kašelj med spanjem (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

palas -> kašelj med spanjem (5.11.2008 15:19:51)

Ali ima še katera podoben problem?
Zadnji teden mi mali veliko kašlja, predvsem med spanjem. Kašelj je tak suh.
Drugače nima ne vročine ne nič, samo kašlja.
Dajem mu sicer en sirup, pa ni nekega učinka.

papir -> RE: kašelj med spanjem (5.11.2008 15:57:25)

kaj pa če se mu slina zaleti ? če kašlja samo med spanjem .če bi bil bolan oziroma bi ga bolelo grlo in bi kašljal tudi čez dan.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (5.11.2008 16:22:19)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

marty5 -> RE: kašelj med spanjem (5.11.2008 16:36:37)

Našemu 5mesečniku se tak suh kašelj večkrat ponavlja - sem ga tudi peljala poslušat k P in so vedno bila pljučka čista. Nosek sčistimo pred spanjem še posebej temeljito, pomaga pa nam slezov sirup - pred spanjem. Obloži sluznico in jo tako ščiti pred dražljaji, ki povzročajo kašelj.

Za kašelj se pa zelo dobro obnese tudi sirup smrekovih vršičkov.

botrca -> RE: kašelj med spanjem (5.11.2008 16:45:05)

IZVIRNO SPOROČILO: papir

kaj pa če se mu slina zaleti ? če kašlja samo med spanjem .če bi bil bolan oziroma bi ga bolelo grlo in bi kašljal tudi čez dan.

Še nekaj: pojdi k P.

Doll -> RE: kašelj med spanjem (5.11.2008 17:47:40)

Od sirupa ni nikoli bilo nobenega učinka ;)
otrok ti lahk okašlja tudi po 1 mesec,nič nenavadnega,še posebno pa ne zdaj

Pomagajo Tople obloge,čiščenje noska....

Lara28 -> RE: kašelj med spanjem (5.11.2008 19:00:53)

Tak kašelj kot ga opisuješ je lahko posledica suhega zraka. Moj sin je zaradi tega ponoči večkrat kašljal, sama sem se prav tako večkrat zbudila s suhim grlom.  
Nam se obnese vlažilec zraka. Lahko pa si pomagaš tudi z mokrimi brisačami na radiatorju.

nia5 -> RE: kašelj med spanjem (5.11.2008 19:29:52)

IZVIRNO SPOROČILO: Lara28

Tak kašelj kot ga opisuješ je lahko posledica suhega zraka. Moj sin je zaradi tega ponoči večkrat kašljal, sama sem se prav tako večkrat zbudila s suhim grlom.  
Nam se obnese vlažilec zraka. Lahko pa si pomagaš tudi z mokrimi brisačami na radiatorju.

Ja vlažilec zraka ful pomaga.

Jančika_ -> RE: kašelj med spanjem (5.11.2008 19:40:17)

Dvignite vzglavje, da sluz med spanjem ne zateka iz noska v grlo.

daša -> RE: kašelj med spanjem (5.11.2008 20:55:14)

Ja, če ima zabasan nos, je to lahko zaradi tega. Naš je tudi zadnjič ponoč kar nekaj kašljal (podnevi pa niti pol toliko). In sem določila da je zaradi smrklja. Zvečer čiščenje nosa, dvignjeno vzglavje. Čez dan čisščenje nosa in inhalacije. 3-4 dni je bilo dobro.

kristinaj -> RE: kašelj med spanjem (6.11.2008 9:08:56)

v lekarni dobiš slezov sirup in pa sirup za izkašljevanje, povej jim kakšen kašelj ima.... po 16 uri ga ne uporabljaj ..... jaz naši kadar jo prime da bi kašljala, po kašljanju  ponudim topel čaj.....

Stran: [1]