zjutraj pa spi do cca.7h, danes celo do 7:30. In tako smo vsi zadovoljni. Tudi jaz, ker se sedaj ne zbudim za vsak njegov prdec ali stokec, ampak šele takrat, ko se ˝zadere˝ v babyphone. Že prej smo dokaj dobro spali, sedaj pa se sploh nimam kaj pritoževati. Tudi čez dan brez problema zaspi v svoji posteljici. Z uspavanjem že nekaj časa nimamo velikih problemov. Včasih zaspi čisto brez joka, včasih pa vseeno še malo pojoka, vendar nikoli več kot par minut:bravo::bravo::bravo: Joj, kako sem jaz srečna mami:love: Upam samo, da bo tako lepo tudi v prihodnje, čeprav se že sedaj grozno bojim prihoda zobkov. A ja, pa še to! Zgleda, da se počasi poslavljamo tudi od krčkov. No, tako, malo sem ga mogla pohvaliti, ko je pa tak :angel: Lp, Boni&Luka
|
|
|
|